Christmas Party!

Tjenare, tjenare...

Idag har varit en ganska skön lördag trots allt.
Lite less på allting dock men det har varit en bra dag idag iaf...

Fick ju sovmorgon imorse också, när jag väl vaknat till liv fick jag sedan köra till best buy (där jag köpte min dator) för att fråga vad som var fel med den förbannade datorn.
Ni som känner mig någorlunda vet väl att jag inte kan ha en enda dator utan att den ska klabba...

Denna gången slutade min CD/DVDROM att fungera. Faktum är att den bara helt plötsligt försvann från datorn...Jag har faktiskt inga virus på denna dator så jag vet inte vad som spökar.

Skönt var det iaf att höra killen på best buy säga att han troligen kunde fixa det på några minuter. Givetvis kunde han inte det, för mina datorer åtar sig bara allvarliga åkommor. Jag fick alltså köra hem igen och spara det viktigaste på datorn, sen ska jag lämna in den imorgon igen så att dem får behålla den och laga den. Jätteroligt.

Mitt jobbande började med att vi direkt körde och åkte pulka, det var en slö backe så det var rätt segt men barnen gillade det iaf...Det har på tal om pulka och indirekt därmed snö, snöat som bara den idag, helt sjukt...

När vi kom hem igen fick det bli lite tyst lekande eftersom att pappa sov, vilket innebar att barnen spelade Wii och jag tittade på. Därefter började jag med maten och Susie och Mark stack till Julpartyt som Marks företag höll i, sedan åt vi också den maten jag gjort, pizza som jag bara stoppade i ugnen:P Men jag gjorde faktiskt brownies också...:) Efter maten kom fick jag vara barnvakt till två av barnens kompisar vars föräldrar också skulle på ovan nämnda party...
Eftersom att en annan kompis varit där sedan tidigare fick jag alltså 6 barn på halsen. Fast det var bara skoj, vi lekte lite "monster tag" och lite kurragömma i mörker med ficklampa. Måste säga att det är rätt roligt;P

Vi gjorde också färdigt mina brownies och åt dem innan vi avslutade kvällen med chips och filmkväll:)

Nu sitter jag alltså här och sparar ner det sista jag vill behålla på datorn innan jag tvingas lämna in den imorgon.

Imorgon kan det bli skidåkning för min del. Resten av familjen ska iväg och jag är lite sugen på att följa med, får ju ta chansen nu när jag kan, kan ju uttnyttja helvetesvädret på något sätt. Å andra sidan är det nästan lika skönt att bara njuta av ett tomt hus som att åka skidor men men där blir nog tid till det med snart...

Jag har också en liten fråga till kommentarerna till mitt förra inlägg innan jag ska avsluta detta inlägg. Det kan som ni kanske förstår alltså dröja ett litet tag innan nästa inlägg på grund av datorfel...

Iaf, jag undrar vad min pappa undrar, när han undrar var jag har gjort av hanna från au pair-skolan?...

XOXO

Kommentarer
Postat av: Pappa

Jag undrade bara var hon håller hus nu ?

Ingenting annat, eller vad trodde du att jag gjorde för koppling. Jag kunde naturligtvis undrat över om hon på något vis betydde mer är än att bara vara en kul A-pair kompis, men det gjorde jag inte.

2008-12-21 @ 09:09:43
Postat av: Mamma

Måste bara kommentera att jag börjar faktiskt undra om din kära pappa har en hustru till som inte jag känner till men tanke på hans kommentar igår.

2008-12-21 @ 09:28:38
Postat av: Sis

Så din dator har blivit sjuk, det var inte bra. själv kör jag fortfarande min sladdlösa, med sladd.. du vet ju hur vi i familjen kan vara på det här med att ta tag i saker & ting.. :)



Igår tittade jag på Sunes Jul, jag fick ju köpa en egen nu när du fått din skickad till staterna.

Iaf så skrattade jag såå mkt när jag ser de avsnittet när han har skrik & gapsjukan, så är du nere ngn gång.. så tycker jag att du ska se det :)



2008-12-21 @ 15:05:29
Postat av: Anonym

2008-12-21 @ 21:11:42
Postat av: Moster

Hoppas att det går bra med din dator så att det inte dröjer allt för länge innan du får tillbaka den. Får önska dig God Jul om det nu är så att du inte får tillb. datorn på ett tag. Jag sätter in pengar på ditt konto.

Idag var Michaela och jag hemma hos er och åt en väligt god middag!Mormor hälsar och skickar många julkramar.

Sköt om dig! Cecilia

PS. Jag menade att Thomas kom ner på tisdag inte torsdag DS.

2008-12-21 @ 21:18:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0