Someone like me

God kväll!

Nu när jag ändå är försenad med min matlagning så passar jag på att slänga in ett snabbt blogginlägg.

Idag har det varit en lugn och skön sista dag i Darien. Eftersom att det är sista dagen så får vi ju lov att vila upp oss.
Det enda vi egentligen har gjort är att vi gick till Panera bread och åt en god frukost imorse. Den var ju omtalad så syrran ville verkligen prova den.

Ett par goda bagels och bullar intogs tillsammans med lite kaffe och lattés. Var gott.

Sedan fick männen i familjen, som vanligt, sköta lite ärrenden, denna gång var det ett stopp på matvaruaffären och vinbutiken som skulle avklaras.
Familjen möttes sen upp för en skön eftermiddag i trädgården. Det vill säga alla utom mamma som ju var tvungen att titta på Glamour. Vi andra tog i alla fall vara på det härliga vädret idag och satt och avnjöt lite god dryck och tilltugg i trädgården i solskenet. Pratades om allt och inget innan jag och Lotta övergav det sociala för att studsa lite studsmatta och bada i poolen. Var en mycket mycket skön eftermiddag. Åt lite god lunch gjorde vi också. Senare på eftermiddag så blev det dags för en andra runda monopol efter att mor och far vilat lite. Det tyckte i alla fall jag var trevligt, Lotta tyckte inte det var så trevligt men det var mest för att hon förlorade och jag leder.

Har haft lite klabb med maten igen ikväll och det blev stora förseningar i mina planer. Inte ofta familjen Wikström äter vid niotiden en tisdagkväll...

Imorgon blir det New York, denna gången är det dags för ett längre äventyr och incheckning på vårt efterlängtade Waldorf Astoria.

Somewhere in the stratosphere

Hej!

Idag har familjen Wikström varit i New York. För mig som snart är van vid den stora staden var det ju en hyfsat vanlig dag men den övriga familjen var ganska imponerande av det pulserande stadslivet och de höga byggnaderna.

Tyvärr skulle ju regnet förstöra en del, efter att ha haft en ganska bra stund regnfri så tog vi oss in i central park. När vi kommit tillräckligt långt för att varken hinna ut ur parken eller söka skydd på något annat ställe så kom världens ösregn. För att skydda oss lite fick vi kryppa upp på bänkar och bord under ett parasoll tillsammans med en brittisk familj. Just då hade vi inte så roligt. Det fullkomligt öste ner och vi kom varken fram eller tillbaka utan att bli dygnsura. Det var ju bara jag som var smart nog att ha med paraply, kanske var det också därför jag fick stå ute i regnet, ja mamma och princess sparkle var ju tvugna att sitta så mycket under parasollet att ingen annan fick plats.

Därefter kom regnet i spridda men rejäla skurar och mor och far tog nog det kloka beslutet att söka skydd på restuaranger och barer medan jag och syrran sprang på några mindre shoppingturer. Blev tre par kalsonger och en t-shirt för min del idag. Kalsonger behöver man alltid och t-shirten var mer en souvenir än en t-shirt så den var också godkänd. Syrran handlade väl någon klänning, ett par skor och ett linne eller vad det nu var.

God mexikansk lunch åts det idag och på kvällen käkades det kinamat på grand central som också var mycket god.

De övriga wikströmarna fick alltså upptäcka New York för första gången och idag hann vi med Waldorf, grand central, times square, chrysler building, avlägsen vy över empire, bryant park, times square, broadway, fifth avenue och ett regnigt central park. Ännu finns där mer att se.

Imorgon blir det en lugn dag i Darien igen, lite uppladdning inför vårt riktiga New York äventyr som ju börjar på onsdag.

Hundskrället Ace hade lämnat oss en present också, eller mig en present. En hög med bajs bakom soffan, det var ju snällt av honom. Han börjar bli rätt tränad nu och har inte gjort så mycket inomhus på mycket länge. Sen familjen wikström anlände hit i fredags har han dock hunnit med att kissa, kräka och bajsa inomhus...Kanske har det någon koppling till att han också har funnit en ny vän i pappa...

Lovers are losing

God kväll...

Så ja, som vanligt är det min tur att blogga nu på kvällskvisten när resten av familjen somnat.

Måste komma i säng själv snart, övriga familjen går ju f-n upp mitt i natten så jag får väl anpassa mig lite till dem. Kan ju inte lika och dra hur länge som helst.

Idag var det söndag, som vilken söndag som helst skulle man kunna skriva men så var det ju inte.

Efter en lugn förmiddag tog vi oss efter lunchen med en mycket underlig buss till Norwalk där vi hoppade av. Ska kanske nämnas att jag packade lite i förmiddags. Bestämde mig för vad jag skulle skicka hem med familjen. Det slutade med att jag skickade hem tre jackor, kalsonger, strumpor, sju par skor, 15 tröjor, sju par jeans, 20-25 t-shirts, två kostymer termobyxor och andra vintersaker och en massa annat smått skit. Dessutom bör det nog nämnas att jag fortfarande har kvar en 20 t-shirts, sju par jeans, fem par skor, 15 tröjor, en jacka, en massa strumpor och kalsonger samt tio shorts. Förutom detta skickade jag i januari hem 30kg kläder...Någon mer som kan dra slutsatsen att jag har för mycket kläder?

Väl i Norwalk så lämnade vi av pappa på en restaurang sen begav vi andra oss in på TJ Maxx där de fick uppleva lite redig amerikansk shopping. En mycket rörig och jobbig affär faktiskt men har man lite tålamod så kan man fynda rejält.

Mamma fick tag i ett par skor och lite presenter samt örngott och påslakan till mig. Det är mycket viktigt att påpeka att det var märket lacoste på både örngottet och påslakanet.
Syrran hittade tre par skor och en t-shirt. Hon var helt i extas, men så gjorde hon ju riktiga fynd också, eller vad sägs om ett par calvin klein skor, ett par steve madden skor, ett par tommy hilfiger skor och en t-shirt för dryga 100 dollar?

Jag själv fyndade också lite, köpte två böcker, en smoothiebok och en muffinsbok. Sen köpte jag även två t-shirts. En yankee t-shirt och en ed hardy t-shirt. Dessutom köpte jag en liten gåva till min far. En elektrisk tandborste fick han av mig, hoppas att han använder den nu också. Han sa ju igår att han ville ha en sådan.

Efter att vi fått lite tid att slå ihjäl i väntan på bussen så blev det ett besök på starbucks med lite kaffe och kaka. Gott gott, sedan tog vi oss hem igen och vilade upp oss lite innan jag briljerade i köket med min berömda apelsinkyckling. Därefter har vi spelat monopol tills vi tröttnade på det med och de övriga gick och lade sig vilket jag också ska göra nu.

Imorgon blir det New York City...Trevligt!

God natt

Day 2 with the family

Jaha, då har vi klarat av vår första hela dag tillsammans som en samlad familj.

Vaknade ju tidigare än tidigt imorse när mamma och pappa kom in och börja fråga hur man kokade kaffe och skit och mög. Men men, har man inte sett sina föräldrar på närmre tio månader så får man väl stå ut med sånt. Tänkte somna om efter ha hjälpt dem men det gick inte så strax efter 06:00 gick jag upp och åt frukost.

Pappa och jag tog sen på oss och promenerade en sväng till Darien där vi handlade lite bröd samt en hel del andra varor vi behöver för vår vistelse här.

"Jo men det klarar vi, inga problem, inte så långt att gå"
Så lät det när vi stod i affären och diskuterade om vi handlat för mycket för att kunna bära hem det.

Tio minuters ansträngade promenad senare så gav vi upp och tog en taxi från stationen och hem. Normalt tar det mig 7-8 minuter att gå från stationen, det hade tagit oss 30 min att gå hem med alla påsar.

Efter en andra frukost var det sedan dags för sightseeing i darien för hela familjen, varmt och skönt var det och en kall dricka på någon uteservering var välbehövligt.

Därefter har dagen bara spenderats i lugn och ro med härlig familjetid i trädgården. God mat, god dryck, gott sällskap, fint väder och en pool så klarar man sig ett tag. Det vill säga, fram tills att verkligheten kom ifatt oss, den tidiga morgonen började göra sitt och därför gick vi alla och sov middag i tre timmar.

Har varit en otroligt skön och avslappnad dag och det går inte att beskriva hur märkligt det känns att ha familjen här...

Fairytale of New York

God kväll!

Så då var denna dagen gjord. Familjen är på plats efter ett känslosamt återseende på JFK ikväll.

Nu kan den familjen Wikströms egen fairytale of New York börja.

Ja, även om jag jobbade ett par timmar imorse så förstår nog alla vad denna dagen gick ut på. Efter att min värdfamilj åkt härifrån blev jag ledig och tog mig in till Darien för en klippning och ett besök på banken innan jag promenerade hem igen och gjorde mig redo. Sedan tog jag tåget in till New York och därifrån tog jag buss till JFK terminal 7 där Icelandair flight 615 anlände från Reykjavik 18:35 lokal tid. Efter en dryg väntan och hundratals passerande så kom de till slut. Där stod kära mor, far och syster ännu gången. Familjen var samlad igen efter flera månade apart.
Mamma tjöt nog så att det hördes hela vägen till terminal 1.

Efter ytterligare lite väntan kom sedan vår bil som körde oss hem till huset här hemma och äventyret var igång. Blev dock inte ett särskilt långt återseende ikväll då resten av familjen har ett antal timmars flygning i kroppen och de sover nog gott här ovanför nu.

Är otroligt tacksam för en hel del i livet nu. Denna resan till att börja med, den är jag otroligt tacksam för och det känns så skönt att vara en samlad familj igen. Tänkte lite på det igår och jag måste säga att jag har mycket att vara tacksam för här i livet. Förutom att jag är mycket tacksam över min familj, min släkt och mina vänner så är jag otroligt tacksam över alla möjligheter jag har och har haft här i livet och att mina vänner, släkt och familj ger mig dessa möjligheter.

Får ju passa på och hälsa tillbaks till alla som skickat hälsningar till mig idag genom familjen.

Framför allt vill jag hälsa till några speciella.

Mormor vill jag hälsa till, världens bästa mormor. Kan inte förstå att jag varit utan henne så länge, hon betyder så mycket för mig.

Sedan vill jag också hälsa till familjen åhfeldt. Jag hoppas att ni vet att ni alla betyder väldigt mycket för mig och och jag sänder er mina tankar nu.

Hela dagen har känts mycket konstig, har liksom inte riktigt förstått det ännu och känslan av att se familje på flygplatsen igen var obeskrivlig.


"& Lillebror.. NU är det snart dags.. GUD vad jag längtar efter vårt möte på flygplatsen, vi ses där.."
(Citerar syrran, från hennes blogg)

& Och nu syrran (mamma, pappa), nu är vi här. Ögonblicket vi pratat om i månader och åter månader är över. Familjen är samlad och nu har vi ett par veckor på oss att bara umgås och njuta

I´m not a supermodel, I still eat McDonalds, baby that´s just me!

God kväll.

Har vi tagit oss igenom en dag till..
Gick upp tidigare än vad jag behövde imorse, men visste ju inte när jag skulle börja jobba så bättre att vara för tidig än för sen.

Regnet har gjort denna dagen lite segare. Vi har inte kunnat bada i poolen så mycket då det varit kasst väder. Var ok fram till tidig eftermiddag så då passade vi på att bada av oss för sedan kom skitvädret. Fy vad tradigt väder det blev sen, blåsigt, mörkt och regnigt. Som en kass höstdag.

Tyvärr ser ju inte vädret jättelovande ut de närmsta dagarna. Är dock inte så illa som befarat då jag tidigare trott att det skulle åska de kommande tio dagarna. Nu ser det ut att bli bra väder lördag, skapligt söndag och sämre måndag. Sen vet jag inte...

Dagen har varit lite konstig idag, har liksom inte riktigt kunnat förstå att det verkligen är imorgon som familjen kommer. Känns väldigt märkligt och jag har därför inte varit så uppspelt idag som jag trott. Får väl se hur det blir imorgon. För imorgon är det som bekant dags. Hoppas vädret håller sig ok så att flyg och skit är i tid.

Blir lite jobb imorgon bitti också innan familjen sticker. De drar ju till Baltimore och ser Chelsea-Milan först innan de sedan kör därifrån till Kanada. En resa som jag skulle följt med på om det inte vore för att jag ska göra min egen grymma resa. Stackars JJ förresten, han kom hem vid 20 ikväll efter att ha varit på affärsresa i närmre tre veckor. I morgon förmiddag tvingas han sen hoppa in i bilen och köra ett par timmar till Baltimore och därefter en lång tripp till Kanada på lördag.

Hörs imorgon för en del av bloggläsarna. För de mest trogna kan jag säga, syns imorgon!

This is the world that we live in

Förlåt, såg denna rubrik på Linas blogg och fick lite underbara flashbacks från The killers konserten jag såg för någon månad sen.

Får också passa på att hälsa alla så gott i det åhfeldtska hemmet då de hälsade mig så gott idag.

Läste syrrans blogg precis och såg att hon skryter lite...
Hmm, kanske jag också ska göra, som min syster säger så är denna resa vår familj ska göra "a once in a lifetime" och då får vi fan skryta lite.

Dessutom finns det väl inget som passar bättre än att slänga in en massa bilder på en massa lyxiga hotell till dagens rubrik ;)
So, here wo go. En liten presentation av hotellen vi ska bo på.

Key West: Casa Marina Resort, släkte i den välkända Waldorf familjen, ligger på Key West´s största privata strand.
      

 

Miami:  Mandarin Oriental, ytterligare ett hotell på privat strand, privat ö till och med.
      

 

Orlando: Hotel International Plaza Resort & Spa, charmigt litet hotell i närheten av disneyland
     

Sist men inte minst, New York: Waldorf Astoria, ett av New Yorks mest eleganta hotell. Enligt David the doorman så är Waldorf det enda hotellet i NY där presidenten bor på när han besöker i New York, mycket mer behövs väl inte sägas.
     

Så då var skrytet avklarat.

Dagen då? Jo jag jobbar fortfarande, började 08:00 imorse och nu är klockan 23:33 så det har/är ju en hyfsat lång dag.
J är fortfarande inte tillbaks från sin buisnesstrip. Han kommer dock hem imorgon efter att ha varit borta i tre veckor. M är ute och svirar idag så då får jag jobba i typ 14 timmar.

Dagen har trots att den varit lång varit mycket skön. Har sagt det förr men det tåls att sägas igen. Så länge man får betalt för att spela tv-spel, titta på tv och bada i poolen så ska man inte klaga. Så har min dag sett ut idag igen så jag klagar absolut inte. Är mycket skönt måste jag säga.

Ojoj, nu är det fan i mig nära. Mindre än 48 timmar kvar nu...

Half blood prince

Hej hej..

Först och främst måste jag ju fråga vilken dryg uppföljare som väntar till pappas kommentar "...det har bara hänt en gång innan"

Usch, har inte haft några roliga nätter den senaste tiden. Har haft svårt att somna och sova sedan i helgen då jag hade värmeslag här inne. Vad som gjort detta nu i veckan vet jag inte riktigt. Kanske kan vara att familjen kommer på fredag men jag tror inte det faktiskt, någonting stör mig. Kanske är det hela den här grejen med att slutet närmar sig här borta, jag vet faktiskt inte vad det är.

Idag har det regnat och varit segt hela dagen här, första gången på ett tag faktiskt.
Så vi har spenderat väldigt mycket tid inomhus idag även om vi tog ett kvickt dopp i poolen idag också. Mestadels blev det ändå tv-spelande idag.

Efter att ha spenderat nästan hela dagen inomhus så bestämde vi oss sedan för att gå på bio idag, det passade ju en sån här dag. Så jag, P och J körde ner till bian i Darien och såg Harry Potter and the half blood prince.
Det måste ju erkännas att jag gillar Harry Potter alltså, denna filmen gjorde inte mig besviken den heller, sorgligt slut bara. På tal om slut så är ju slutet nu också nära för Harry Potter serien, alla böcker är ute sedan länge och sista filmen släpps väl nästa år? Kollad precis upp det och det verkar som att sista boken ska delas upp i två filmer, en som släpps i november nästa år och en del som släpps i juli 2011. Gud då är det ju ett tag kvar på denna serien.

Hatar för övrigt när serier man följt tar slut.

Efter bion har vi inte hunnit med så mycket mer och nu väntar bingen så det blir inte så mycket mer idag.

Imorgon när jag vaknar upp har ytterligare en dag gått...

Fallin´ in and out

Guten tag alles...

Roliga kommentarer idag, min far var ju som vanligt rolig även idag. Att min syster inte vet vad som är insidan eller utsidan på en boll kan jag tänka mig. Faktum är att när jag tänker på att min familj kommer hit och vad det kommer pratas om och annat så tänker jag att det ska bli skönt att få hit pappa så att vi kan prata fotboll hahaha. Jo visst, jag kan ju förstås prata fotboll med barnen också, men ändå inte riktigt samma sak.

Blev ingen klippning idag, nej det sket sig lite. Ah ja, jag får nog tid till det senare under veckan.

Annars har dagen varit ungefär som förra veckan, det vill säga tv-tittande, tv-spelande och poolbadande...
Det är ju som sagt rätt skönt, det måste ju sägas. Dock känner jag lite då och då under dagarna att det är lite väl enformigt och rätt vad det var kändes en sådan tanke som att man skulle sticka till Kalifornien någon månad väldigt, väldigt avlägsen. Å andra sidan finns ju risken att dagar utan jobb hemma i Sverige också skulle bli väldigt enformiga och då känns ju Kalifornien mindre avlägset igen.

Ikväll var det au pair möte, på bayley beach i rowayton denna gång. Faktiskt första gången jag är på stranden här i staterna. Tydligen är det mycket populärt med privata stränder och grejer här i närheten. Så man behöver alltså ett strandpass för att få tillgång till stranden om man inte vill betala. Å andra sidan är stränderna i dessa fall nog väldigt fräscha också med livvakter och grejer. Var ett lite trevligt möte i alla fall då alla skulle ta med sig något från sitt land. Detta hade jag glömt, men som tur var hade jag lite pepparkakor hemma. Provade inte så mycket av det andra, åt bara en del potatispannkakor.

Träffade också en kille som var på au pair skolan samtidigt som mig. Kommer ni ihåg den där snubben från Chile som också lekte någon björnen sover lek fast han var en varg istället för en bear eller beer, som han ju tydligt påpekade. Även idag...

Tre jobbdagar kvar sen är det dags :D

When you´re lost

God kväll.

Har inte varit någon händelserik dag idag. Tog mig en välförtjänt sovmorgon imorse och efter att ha käkat frukost och gjort lite annat så ringde jag mor och far. Efter att ha pratat med dem en timme på skype så ringde jag min syrra och vi pratade i två och en halv timme. Pratade om allt och inget egentligen. Lite om resan, bröllop och annat. Det var mycket trevligt.

Därefter skulle jag ha ägnat lite tid åt att skriva ihop ett CV så att jag kan söka lite jobb. Jag vill nämligen verkligen, verkligen ha ett jobb när jag kommer hem. Orkar inte bara gå och dra.
Tänkte en liten tanke igår när jag försökte somna. Om jag inte hittar ett jobb när det närmar sig hemfärd, kan det inte vara värt att förlänga några månader då och byta familj så att jag får upptäcka USA ännu mer. Flytta till Kalifornien till exempel, glassa runt i Los Angeles någon månad innan man kommer hem?
Ni som vill ha hem mig ska inte oroa er för mycket, denna tanke kommer det troligen inte bli verklighet av.

Istället för att slänga ihop ett CV så åt jag istället då det var dags för mat , Efter maten badade vi i poolen ett tag och spelade lite tv-spel.
Imorgon är det jobb som vanligt igen, M jobbar dock hemifrån så jag ska se om jag kan bli lite ledig på eftermiddagen, då kan jag klippa mig. Imorgon kväll väntar au pair möte, sen är det bara tisdag, onsdag och torsdag kvar innan familjen kommer på fredag.
GUD VAD KUL!

Bada bastu

Mitt rum är varmt...Fy fan vad varmt det är. Helt sanslöst, AC:n har slutat fungera så då kokar jag i mitt rum...Givetvis har ju AC:n bara slutat på nedanvåningen så alla utom jag klarar ju sig.

Trodde jag skulle avlida i natt, var galet varmt. Sen skulle det tydligen bli bättre idag men tydligen funkar inte skiten idag heller. Så jag får väl förbereda mig på en natt i bastuvärme igen. Om jag nu inte smyger upp till gästrummet förstås. Antingen det eller så får jag slå av larmet så att jag kan öppna fönstret.

Jaja, medan jag sitter här och kokar ihjäl kan jag ju i alla fall berätta vad jag har gjort idag.

Jo idag har jag umgåtts med Pär. Jag gick upp tidigt imorse, enligt M så hade hon aldrig sett mig uppe så tidigt på en helg (08:30), aldrig någonsin. Där var ju förstås ett syfte med den tidiga tiden. Efter att ha gjort lite nödvändiga stopp påbörjade vi sedan vår utfärd till Clinton Premium Outlets.

Det visade sig vara ett mycket trevligt litet ställe så där gick vi runt i solen och spenderade lite pengar. Pär köpte en sjukt snygg väska som jag nog också hade köpt om där varit fler.

Istället fick jag köpa en annan väska, som ju givetvis också var mycket snygg. Den hittade jag superbilligt på Calvin Klein. Inne på Calvin Klein hittade jag också ett par shorts och två par kalsonger. Förutom en väska, ett par shorts och kalsonger från Calvin Klein så hittade jag också ett paraply, tre par strumpor och en skjorta på Tommy Hilfiger samt en väldigt skön tröja och ett par kalsonger på Ralph Lauren. Så jag måste säga att jag är mycket nöjd med dagen och mina inköp då jag fick allt detta för runt 200 dollar. Enbart väskan skulle väl kostat 200 dollar i Sverige så jag ska därför välja att se det som att jag har sparat pengar idag.
Intressant nog så var mitt paraply på Tommy Hilfiger dyrare än skjortan jag köpte där. Antingen var då skjortan ruskigt billig eller paraplyet väldigt dyrt. Det var faktiskt så att skjortan var väldigt billig. 16 dollar. Förstår ni vilket kap det är?

Bilder på dagens inköp kommer en dag, en dag när jag inte kokar ihjäl.

När jag kom hem har jag segat lite, skulle egentligen till Pär men det blev inget så jag har spelat tv-spel med barnen istället.

Godnatt

And I liked it

Heeej!

Jag är tillbaka framför datorn igen...

Upplevde ju lite smärre problem med denna förbannade dator igår och idag men nu är jag tillbaks igen.
Trodde dock att jag skulle få spel igår kväll när datorn strejkade igen... Mitt i allt kunde jag inte komma in på internet trots att internet funkade. Jag kunde till exempel vara inloggad på msn och grejer, resten av datorn funkade också men jag kunde inte komma in på internet. Andra internet fungerade också, som mozilla fireworks till exempel...Men...Inte internet explorer...Med andra ord hade jag alltså kunnat skita i vilket men så fungerar inte jag...En ny dator ska fungera som en ny dator och inte klabba.

Så efter att ha gjort backups hela dagen idag så begav jag mig till best buy och snubben där trodde att hela operativsystemet var knas då det visade sig att lite mer än internet strejkade. Med andra ord fick jag återställa hela systemet och ta bort rubb och stubb så datorn blev som ny. Detta har jag nu gjort...

Dagen idag har varit ganska lik dagen igår...Vilket betyder att jag inte kan klaga så mycket, varken på idag, igår eller resten av veckan.

Vi har nämligen mest tittat på tv, spelat tv spel samt varit ute i solen och badat i poolen vilket är grym skönt faktiskt.

I onsdags kväll såg jag förresten film med Pär. RocknRolla såg vi och den var mycket bra.
Imorgon ska jag till någon outlet med Pär, blir nog bra...

Zlatan till Barcelona..Där ser man på. Flyg, hotell och matchbiljett till Barcelona - Real Madrid i november för under 6000kr låter ytterst intressant...

Tjing

I can´t see the sun or the moon

Hej...

Tidig blogg idag igen då jag passar på att njuta av lite fritid nu när barnen inte är hemma. De är ju, som ni borde veta vid det här laget, på fotbollsträning just nu.

Har varit en skön dag idag igen faktiskt. Att vädret är grymt underlättar en hel del. M jobbad hemifrån idag så jag fick dessutom lite sovmorgon imorse. Efter lunch tog vi sedan tag i oss själva och gick ut till poolen i trädgården, som idag var sjukt varm. Där spenderade vi sedan resten av tiden tills att det blev dags att köra barnen till fotbollsträningen.

Efter att ha lämnat av barnen så körde jag sedan hem och har bara segat lite vid datorn. Eller jag har ju i och för sig varit lite kreativ och tömt poolen på vatten. Vi måste nämligen flytta den lite då den inte står så stabilt nu. Det märkte jag innan när jag nästan ramlade över två kanter, först poolkanten och sedan stenkanten. Så då hjälpte jag M lite och skickade 8000 liter vatten ner i trädgården. Nog bra för gräset?

Måste ta mig upp i duschen nu innan jag ska hämta barnen igen.
Senare ikväll blir det film med Pär, som hörde av sig idag istället.

Har förresten glömt att berätta...Förra veckan så ringde Cultural Care mig och frågade om jag ville förlänga...
Idag fick jag ett mail från Cultural Care där de bad mig meddela dem vilken dag jag ville flyga hem. Nu är det alltså nära, var en liten tankeställare faktiskt att få det där mailet idag. Börjar verkligen närma sig nu. Lite planering återstår sedan kan jag meddela far min när han ska möta mig på kastrup.
Behöver dock lite hjälp från er, vad tror ni är bäst, att komma hem en helgdag eller veckodag?

M var också med Ace hos en hjärtspecialist idag och det var tydligen inte så illa som befarat med honom. Han hade i alla fall inget hål i hjärtat och risken att han skulle trilla ihop och dö vilken stund som helst var minimal.

Tjing

The land of the free, and the home of the brave

Hejsan alla glada!

Känner att dagarna börjar bli lite väl monotona här borta i staterna.
Har dock varit en skön dag idag, solen tittade fram, varm och fin, i förmiddags och poolen var lite varmare än igår. Faktiskt så varm att jag kunde hoppa i och stanna i ett bra tag. Så jag måste säga att det var en väldigt skön förmiddag idag. Efter lunch gick då dock lite utför men vi hade trevligt ändå.

Solen gick i moln så vi orkade inte bada längre, istället gjorde vi smoothies som vi drack vid "the resort", som J kallar det.

Precis som igår var det sedan dags för för tre timmars fotbollsträning i Norwalk för ungarna. Denna gång såg jag till att jag tog med mig allt jag behövde så att jag kunde göra min läxa idag. Så när barnen startade träning så startade jag min dryga läxa. Kan ni tänka er att skriva en sketen uppsats om en person ni inte känner överhuvudtaget, det enda jag vet är det jag fick reda på när jag intervjuade henne i typ tre minuter. Då fick jag reda på sådant som favoritfilm, favoritmat, favoritresmål. Baserat på detta skulle jag sen skriva en biografi om henne. Jaja, det blev gjort i alla fall.

Hemma igen efter fotbollen var det att jag efter lite middag skulle mött upp med Pär men han hörde aldrig av sig så vi får väl skjuta på det någon dag.

Just nu önskar jag bara att jag kan vinna lite pengar eller något. Skulle behöva shoppa av mig igen, även om det inte var längesen jag spendera med än nödvändigt. Nu är det tyvärr så att jag måste spara lite så att jag kan åka till Kalifornien sista månaden. Illa, shoppingen är nämligen något av det jag kommer sakna mest med USA och det skulle vara skönt att shoppa av sig. Den här datorkraschen satte sina spår trots allt.

Ska bli skönt att få hit mina föräldrar i alla fall. Det blir ett trevligt avbrott i vardagen, bara nio dagar kvar nu :D

She´s cheer captain and I´m on the bleachers

God kväll...

Det har då äntligen blivit dags att avslöja vem gumman är...

(Trumvirvel)
OCH GUMMAN ÄÄRR....
FREDRIK "NILLE" NILSSON...GRATULERAR!

Min kära vän Fredrik "nille" Nilsson har alltså fått den enorma äran att kallas gumman. Utan anledning egentligen, en annan kamrat till mig (inte Igor, utan Fredrik Fridman) kallade nämligen honom gumman under en facebook konversation vi alla hade och jag tyckte då att det var ett väldigt underhållande och passande namn till "lilla fredde" så jag beslöt mig för att göra mitt bästa för att få nille till att bli kallad gumman.

Så nu vet ni det, gumman är Fredrik Nilsson, gör inte mig besviken nu, utan även ni måste kalla honom gumman.

Idag har det varit en ganska skön dag ändå...Tydligen har det införskaffats en pool till trädgården under tiden jag varit borta. Så vi spenderade en del tid vid den...Tyvärr blev det lite molnigt, och utan sol badar inte jag.

Förutom att jäsa vid poolen så har vi tittat lite på tv och spelat lite spel. På eftermiddagen var det sedan dags för barnens fotbollsläger de har denna veckan. Varje dag mellan 16-19 har de träning denna veckan. Ganska skönt för mig. Egentligen skulle jag varit på denna fotbollsträning nu och skrivit min läxa jag fick i helgen medan barnen tränade, men då jag glömde läxan hemma fick jag ju köra hem igen och väl här hemma behövdes inte många ursäkter för att läxan skulle skjutas på.

Istället har jag surfat runt på internet. Men helt meningslös har jag inte varit utan jag har faktiskt tittat runt lite efter ett jobb när jag kommer hem. Hemkomsten närmar ju sig med stormsteg och ett jobb är av hög prioritet när jag kommit hem. Fanns väl inte mycket intressant egentligen, mycket försäljningsjobb med rörlig lön. Men men, man får väl ta vad som finns antar jag...

Nej nu ska jag snart hämta barnen igen, så tack och hej för nu...

I swam across, I jumped across for you

Hejsan alla...

Nu är jag tillbaka igen efter en fruktansvärt seg helg på CW Post College.
Herregud, tradigare helg får man leta efter.

Läste tydligen någon helt meningslös kurs där vi inte lärde oss ett skit. Började med fredagen där det gick fel direkt då bussen som skulle hämta oss aldrig kom så att vi fick ta taxi dit, missade middagen och kom sent till lektionen. Drygade oss igenom den kvällen innan vi drog oss tillbaks mot rummen.

Skittradiga rum med jobbiga sängar och handdukar som var lika små som fan vet vad. Dessa skulle vi alltså använda till att torka hela kroppen med efter att vi duschat etc.

Var på väg att bryta ihop där ett tag men fick i alla fall lite trevligt sällskap av två trevliga tyskor (hör och häpna). Som vanligt dominerades ju även detta au pair "evenemang" av tyskor.

Lördagen var sen den stora mardrömmen. Då hade vi lektioner från klockan 09:00-19:30. Äh herregud vad segt alltså. Innan vi kom tillbaks från middagen (18:00) hade vi inte gjort ett skit av betydelse utan bara suttit och lyssnat, lyssnat och lyssnat medan läraren tradat på i timmar och åter timmar. Var som att vi var fyra år gamla när vi skulle ordna ett gummiband, någon leksak, lite mynt, hårband m.m i kategorier. Fan alltså, vem som helst hade ju klarat av det. Vad var poängen liksom, lärde oss inte ett skit. Förutom det fick vi också hålla på och klippa och pyssla ihop egna böcker/häften och grejor. Böcker, som kunde blivit användbara om vi använt dem, som vi sen inte använde. Efter middagen på lördagen var det inte så att vi skulle lära oss något men vi hade i alla fall några gruppaktiviteter som inte var så tradiga som resten av dagen.

Efter att lördagens lektioner var slut blev jag inbjuden på en liten pizzakväll av mina killgrannar, en ryss och en sydafrikan. Var väl lite trevligt det med.

Söndagen var ju en kort dag och kunde ju inte vara så illa och det var den väl inte heller.
Hade en del gruppaktiviteter och och skrev något prov (första gången vi gjorde något nyttigt under helgen) så det var inte för segt. Imorse meddelades också vinnarna av gårdagens tävlingar och min grupp vann ju givetvis (överlägset) brainstorming tävlingen.

Efter att slutligen blivit utsläppta var kursen över och vi tog oss tillbaks till New York där jag och min ryske kamrat Igor vandrade omkring ett tag innan jag åkte hem. Nu måste jag bara göra någon skitirriterande läxa innan jag kan inkassera mina första tre credits.

Hela helgen sög alltså, det enda positiva var efterrätterna till våra måltider. Brownies efter lunchen igår, någon asgod kanelkaka efter middagen och en strålande pecan pie efter lunchen idag.
Fick flashbacks till första veckan i USA och au pair skolan hela helgen och saknade mina glada svenskar därifrån i kampen mot alla tyskar...

Guten nacht

Threw our shoes in to the ocean

Dagens rubrik är tagen från en grym låt jag snappat upp från en reklam fär Bacardi här i USA.
Matt and Kim - Daylight. Checka in låten och gruppen på youtube.

På tal om reklam så hade jag idag tänkt slänga in ett youtube-klipp på en annan mycket rolig reklam härifrån men tyvärr har jag inte lyckats klura ut hur man gör...Tror till och med att jag har gjort det förr, klurar dock inte ut det nu...

Så jag postar bara länken här istället så får ni själv klicka er dit...Väl värt att se den reklamen faktiskt
Det är en reklam för Heineken

http://www.youtube.com/watch?v=yIutgtzwhAc 

Vem vet, kanske jag lyckades trots allt.

Det är nog den roligaste reklamen jag har sett faktiskt...Den tillsammans nike-reklamen där LeBron James och Kobe Bryant är mupparna.

Idag då, jo idag har det varit lite som många andra dagar. Hämtat barnen, kommit hem, ätit lunch, tagit det lugnt, spelat resten av basketbollmatchen, tagit det lugnt, J och P gick till två kompisar här i "området", J och P kom tillbaks med sina två kompisar, jag lekte lite med dem alla, jag lagade mat, dem åt, vi åt och nu är det kväll...

Förutom detta så har jag också förberrett mig för min helgkurs. Har nog inte berättat det här tidigare men i helgen ska jag läsa mina första tre credits. Som au pair måste man nämligen läsa sex credits och i helgen är det dags för mina första tre. Ganska vanligt att man tar helgkurs, två stycken och sedan är det klart. Är väl ingenting jag ser fram emot direkt, förhoppingsvis träffar man lite nytt roligt folk annars är där väl ingen större glädje med denna helgen.

Tar nog med min dator imorgon men vet inte hur det är med internet där borta (CW Post college på Long island). Skulle det köra ihop sig så hörs vi efter helgen igen, om inte så hörs vi nog redan imorgon. Vem vet?

Efter helgen kan det nog vara dags att avslöja vem lilla gumman är. Hon kan nog vara mogen för det då...

Ha det gött

Glömt inte titta på reklamen, gärna lyssna lite på matt and kim med


"I had a couple of glasses of sangria"

Hejsan alla!

Gumman får tills vidare förbli hemlig för alla utom den exklusiva skara som redan vet...

Idag har det varit en ganska vanlig och lite seg dag.
Barnen kände inte för att göra så mycket idag så vi har bara varit hemma hela dagen kan man säga.

Direkt efter att jag hämtat upp dem på skolan så körde vit trots allt till den lokala marknade dem har här i Darien på onsdagar. Där plockade vi upp lite färska varor som jordgubbar, björnbär, majs, ägg, sallad, tomater och lite annat.

Därefter körde vi hem och hade lunch, P blev på dåligt humör i bilen för att J sagt något till honom så han skulle bara titta på tv hela dagen.

Efter lunchen fick jag sedan köra tillbaks till marknaden och köpa kakor åt barnen (och mig). P gillade inte kakan han beställt, han tog en liten tugga och bestämde sig sedan för att hans "lemon square" var för sur. Tur var väl det, för jag älskade den, så nu kunde jag äta mer av den.

Vi provade sedan att spela basket, vi skulle spela den längsta matchen vi någonsin spelat på uppfarten. 4 gånger 12 minuter, precis som på riktigt. När M kom i första pausen blev P dock sjuk, han mådde inte bra och skulle inte spela längre. Istället gick jag och J ner till centrum och köpte en kortlek samt lite tuggummi åt barnen. J ville nämligen ha något att göra när basketen blev inställd.

Sedan har vi bara tittat lite på tv. Fast det är klart, jag och J var ute och spelade fotboll i några minuter medan P var med M och hämtade hunden Ace hos veterinären. Han har nämligen varit där hela dagen och testats för en massa grejer. De trodde att han hade hjärtfel nämligen, han blir jättelätt anfådd och har lite problem.
Efter ett par timmars diagnoserande så står det nog klart att han har ett hål i hjärtat. Ni kan ju själv tänka er att det inte är helt lätt att fixa på en hund så barnen är lite oroliga över den otroligt söta hunden Ace´s hälsa.

Vi vet mer när han varit hos en hjärtspecialist men det står väl ganska klart att det inte var några bra nyheter så nu måste vi hålla honom lugn, han får inte springa, leka, bli uppspelt, vara ute, tja han får knappt göra någonting för då finns risken att han trillar ihop och dör.

Väldigt sorgligt.

Med dessa sorgliga nyheter avslutar jag dagens blogg.

Åt förresten en god middag på terassen idag. Allihopa, lax, pommes och massa grönsaker.
Mor, till listan av ätbara grönsaker har jag nu lagt till zucchini och squash.


Built you an empire

Hej, är trött idag igen så jag ska snart sova...

Kunde inte sova inatt heller..Hade först problem att somna sedan vaknade jag hela tiden. Fast imorse visste jag i och för sig inte om jag vaknat till eller om jag bara drömt.

I alla fall. Kan ju inte klaga på dagen idag. Barnen var på utflykt med sin sådan "jump start" så jag jobbade en mellan 7-8 imorse, sen var jag ledig ett par timmar. Jobbade mellan 13-15. Sedan lämnade jag av barnen hos en kompis och var ledig ett par timmar igen. Började vid 18 igen och slutade sedan vid 20. Inte helt fel.
Under tiden jag sedan har jobbat så har vi ändå bara spelat poker så idag har jag ingen rätt att klaga.

Tyvärr var det inte så bra väder idag, annars hade jag kunnat steka lite på terassen. Min vita kropp hade behövt lite sol innan Key West och Miami Beach.

Jag stod för matlagningen idag också, blev enkelt idag med. Stekte lite kyckling och kött samt gjorde en sallad. Enkelt och smarrigt.
På tal om mat så pratade jag med mina föräldrar i helgen. Då nämnde jag att menyn jag har planerat för deras besök är hemlig. Då gissade min mor vad jag skulle tillaga och gissa om hon inte prickade in samtliga tre rätter?

Berättade detta för M som tyckte det var mycket roligt. "A mother knows her son" kommenterade hon. Vilket inte kunde stämma bättre i detta fallet.

Nej nu räcker bloggande för idag.
Tills imorgon ska jag försöka hitta en trevlig bild från helgen...

Ha det bra gumman, och alla andra också givetvis. (vet ju att lille gumman läser bloggen nu för tiden så fick passa på att skicka henne en speciell hälsning)

"Hej mitt namn are J"

God kväll!

Idag försökte jag lära J svenska. På hans eget initiativ, han tyckte han behövde kunna lite svenska då min familj snart kommer hit. Så jag försökte få honom till att säga "Hej, mitt namn är J". Gick faktiskt ganska bra, förutom att han hade problem med ä...Därför sade han are istället. Han räknade också till tio och laddade ner ljuduttal på ord från lexin.se. Han tyckte det var skoj att räkna till sex, av barnslig anledning.

Annars har det varit en rätt trevlig dag, värmen har slagit till så efter att hämtat hem barnen från den här "förstarten" och efter att vi ätit lunch så kom deras kompis över ett tag. De satt inne och häckade ett tag innan vi gick ut och hade vattenkrig. Sedan spelades det också lite four square innan kompisen stack hem. Då var det lugnt ett tag, jag bäddade barnens sängar och lagade mat medan de lekte med hunden. Efter maten gick vi ut och spelade lite basket där jag avgjorde med 20 sekunder kvar.

JJ är ju i australien så det är var bara jag och M som skulle äta ikväll. Jag slängde ihop en god sallad som vi åt till kycklingen som blev över från igår. Perfekt middag idag alltså.

Planerar att komma i säng ganska snart då jag aldrig kan somna på söndagkvällar och således alltid är trött på måndagar.

Ha det gut...

Orkar inte idag, men en annan dag kanske där kommer fler bilder från helgen...

Gratulerar moder

Grattis mamma!

Idag fyller min mamma år, så då ska jag passa på att gratulera henne istället för att blogga om oreo´s idag igen.

Blev ingen blogg igår vilket jag ursäktar för. Kom hem 03:00 efter att ha varit på "ny-premiär" av något jag inte gjort sen oktober...

Igår var det ju independence day här i USA. En av de större helgdagarna här borta, givetvis eftersom att man firar landets storhet, frihet och självständighet.
Jag valde att spendera denna dag i New York City efter att ha fått en inbjudan av trevliga Louise.

Min sovmorgon sket sig igår då barnen bestämde sig för att spela guitar hero i sitt lilla lekrum (för er som inte vet så ligger mitt rum intill köket och barnrummet. Det brukar alltså vara ganska högljutt i mitt rum på helgmorgnarna. Framför allt igår då de valde att spela trummor, gitarr och sjunga i rummet bredvid.

Efter att ha segat mig igenom förmiddagen och en tidig eftermiddag, som också innebar avsked av JJ som åkte till Australien ett par veckor, så tog jag tag i mig själv och gjorde mig klar. Åkte sedanin till New York där jag sprang omkring nere i finansdistrikten ett tag i jakt på ett öppet deli bland annat, (wall street, ground zero, en massa banker och century 21 bland annat) så mötte jag upp Louise, åtta andra svenskar och en tysk utanför battery park. Där satte vi oss sedan i gräset intill vattnet och umgicks, lekte lite galna lekar och skrämde slag på alla andra med vår fotboll i väntan på fyrverkerierna. Var oerhört trevligt måste jag säga, ett piggt gäng svenskar och givetvis, en tysk.

Vi flyttade senare oss till ett litet "torg" intill ground zero där det intogs lite mcdonalds, viss dryck och spelades ännu mer fotboll.

Vi spelade för övrigt fotboll i halva New York igår, parkeringshus, gräsmattor, trottoarer, gator, tunnelbanan (perong och inne på tåget:p). Var ju nästan också en upplevelse bara det.

Efter att slutligen ha fått tag i en tunnelbana kom vi till slut upp till midtown där kvällen avslutades på något uteställe.
Jag tackar sällskapet för en väldigt trevlig kväll, var mycket skoj att möta lite nytt folk och upptäcka New York på nya håll.

Idag vaknade jag upp i ovanligt tillstånd och tog därför en sovmorgon idag istället, skönt nog var barnen väldigt tysta idag. Hörde J säga att dem inte fick väcka mig idag då jag kom hem väldigt sent i natt. Tydligen vaknade han när jag kom hem.

Sedan har jag segat lite framför datorn, pratat snabbt med nille på skype innan jag pratade lite längre med mina föräldrar i telefon. Tog slutligen tag i mig själv och gick ner till Panera Bread där jag drack en latté och åt en kaka, är snart söndagstradition. Vädret är grymt idag så det är ju lite synd att vi aldrig kom iväg till det där badlandet det pratades om igår. Nu väntar middag på terassen, inte fel.

Bjuder på lite bilder idag...

     

Ovan: En bild på hur ground zero ser ut idag, samt två bilder på vårt glada 4:e juli gäng
Nedan: Bild på New Jersey och en bild på fyrverkerierna vi såg från Battery Park

 

Oreo´s, oreo´s, my new drug, my new addiction, my new obsession

Oh, gud. Idag har jag hittat något nytt, väldigt gott. En ännu syndigare version av mina drömlika oreo´s. Tidigare har jag tänkt att McDonalds har helt meningslösa Mcflurry smaker, det var tills jag upptäckte tjusningen med oreo´s och J idag berättade för mig att donkan säljer mcflurry med oreo´s. Det hade ju passerat mina hjärna ganska obemärkt tidigare men när jag nu upptäckt tjusningen med oreo´s så var jag ju tvungen att prova mcflurry oreo´s. Herregud vad gott. Älskar oreo´s. Tur att min syster berättade att de finns i Sverige också, väldigt trevligt.

Idag har jag jobbat lite, har varit en ganska avslappnad dag. Efter lite jobb så körde jag till banken och då även till mcdonalds och köpte en mcflurry till mig, en till J och en vanlig glass till P.

Ikväll har vi fått besök, lite australienska vänner från hong kong. Vi har då för-firat independece day med en amerikansk grillning på terassen.

Så mycket fanns där väl att säga om min dag, ska nog smyga ut och sno några oreo´s nu.

Ha det bra!

I love oreo´s

Oreo´s är sjukt gott. Kakor är vad det är för er som inte vet, kakor uppfanna här i detta land, väldigt populära och sjukt goda.

Trevlig dag mestadels av dagen. Har spelat lite baseboll, lite fotbollstennis och lekt lite på lekplatsen och lite annat. P har i och för sig varit väldigt irriterad idag igen och skrek och grät när han förlorade slantsinglingen som avgjorde om vi skulle spela fotboll eller baseboll. Även J var lite irriterad så idag fick vi ta till drastiska metoder.

Jaja, efter en liten telefonkonferans med modern i huset så skärpte sig bägge pojkarna och resten av dagen har gått bra.
Lite tv-spel och tv-tittande har det blivit.

M och JJ är på vinprovning ikväll så jag har koll på ungarna.

Imorgon blir det sovmorgon och kort arbetsdag, börjar vid 10 och slutar vid 14. Independence day weekend imorgon så M och JJ är lediga precis som resten av USA. Självaste independence day är på lördag...

God natt

Feel the dark side of the force, "use your anger"

God kväll.

Denna dagen har handlat lite om ilska...

Jag är ganska upprörd över att förbannade Real Madrid lyckades sno Benzema, han skulle ju gå till United.

Jag har också blivit retad av alla familjemedlemmar här i hemmet idag. Australien är nämligen 26 placeringar före Sverige på Fifa:s världsranking. Herregud, att Sverige är 42:a är ju helt uselt, lite märklig lista dock om man tittar på vilka lag som ligger före. Eller vad sägs om Honduras för att nämna ett sådant exempel?

USA är 12:a och Australien ligger på 16:e plats.

P har också varit väldigt arg och upprörd idag. Han blev väldigt arg på allt och alla när han inte tyckte att kastade bra som "pitcher" när vi spelade baseboll tidigare idag. Jag fick ju på ett par fullträffar mot honom och sen kunde han inte få ut J heller så då blev det för mycket.

Förutom att ha spelat baseboll så har vi också varit nere på den lilla frukt och grönt marknaden dem har här i staden på onsdagar. Vi handlade lite tomater, sallad, potatis och jordgubbar.

Annars har vi bara spenderat dagen inomhus då vädret inte varit toppen idag. Även här hemma har P varit arg, utan anledingen egentligen.

Idag lagade jag den där soppan vi lagade förra veckan också, ni vet den med kyckling, pasta och massa grönsaker. Den blir väldigt god måste jag säga.

Har funderat lite mer på menyn till min familjs vistelse här i slutet av månaden. Tror jag har kommit fram till tre rätter. Sista dagen tar jag emot önskemål. Övriga dagar hålls menyn hemlig.

Basebollspråket är ganska svårt att översätta till engelska.

Tack och hej!

Who I am, who I am not and who I want to be

Guten morgen (skriver morgon för att det ännu inte är lunch och jag börjar skriva mitt inlägg nu även om jag inte publicerar det förrän ikväll)

Barnen är väck, de är på sin sån där förstart av skolan igen, så jag är lite ledig. Egentligen skulle jag hämtat upp dem just nu faktiskt men de ska raka vägen hem till en vän efter skolgrejen så jag slipper det med. Börjar inte förrän vid halv fyra. Lutar väl åt att jag slänger mig upp i duschen snart, käkar lunch och sen sticker ut en runda. Kan vara skönt att komma iväg när det är så trevligt väder som idag. Käkade frukost på verandan i solskenet tidigare.

Igår var det också skönt väder, mycket tack vare det som jag hamnade på ett långt au pair möte. Egentligen slutade vårt möte vid 21, (började 20) för då stack alla men det fattade inte jag riktigt, så jag satt kvar till 22 med andra au pairer. De tillhörde tydligen inte vår au pair grupp eller organisation men de hade någon slags avskedsparty för någon som åkte hem på lördag och det var det jag inte fattade riktigt. Var rätt trevligt iaf, vädret var grymt skönt.

(tio timmar senare)
Så till resten av dagen...
Efter att ha varit ledig lite längre än vanligt idag så fick jag sedan köra med och lämna av M på en glasögonaffär, därefter tog jag bilen och stannade till vid en livsmedelsaffär där jag spenderade ännu mer pengar. Denna gången köpte jag dock mer nödvändiga saker, så som tandborstar, tandkräm, shampoo, duschtvål och viktigast av allt, nutella!
Körde därefter och hämtade upp barnen, där blev jag attackerad av en väldigt liten och VÄLDIGT ful hund. Vi körde tillbaks och hämtade upp M igen innan vi körde hem och sedan har vi stannat hemma resten av dagen. Har varit lite tv-spel och en snabb lekrunda i trädgården. Lagade lätt mat åt barnen idag, sedan slängde jag ihop en potatisgratäng till oss vuxna medan M gjorde lite zucchini, aubergine, brocolli, blomkål och fläskfilé. Mycket gott.

Har förresten börjat planera vad jag ska servera mina föräldrar när dem kommer hit. Vet i alla fall en rätt som är given!

(Tio timmar tidigare igen, alltså imorse :p)
Får väl slänga upp lite fler bilder nu när jag blev lite "långledig" idag...

     

Ovan ser ni mina två par nya jeans från Ben Sherman
Nedan ser ni mina nya shorts från Armani Exchange och två armband från H&M (Säg till om de är gay)

     



     

Ovan: Ett tredje armband från H&M, manschettknappar från Banana Republic, solglasögon från Ray Ban och weekendbag från Calvin Klein
Nedan: Två par jeans från Levi´s som jag glömt visa tidigare.

     



     

Ovan: Bilder på mina tre coldplay t-shirts som jag inte visat tidigare. Tröjan näst längs till höger köpte jag i helgen och den är från Original Penguin.
Nedan: De två första bilderna är bilder på ryggen av de två t-shirtsen längst till höger här ovan, de två andra bilderna är på min middag från igår kväll (och min nya dator!), middagen såg så färgrann och trevlig ut så den förtjänade ett kort när jag ändå hade kameran i högsta hugg.

     

Kommentera gärna om mina nya inköp, framför allt armbanden...

Ha det nice everybody!

RSS 2.0