Turn down...

Hello!

Efter mitt förra inlägg tänkte jag att jag själv inte varit särskilt bra på att nämna positiva saker om Susie, åtminstone inte här på bloggen men hon har definitvt ett par positiva saker hon med även om jag inte nämnt det varje gång...

Jag pratade precis med "min nya familj", modern där måste varit tankeläsare eller något i den stilen. Jag behövde inte ens säga något jag var orolig för angånende deras familj och område...

Hon visste direkt att jag oroade mig lite för schemat och att där var typ enbart tyska au pairer i området. Så samtalet tog bara lite mer än fem minuter sen kom vi överens om att söka nya vägar båda två. Nu börjar letandet alltså igen efter en ny familj, inte för att jag står för letandet utan de får leta upp mig...Hon gav mig dock några tips på vad jag kunde göra om jag blev desperat eller om det blir en kamp mot klockan. Hon jobbade lite hemifrån som LCC, det måste betyda att hon har haft att göra med massvis av au pairer och troligen massvis av ansökan och hon valde ändå mig:P
Iaf, nu är det bara till att hoppas på bättre lycka nästa gång...

Något som faktiskt är roligt med tanke på föregående inlägg är att jag pratade med Susie efter att ha pratat med familjen och vi pratade då lite om Susies nya au pair då. Hon hade då jämfört mig lite med den hon pratar med nu och gav mig lite positiv kritik:) Lite ironi i det hela kan jag väl se då jag publicerar ett inlägg om att hon sällan ger positiv kritik och tre timmar senare är det precis vad hon gör.

Min far har också kommenterat lite angående mitt liv här och misstänker att jag sover rätt mycket trots mitt tuffa schema. Jag skulle vilja säga att det stämmer, men att det är det tuffa schemat som får mig att sova en del. Tisdagar - Torsdagar sover jag nästan alltid efter att jag har jobbat på morgonen. Detta för att jag inte kan göra så mycket annat. Intressanta butiker (läs mall of america) öppnar inte före 10 oftast vilket enbart ger mig två timmar till det och jag gillar inte helt att stressa. Dock händer det att jag vissa dagar när jag ska hämta Joey på daycare till exempel kör och tränar eller gör andra små ärrenden på förmiddagen som att handla livsmedel eller tvätta etc. Mina dagar då jag sen gör någonting är oftast måndagar eller fredagar eftersom att jag har mer tid till att besöka mall of america då till exempel. Vad jag gör hänger dock lite ihop med min ekonomi samt sömn under natten. Kvällen är ju en del av min fritid och då umgås jag antingen med någon annan, tittar på tv, läser mail och använder datorn, ibland blir det lite sent och jag brukar aldrig somna före 12 vilket gör mig trött på morgonen. Jag kan typ inte somna före tolv, den senaste tiden har jag haft lite sömnproblem, jag har haft oerhört svårt att sova mycket ofta på senare dar.

Av någon anledning känner jag också lite grann att jag vill be om ursäkt för mitt svar till Gerrys kommentar.
Jag ber inte om ursäkt för vad jag egentligen skrev för det står jag för, alla behöver inte tycka som mig och jag behöver inte tycka som andra. Det jag ber om ursäkt för är om ni uppfattar mitt svar som lite bitchigt för det var det absolut inte menat som.

Nåväl, nu måste jag plocka upp Joey från daycare och köra honom till skolan

Kommentarer
Postat av: Pappa

Helt rätt, alla kan inte tycka lika. Det är din blogg, mao ska du skriva vad du känner och inte något som du tror att vi vill läsa.

Ditt nymålade/njytapetserade rum blir kanon, nu väntar vi 'bara' på golvet. Talade med Lisbeth igår, hon hälsar så gott. Hon tycker att du liknar en ung farbor Gunnar, d.v.s Farfars bror.

2008-12-02 @ 20:00:17
Postat av: Moster

Hallå Björn!

Skönt att åka iväg sådär, det lät som att det var ett väldigt mysigt ställe! Har varit inne lite då och då på din blogg men ej kommenterat men jag har fortfarande en del att ta igen.Tror att det är bra att du byter familj och även att det var klokt att inte ta den familj du hade på G. Såg att du varit inne på Michaelas blogg och kommenterat, kul! Ja det händer verkligen mkt nu med henne! Förresten jag såg aldrig en Urban Jungel vagn då jag fyllde år men jag hoppas att du skickar en till Michaela! :-)Ha det gott och ta hand om dig! Cecilia

2008-12-02 @ 23:11:30
Postat av: Faster

Hej Björn, har inte haft så mycket tid att läsa din blogg på senare tid men så mycket har jag förstått att du ska byta familj, det känns väl bra nu när du bestämt dig? Nu är det bara att se framåt, det kommer säkert att lösa sig och bli bra med en ny familj. Det lackar ju mot jul så du får se till att du är på plats i tid så vi vet var vi ska skicka alla de stora paketen någonstans. Ha det bra och sköt om dig, farmor och farfar bad mig hälsa till dig när jag skrev nästa gång. De är inte så insatta i datorns värld så de tycker det är lite konstigt när jag säger att jag och alla andra kan "prata" med dig på internet.Vi hörs, lycka till med val av ny familj.

2008-12-03 @ 18:04:10
Postat av: Robin

berätta om din nya matchning. :)

2008-12-04 @ 03:18:29
URL: http://robinsundstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0