Vilken hel---es j--la sk-t eftermiddag!

Fy för satan, vilken rutten eftermiddag jag har haft idag.

Efter en timmes förmiddagssömn vaknade jag igen vid 12. Det var då dags att ta på sig och köra och hämta Joey för att sedan bege sig till den svenska affären.

Jag försökte googla affären igår men hittade inte den, dock hittade jag "wikstroms gourmet" i NY... Eftersom att jag inte hittade affären hittade jag inte heller adressen men jag visste vilken gata den låg på och googlade det sen ringde jag även min LCC för att kontrollera. De gav mig inte riktigt samma beskrivning som google men eftersom att tiden stämde ganska bra med båda beskrivningar så satsade jag på google.
Körde och beskrivningen stämde..Nästan, förutom att den inte riktigt tog mig till något som hette lake street utan istället hamnade jag mitt i ett jävla bostadsområde och hade ingen aning om var jag var. Försökte komma därifrån men körde lite vilse och det tog ett tag innan jag hittade tillbaks. Lagom irriterad behövde jag sen köra hem igen via st paul för att tanka oc köpa lunch. Fick tag i lunchen och skulle tanka. Skruvade av locket för att se att själva locket var sönder, den absoluta toppen på locket hade brutits från den biten som går ner i röret som leder till tanken. Jättebra, ingen bensin i tanken och ingen möjlighet att fylla på. Som tur var låg där en bilverkstad mycket nära och de lyckades få ut den biten som satt i röret och jag körde tillbaks för att tanka...Tankade för 20 dollar för att sedan märka att bensinmätaren inte rörde sig ett dugg så nu vet jag inte om jag lyckats få i någon bensin eller ej. Lyckades ta mig hem iaf, bensinmätaren rörde sig inte då heller, inte på något håll så kanske där lite bensin lyckades ta sig till tanken ändå.

Ringde Susie när jag kom hem och på henne lät det typ som att det var mitt fel. Hon sa att jag nog tankade fel bensin, det var nog därför själva locket bröts...Jo visst, sen frågade hon om jag tankade diesel...

Allt med bilen har hänt på en gång också, för kanske tre veckor sen slutade en framlampa att fungera, efter att ha kört mestadels i dagsljus efter det så började en varningslampa för "emission system" att lysa. Reparation i måndags borde väl ha fixat det mesta men ack nej då ska det fan i mig börja klabba igen och jag har fortfarande ingen svensk mat eller present till au pair mötet på söndag. Dessutom var det svinkallt, kändes ungefär som 600 minusgrader och mina fötter förfrös nästan till is.

En rolig grej om Sammy kan jag berätta förresten, han säger alltid emot, han vet precis allt.
Säger jag; My car is broken, så svarar han "No it´s not", säger jag "You can´t play with anyone today" så svarar han "yes I can", säger jag "we are going somewhere tonight" så svarar han "no we are not" Så han vet helt enkelt allt fast han egentligen inte har en aning...Lite skoj

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0