Done

Så där ja, nu har jag pratat med Susie...

Idag var morgonen seg som sagt och Las Vegas slutade ruttet...Efter att ha duschat lite och så, så hämtade jag Joey och körde honom till skolan. Därefter körde jag inom Caribou Coffee på vägen hem och köpte en haselnötslatte som jag drack till min superlunch och tårtresterna från besöket på "restaurangen" cafe latte i lördags.
Sen väntade jag bara in barnen och rutinerna började om. Jag sket dock i att tvätta idag så jag fick mer tid till att leka med barnen. Fick också näsblod efter att Joey slagit mig i huvudet annars var dagen sig lik till Susie kom hem.

Jag hade lite tvätt att sköta så jag gick in i tvättstugan och sorterade massvis med strumpor, då smög Susie sig på mig.
Hon sa att jag måste prata med henne om saker, jag undrade om hon ville att jag skulle prata om något speciellt och då sa hon att hon kände på sig vad jag skulle säga. Jag undrar om hon bara kände det på sig av ren kvinnlig intuition eller om hon överhörde mitt samtal med Jean-ann igår...
Iaf så berättade jag att jag tänkt på det i helgen och besämt mig för att byta. Jag skyllde på det sociala men hon misstänkte också att det var något med henne :p Då sa jag bara kort och gott att hon också hade sina negativa sidor utan att specifiera, skyllde också på schemat men sa att det skulle ha funkat om det sociala funkat samt att jag älskade ta hand om barnen.
Det var jätteskönt att få det ur luften framför allt eftersom att hon knappt reagerade på det utan bara höll med och var väldigt förstående så det gick bra att prata med henne och nu är det ur vädret. Verkligen skönt. Ett möte med henne och Jean-Ann ska också planeras, kommer troligen att ske i helgen, då kommer lite papper att skrivas på och sedan börjat sökandet efter en ny familj. Ber till högre makter att jag hittar en bra familj i en bra stad så att jag inte får åka hem för det vill jag ej...

Det känns skönt och bra nu iaf, får se hur det blir när matchningen börjar...

Nu ska jag njuta lite av min fritid...Orkar inte köra och träna idag även om jag är sugen men då måste jag tanka och det pallar jag inte, hahaha.

"How long must I pay for this"

Kommentarer
Postat av: Anonym

Skönt att det gick bra! Måste vara en oerhörd lättnad. Nu har du bara nytt och förhoppningvis bra att se fram emot :) /Lina

2008-11-19 @ 06:51:42
Postat av: Pappa

Måste va skönt att få rensat luften. Det löser sig säkert med matchningen.

2008-11-19 @ 09:25:36
Postat av: Mamma

Det måste kännas mkt skönt för dig att få pratat med Susie om läget så var det gjort. Nu ser vi med spänning framemot var du kommer att hamna. Det blir nog bra med det.



Ha det bra Mamma

2008-11-19 @ 14:50:40
Postat av: Malin

Så bra Björne! :) skönt att hon tog det bra eller det kasnke bara är som du tror om hon fick reda på det tidigare så kasnke hon fick värsta utbrottet men hann lugna ner sig tills ert snack :D haha. Jag hoppas också att du kommer i en bra stad, så att jag kan börja planera lite ondskefulla planer, du vet :D Moahahahha!

2008-11-19 @ 19:27:05
URL: http://malinprevolnik.blogg.se/
Postat av: Sis

Vad skönt att det gick bra när du pratade med Susie.. hon kanske inte är en Total Bitch trots allt ;)

Nu ska vi hålla alla tummar vi har för att du får en ny familj, på ett bra ställe! Men det löser sig ska du se :)



Kram Sis.

2008-11-19 @ 20:01:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0