Election day morning!

God morgon, eller ja god eftermiddag i sverige.

Det är morgon här i amerika iaf, och inte vilken morgon som helst. Det är election day idag, det är idag man väljer ny president.

Stor hyseri för en stor dag kan man väl beskriva det som lite snabbt. Man pratar om att det är runt tre timmars kö för att kunna rösta på vissa ställen. Jag var ju tvungen att köra och kolla på något valställe och körde dit Susie skulle rösta, där hade varit lite kö men när jag kom såg jag bara en massa bilar men inte så mycket folk så där var inga större köer iaf.
Vägen fram till det röstområdet var fylld med propaganda-skyltar:P McCain for president, Obama & Biden, Al franken for senate etc.

Nu sitter jag i fåtöljen här uppe med datorn i knäet och tittar på nyheterna som givetvis inte pratar om något annat än valet.
Det lutar väl åt att Obama vinner men man väntar fortfarande på resultaten från någon stat som avslutat sin röstning för någon timme sen. Då kan man se om de röstat som man väntat eller om Obama lyckats sno någon stat från McCain eller tvärtom. Även om Obama verkar leda så tror man att McCain har gjor en starkare slutspurt i sin kampanj och man väntar på effekterna av den. Det lär blir jämt oavsett vad som händer.
All reklam den senaste tiden har också handlat om valet, antingen hyllar man sig själv eller så trycker man ner sina motståndare. "McCain voted with bush 90% of the time" är en populär reklam från demokraterna medan republikanerna pratar skit om Obama och avslutar med "Senator Obama, to radical, to risky"
Det är fruktansvärt roligt att följa valet iaf och jag ska försöka uppdatera er några gånger under dagen på det som kallas "a historic election", "the most significant election in history" the most expensive election in history"

Tittar in sen igen.

Ps. Till och med Chester verkar intresserad, han satt här innan, lite lutad mot soffan och verkligen tittade på teven. Ds.

Hej hej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0