So sick of it!

Hello allihopa!

Imorse var jag bara sååå trött på att vara här. Inte så speciellt jobbig morgon, jaa barnen var ju lite dryga och ville inte klä på sig etc men det gick rätt bra ändå. Trots det var det bara såå jävla segt och jag hoppas verkligen att jag kan berätta om mitt beslut för Susie ikväll så att matchningen för en ny familj kan börja. Jo fortare jag kommer härifrån desto bättre, känns bra att jag tagit beslutet som sagt.

Idag såg jag mina två sista Las Vegas avsnitt...Fan vad irriterande, först så klabbade boxen, så det som var det absolut sista avsnittet visades först och det näst sista visades sist. Det var kanske i och för sig bra, eftersom att de avsnitt jag såg först (det sista) var irriterande även det. Det slutade med "To be continued", så det märktes ju klart att producenterna inte visste om att det var sista avsnitt. För inte kan man väl avsluta en serie med ett to be continued avsnitt där man inte får reda på om Danny och delinda får barnet eller om Cooper får fortsätta äga hotellet och genomföra sina storslagna planer, Man får inte heller veta om danny och delinda gifter sig eller hur det går för mike och piper som ska gifta om sig eller om sam gifter sig. Allting sög så jag är lite arg. Dessutom kom Jillian tillbaks, hon hade skiljt sig från Ed...

Är utråkad också, men trots det så springer tiden galopp mot 14:30 då barnen kommer hem. Livet här är tröttsamt som sagt.

Iaf, igår läste jag min egen blogg, jag läste dem första inläggen. Det var verkligen roligt, jag skrev roligt då. Allt om kändisar, sing-a-long etc.och då fick jag mig ett par trevliga skratt när jag läste detta.


I lördags på partyt så var där två bebisar som precis lärt sig krypa. Då ville jag besöka min kusin, undrar hur det går för henne, hoppas hon är lycklig sin fortfarande nya värld och att hon mår bra, utvecklas som hon ska etc.


Imorse var det freaking kallt här, -8 grader, inatt var det tydligen minus 12 grader...


"When you try your best but you don´t succeed"


Kommentarer
Postat av: Malin

ja hoppas du kan prata med henne ikväll då, hon verkar som sagt knäppiknäpp!

2008-11-18 @ 17:13:20
URL: http://malinprevolnik.blogg.se/
Postat av: Sis

Lillebror, menar du att det inte kommer fler Las Vegas avsnitt nu? Det sista jag såg var ju det du skrev om nu.. det kan ju inte sluta så!



Jag & Mamma ska förresten hälsa på vår lilla kusin i Feb :)



2008-11-18 @ 18:32:20
Postat av: pappa

Lycka till med Madame Susie, sen håller vi tummarna för att matchningen går bra. Önskemål om ort ?

Kollade lite hotell i NY och Washington. I NY kan man bo hyfsat billigt fast i Washington kostade det 'lite' mer. Får nog testa lite fler sökmotorer. Får se om vi hittar något som matchar CAB INNs slogan, "sleep cheap in luxuary".

2008-11-18 @ 21:01:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0