Soccer och sucker!

 Dagen började som vanligt med att jag hjälpte barnen till skolan. Sen gick jag ner och lade mig i min sköna stora säng och kollade på gossip girl på datorn. Två avsnitt hann jag med innan jag bestämde mig för att somna. Man skulle kunna titta på den serien och älska den enbart på grund av kläderna, gud vad jag vill ha en roll i gossip girl ;) Får bli mitt framtida yrke, skådespelare då alltså. Synd att Chuck "anordnar" Dan´s död bara.
Underbar sömn stod som sagt sedan på schemat, vaknade inte förrän 11:50. Då gick jag upp, borstade tänderna, tog på mig och körde Joey till skolan efter att ha hämtat honom på daycare. Därefter var det meningen att jag skulle byta bil och ta Marks stora SUV (ford expedition) för att köra och handla livsmedel samt tanka bilen. Men eftersom Susie glömt lämna nycklarna hemma gick inte det så bra. Lite besviken eftersom att jag gärna körde hans bil. Fick ta min egen, besvikelsen blev sen ännu värre när jag inte hittade till Sam´s club, då blev jag rent ut sagt arg:p. Körde till target istället och där blev jag på lite bättre humör, vet egentligen inte varför men så var det bara. Den underliga magkänslan började också släppa nu. Hade kört inom mcdonalds på vägen hem så jag åt det medan jag pratade med Susie som överraskande nog var hemma. Hon lämnade också nycklarna till bilen vilket betyder att jag snart ska hitta till sam´s club och även få köra marks bil.

Sen kom Sammy hem och efter att han hade gjort sin läxa tog jag marks bil och körde och hämtade Joey, Charlie och Benji (sammys kompis som vi inte gillar som skulle passas idag). Dessutom skulle vi hämta massa grejer som Susie sålt för barnens räkning. Så en massa lådor med cookie dough och annat skit hämtades upp på skolan innan vi körde hem. Väl hemma fick barnen spela lite wii innan vi gick ut i trädgården och spelade soccer. Vi spelade till 20 och när barnen ledde med 18-13 fick jag ju börja anstränga mig och Sverige slog till slut USA med 20-19 efter en spännande avslutning.
Susie hade också kommit hem nu så hon gjorde mat till barnen, fast att jag redan gjort mat till dem, eller höll på med mat till dem. Hon missade det men det gjorde inte mig något, mindre att städa för mig.
Nu har de kört iväg till något födelsedagsparty och jag springer rundor här hemma och gör lite allt möjligt, jag lyssnar på musik från gossip girl under tiden också. Just nu, som ni kanske förstår, så bloggar jag ju också. Men jag måste alltså sluta med det nu eftersom att jag ska köra lite roligare bil en "min egen".

Jag måste passa på och gratulera vissa personer idag, nu får ni försöka hänga med för det kan bli lite rörigt. Jag ska bara förklara att det är den 6:e november här fortfarande.

Eftersom att det är den 6:e här så måste jag gratulera min kära moster Cecilia i sthlm. Undrar om familjen Holmén blir förvånade när Urban Jungel vagnen står på verandan?

Eftersom att underbara Lina också tagit körkort idag måste jag verkligen gratulera henne, verkligen roligt, jag måste även tacka högre makter för att jag själv inte befinner mig på Landskronas gator nu.

Även om det är den 6:e här så är det ju inte det överallt i världen. I Kina där Mark befinner sig är det redan den 7:e och jag får gratulera honom då han fyller år.

Sen var det ju någon annan där hemma som också fyllde år, men vem var nu det???
Jo just det, jag måste ju verkligen gratulera min älskade, älskade syster Lotta som blir 25 år idag (7:e november, jag vet att jag gratulerade Lina för den sjätte men det är ju faktiskt den sjunde och jag fick inte reda på linas bragd förrän nu)
Jag hoppas verkligen att du min bästa syster får en underbar dag, du har ju hela dagen framför dig när jag skriver detta. Du vet väl om att du är närmre 30 än 20 nu förresten ?

Ska också nämna en kommentar från amerika idag. Jag berättade för Susie vad Sammy sagt igår om att Obama skulle ta hälften av pappas pengar. Charlie var i närheten när jag berättade detta så han sa "But we are lucky, cause daddy isn´t home" (Ja Obama kan ju inte ta hans pengar om han inte är hemma förstår ni väl). Tja det hade ju inte varit fel om världen varit så. Då hade jag skaffat ett jobb där man behövde resa hela tiden kan jag garantera.

Jag har också kommit på att jag älskar Kenneth Cole´s accessoarer. Jag har redan en klocka av det märket som jag älskar, dessutom är laptop väskan från kenneth cole, jag har även något annat därifrån som jag inte kan nämna :P..
Förutom detta har jag hittat många andra accessoarer från detta märke, jag ska till exempel köpa en väska och ett par solglasögon därifrån.

Soccer var ju den första delen av min rubrik, den andra delen är vädret...Fy vad tradigt väder det är idag, regn, blåst och mycket kallare än igår även om det är varmare än hemma. Imorgon ska det tydligen snöa också och det, det är en sucker. Jag vill också påpeka att sucker kan vara ett ord jag själv kommit på men det symboliserar i vilket fall som helst något dåligt. Nej nu måste jag kila.

Ha det bra Sverige, andra läsare och framför allt alla jag gratulerat idag. Grattis ännu en gång.
XOXO

Ps. Idag kommer där nog inte fler inlägg, jag jobbar från 7:30 imorgon till 17:00 eller vad det var, det betyder iaf att jag inte kan sova längre en till 07:25 så därför måste jag lägga mig lite tidigare ikväll...Ds.


Kommentarer
Postat av: Lina

hahaha det där med att inte befinna sig på gatorna är taskigt sagt ;) jag har koll! haha!

2008-11-07 @ 08:16:15
URL: http://linala.blogg.se/
Postat av: Sis.

Tack älskade älskade bror. Allra mest tack för att du påminner mig om att jag nu är närmre 30 än 20.. det är snällt :) Idag ska jag iaf bjuda på dom där vattenkastanjerna som du tycker är så goda..

Nu är det kväll här & jag håller på att göra mig fin ( ja du vet ju hur lång tid det kan ta ).

Hitintills har jag haft en bra dag, men det är ändå vid såna här dagar som man saknar dig. För det gör man.

Hoppas att du har det bra därborta, måste återgå till min plattång nu :)

2008-11-07 @ 18:30:21
Postat av: Sis

Lilla skavllerbytta.. ska DAN dö? Jag tippade på Chuck!

2008-11-08 @ 17:48:08
Postat av: Sis

skvaller..

2008-11-08 @ 17:48:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0