Sömnlös natt.

Herregud, jag somnade kanske vid tre, halv fyra inatt. Låg vaken hur länge som helst, kunde inte sova.
Kanske var det två cafe latte jag drack på cafe latte för mycket för mig så sent.
Kom för det första i säng sent, men kunde ändå inte sova...
Låg där ett tag och tänkte, sen hämtade jag datorn såg ett avsnitt privileged eller kanske till och med två avsnitt. Det var iaf en mycket trevlig serie som jag kommer fortsätta att se på.
Därefter var jag fortfarande helt pigg, så jag började spela schack på datorn, schack är faktiskt underskattat.
Dock blev jag mycket irriterad när jag inte kunde vinna på level 1. Stängde sen datorn och försökte sova, gick inte så då läste jag lite, sen tog jag fram ipoden och lyssnade på musik och någon gång under musiklyssnandet somnade jag sen.
Fick alltså runt två timmars sömn och var myyycket trött imorse.

Jag hjälpte barnen och eftersom att Susie var sjuk idag fick jag också köra Joey till daycare, sen satte jag igång en maskin tvätt och sprang ner här nere. Sysslade lite med allt möjligt på datorn innan jag lade mig i sängen och tittade på gossip girl, blev tröttare och tröttare och när jag efter gossip girl satte igång everybody hates chris så somnade jag ganska snabbt och fick två, tre timmars skön sömn innan barnen kom hem.

Charlie grät så fort han kom hem, och fick sova middag med Susie medan jag och Sammy körde till Target, på vägen hem hämtade vi Joey fårn daycare. När vi kom hem grät Charlie igen. Han var helt fruktansvärt idag, han grät ich skrek om allt, helt sjukt. Har aldrig sett honom eller någon av de andra så sedan jag kom. Han var magisk, grät för guds skull i 5 timmar.
Efter att ha matat Charlie och Joey samt skickat iväg Sammy till en kompis körde iaf jag, Joey och Charlie till YMCA och badade men det var inte skoj idag för där var en miljon andra människor. Hem igen och lade barnen sedan kom mina svenska släktingar och hämtade mig.
Vi körde till Applebee´s och åt middag. Det var supertrevligt faktiskt, jätteroligt att få ett sådant överraskande besök, de var kusiner till man pappa båda två. Den ena hade barn vilka då blir mina nästkusiner som jag aldrig träffat och den andra var barnlös. De var nu här i USA för lite släktforskning och nöje. De hade varit i New York, Wisconsin, Iowa, Illinois och Minnesota. Imorgon skulle de till Toronto och på måndag tillbaks till Chicago innan de flög hem på onsdag.
Det var verkligen jättetrevligt och skönt att bara prata om lite allt möjligt, hur galna amerikaner är, släkt, au pair etc. Båda två var pigga och mycket trevliga damer, de hade till och med tagit med sig ett stort marabou till mig och bjöd mig även på middagen. Lite pinsamt att jag ensam åt för nästan lika mycket som de gjorde tillsammans men till mitt försvar hade jag räknat med att betala själv och erbjöd mig även det. De släppte sedan av mig igen och nu när jag skrivit detta inlägg tänker jag slå datorn i schack innan jag lägger mig. Upp klockan 06:30 imorgon också för jobb ju...
Det är svinkallt här nu, imorse var det typ minus 12 grader eller kanske till och med 13, inte mycket varmare nu på kvällen...

God natt

Kommentarer
Postat av: Mamma

Kaffe kan påverka sömnen påstås det jag inbillar mig i alla fal att jag inte kan sova om jag dricker kaffe för sent. Trevligt att träffen med pappas kusiner blev av jag har bara träffat Britt aldrig Lisbeth snällt av dom att bjuda dig på middag.



Kram Mamma

2008-11-22 @ 09:46:48
Postat av: Pappa

Skriver denna kommentar medan jag tittar ut över en snötäckt trädgård. Vi har vinter i LA och det är glashalt ute, åtminstone med sommardäcken kvar på bilen. Trevligt att träffen blev av, har inte träffat Lisbeth på ca 40 år men Britt ser jag då och då. Förstår att du kallar dem för 2 pigga damer, för 40-45 år sedan så var de mycket äldre än mig, idag tillhör vi samma generation. Förhoppningsvis kan jag då klassas som en pigg gubbe. Märkligt som det kan bli. Var på begravning igår, det är en märklig företeelse det också.

Skall snart inställa mig på IP för att presenteras som den nye lagledaren för BKL, en roll som jag skall dela med Sluggo. Det där med kaffet tror jag är bullshit, sömnproblemen sitter oftast i huvudet.

Ha en trevlig helg, har kollat på posten vad det kostar att skicka 20 kg till USA, det kostar 500 kr.

Är det inte ide för dig att se vad det kostar att skicka hem 20 kg kläder isf att betala övervikt samt att slippa asandet av alltför mycket bagage.

Ha en trevlig helg.

2008-11-22 @ 10:04:37
Postat av: Malin

Snöööö har vi här! :D hihi

2008-11-22 @ 12:14:45
URL: http://malinprevolnik.blogg.se/
Postat av: Sis.

Hah, så ovanligt att du ska ha de dyraste då Bötte. "-Tänk om man hade vunnit en miljon. -Ja, men tänk om man vunnit 10 miljarder då!" ;)

2008-11-22 @ 12:28:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0