Still no clue?

Jag undrar om Susie anar mina planer...?

Morgonen var rätt lugn och trevlig, barnen gjorde som jag ville och blev klara i god tid...Susie hade inte så mycket nytt att komma med mer än att jag skulle tvätta allt i tvättkorgen idag vilket innebar ca fem maskiner. För er vetskap så tvättar jag i vanliga fall minst två maskiner om dagen.
Även om allting gick bra och var lugnt så kändes det otroligt skönt att ha tagit ett beslut om att lämna.

När barnen försvunnit såg jag ett avsnitt gossip girl, liggandes i min säng, sedan lekte jag bara lite med datorn innan jag somnade. Tänkte sova mellan 10-11 men gick inte upp förrän 14:00, hade i och för sig på känn att jag skulle sova över lite.
Precis när barnen kom hem satt jag och åt min andra frukost eller lunch kanske det heter då. Jag hjälpte som vanligt barnen med läxor sen lekte vi lite innan vi hämtade Joey och körde till Charlies kompis som också har en au pair så därför bestämde jag att alla barnen skulle följa med och leka där. Vi var där runt en timme innan vi körde hem, gjorde mat, lekte lite mer och sedan fick barnen i säng.
För at ni bättre ska förstå nästa del av inlägget så bör ni veta att barnens strumpor har varit ett mysterium sen jag kom, de har typ inte haft några...Nu har jag iaf hittat dem men det vet nog inte Susie.
Medan barnen lekte försökte jag också ringa till jean-ann för att få klartecken att säga till Susie om mitt beslut, jag ville gärna ha det gjort. Tyvärr visste inte Jean-Ann mer idag än vad hon gjorde igår så vi ska vänta till imorgon innan jag säger något.
Det är synd, dels för att jag vill ha det gjort och dels för att Susie var bitchig när hon kom hem. Hon berättade dels då att hon inte gillade att jag använde hennes badrum, har hon inte sagt innan...Det är dessutom inte mitt fel att mitt badrum fortfarande är en röra för att hennes barn bajsat i en toalett med stopp i...
Hon gillade inte heller att barnen låtit en dörr från källaren till garaget stå på glänt ca en centimeter..
Dessutom sa hon att jag borde kolla källaren för där verkade vara massa strumpor, kanske anledning till att de inte hade några. Då kollade jag källaren och fann två par strumpor...Rent allmänt var hon bitchig och gnällig, men det är ju klart hon är ju alltid så trött när hon kommer hem från jobb så det är väl jobbigt för henne. Men när hon var på det humöret ville jag i princip bara skrika att hon kunde hålla k----n för att jag ska ändå inte vara kvar här. Tyvärr fick jag då inte det, kanske inte hade gjort det även om Jean-ann vetat mer men jag blev lite skadeglad vid tillfället.

Mamman till barnen i familjen vi lekte hos idag kom hem medan vi var där. (Au pairen i huset heter Paddy förresten) Paddy och jag hade pratat lite innan om vad jag fick göra till exempel så när hennes värdmamma kom hem och tog upp Charlies födelsekalas på lördag så sa Paddy till sin värdmamma att jag skrivit inbjudan. Då sa värdmamman "how nice of Susie". Eftersom att hennes barn spelar hockey samtidigt som mina så har hon också sett mig i ishallen tidiga lördagsmorgnar. Hon undrade om jag behövde följa med varje vecka, det behöver jag juu så jag sa jaa...Då skämtade hon lite om den dagen de skulle tvinga med Paddy dit, det skulle liksom aldrig hända. Sen undrade hon varför Susie hade barn överhuvudtaget om det bara var jag som tog hand om dem hela tiden. Faktiskt kan jag förstå det, jag menar om man är förälder och inte vill ta hand om barnen på sin lediga tid varför har man då barn? I deras familj jobbade Paddy tills föräldrarna kom hem, därefter slutade hon, hon jobbade aldrig på helgerna för då var ju föräldrarna lediga...Dem har ju själv valt att bli föräldrar och förstår ansvaret, varför blir man förälder om man inte orkar/vill ta hand om sina barn?

Jaja, efter jobb idag så körde jag och åt en dessert och tog en kaffe med Paddy...

Hoppas jag får berätta för Susie imorgon iaf, vill ha det ur världen nu och börja om så fort som möjligt. Det känns bra iaf, jag har tagit rätt beslut.
Klockan har passerat midnatt i Sverige, vilket betyder att det är den 18:e så därför måste jag gratulera min super-mormor på hennes födelsedag, saknar henne och hennes köttbullar.

Jag har nu inlett min sjunde vita vecka...Hmm händer kanske inte för ofta?

Nu har jag bara två avsnitt Las Vegas kvar, känns inte bra. På tal om Las vegas har jag upptäckt en rolig miss. I en scen har Mary en kofta på sig, en sekund senare är den borta.

Igår när jag läste sportmagasinet så upptäckte jag att de angett Wikipedia som källa till en artikel...Hallå?? Det fick inte ens vi göra när vi skrev för skoltidningen kaktusbladet

En annan rolig/underlig sak Susies syster sa till mig igår var "Too bad you can´t go with us to our house, you would like it there, a looot more than here"

Tack för mig idag, take care everybody.

Besökte förresten Starbucks idag för första gången, har inte kollat igenom deras fullständiga meny ännu men det är i min mening överskattat...

"I miss you"

Kommentarer
Postat av: Pappa

Hoppas du får chansen att prata med Susie idag, det är alltid tungt att gå och bära på sådan info.

Lycka till och försök att behärska dig även om hon ballar ur.

P.S

Bengte hälsar.

2008-11-18 @ 08:32:03
Postat av: Malin

Haha, det är roligt när man märker sånna missar, har faktiskt upptäckt en i scrubs med :) men som har lite med med storyn att göra och inte med klädesplagg. Asså susie verkar ha sjuka problem, den andra kvinnan har rätt, hon verkar ju inte ta nått ansvar för sina barn alls, umgås hon med dom själv överhuvudtaget?

2008-11-18 @ 14:18:54
URL: http://malinprevolnik.blogg.se/
Postat av: Sis

Vilken bitch hon är! Jag hoppas verkligen att du får chansen att säga åt henne snart. Herregud!

2008-11-18 @ 18:41:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0