Upcoming thanksgiving!

Thanksgiving är superstort här har jag nu märkt.
Jag tror att vi är 16st som tillsammans ska fira denna högtid imorgon, och vi ska typ äta hela dagen.
Jag befinner mig nu alltså i Voyager Village i Wisconsin i en så kallad stuga men det är mer små radhus och i två såna radhus som Marks mamma har om jag förstått det rätt befinner sig nu delar av släkten. 8 ungar och 8 vuxna tror jag att det är.

Det är jättemysiga "stugor" iaf men min säng är för liten, den är bred så det räcker och blir över men inte tillräckligt lång, dessutom måste jag sova i en sovsäck och den "korvar" sig hela tiden.

Det ska iaf bli mycket roligt att se morgondagen och hur allt går till då.

Idag var det Charlies födelsedag och alla barnen var lediga så vi åt frukost på McDonalds sen körde vi till Chuck E Cheese innan vi återvände hem för lunch och packning.
Susie kom hem sen också och hjälpte till med den sista packningen...Ibland blir hon stressad och helt jävla otålig, idag var ett sådant tillfälle fast att jag tyckte det var onödigt. När hon blir stressad blir hon också helt arg och superbossig. Hon saknar tålamod i vanliga fall och vid tillfällen som idag är det ännu värre. Hon berättade för mig att hon definitivt behövde mer hjälp med städning etc där hemma...Till exempel kunde jag tvätta mer...Herregud, jag tvättar minst två maskiner om dagen, om inte tre och tvättkorgen är aaaalltid full, vad vill hon att jag ska göra? Barnens rum, köket och storarummet är också undanrymt, vad vill hon att jag ska göra där?
Eftersom att barnen varit mycket jobbiga denna veckan så har denna veckan varit lite värre så därför ska det bli skönt att spendera ett par dagar i Wisconsin för här kommer jag få en del avkoppling, inte alls som hemma.

Fick ett mail från Cultural Care idag, det verkar nu som att jag bara får två veckor på mig, vilket betyder att jag bara har en och en halv vecka på mig till och ingenting kommer hända i helgen. Ska dock kolla upp detta för Jean-ann lovade mig fler veckor.
Iaf i samma mail stod det också att en familj just nu tittar igenom min ansökan. Har tittat igenom deras också och där är lite negativt och lite positivt, får se hur det blir med de två veckorna innan jag bestämmer något där.
De hade fyra barn, fyra killar som alla sportade. Jag tror dem var 11, 9, 6 och 4 år gamla. Att de var så många var ju inte helt bra men de var äldre och sportade vilket var bra, de reste ofta, florida, michigan, vermont och new hampshire och ville att jag skulle följa med vilket också var bra. Dessutom bodde dem 50min med tåg från NYC vilket är super och där var också många au pairs i området.
Till det lite negativa verkar det som ganska mycket jobb där också och schemat inte helt toppen, det är en ensamstående mamma, frånskild utan jobb, undrar hur hon har råd att bo i hus med fyra barn som sportar en massa och reser hela tiden by the way? Hon är hemma hela dagarna vilket kan bli frustrerande om man inte kommer överens till 100%. Det är ju lite negativt men samtidigt är där lite positivt också med massa sportande och ett aktivt liv (hockey, skridskor, fotboll, skidor, simning, baseball, football etc etc.)

Det känns inte helt hundra men samtidigt så är där bra grejer och har jag nu bara två veckor på mig så vet man inte vad som händer....Nära till Boston, Philadelphia, Washington och NY lockar ju en del

Godnatt, jag kommer gå upp 10kg denna helgen by the way. Bara idag sen vi kom till stugan vid sex har jag ätit lite äpplekaka med glass, någon amerikansk variant av små bullar fyllda med grädde, lite kalkonfyllning och lite pizza. Imorgon lär det ju bli värre men nu somnar jag snart framför datorn så godnatt på er alla

Läste kommentarerna nu förresten och såg att min syster påpekade min shoppingnerv.
Jag vill säga att har mer än en sådan nerv och att de nerverna var rätt lugna eftersom att jag räknat med ett bra tillskott till mitt kapital på fredag vilket innebar en massa shoppande när jag kom hem. Nerverna fick sig dock en törn idag när Susie berättade att fredagen är den absolut största shoppingdagen i amerika med massa rea och affärerna öppnar typ mitt i natten. Mall of America skulle öppna klockan 05:00 t.ex.
Hon berättade också att eftersom att de öppnar så tidigt så förbereder de allt idag och att man därför kunde fynda ikväll, då åker massa iväg så ingen shoppar vilket betyder att man är ensam i ett reaparadis. Det var lite jobbigt för mig att höra detta. Jag hade givetvis varit på plats både ikväll och på fredag om jag stannat hemma.
Lite intressant fakta:

Mall of America räknade med 200 000 besökare på fredag, TVÅ HUNDRA TUSEN!!!!

Kommentarer
Postat av: pappa

Sicken otur att du missade denna shoppingmöjlighet.

Inte illa att klara allt det som ensamstående 4-barnsmamma. Men med 4 killar så är det kanske bra om hon också är hemma. Förhoppningsvis har hon ett visst intresse av sina barn. Hur går den nya dead-linen ihop med din period hos Susie (9/1) ?

Gör du bara dina 10 kilo till muskler så är det helt okay.

2008-11-27 @ 08:05:05
Postat av: Malin

Men bestäm dig nu inte för snabbt! :P ta inte första bästa NYC-familj ;D BTW så fick jag körkort idag! :)

2008-11-27 @ 17:25:13
URL: http://malinprevolnik.blogg.se/
Postat av: Melker

Då kanske vi får se en fullvuxen bötte när du kommer hem!

2008-11-27 @ 19:29:50
URL: http://kungmelker.blogg.se/
Postat av: Sis.

Hoppas att du inte mår alltför dåligt över att du missar denna OTROLIGA shopping!

I helgen ska Mamma & Pappa till Lübeck, som du säkert vet. Men denna ggn ska jag minsann inte bo där hemma.. inge skoj när inte du är hemma.

Jag menar, jag gjorde ju det mest för att reta upp dig & stoppa dina galna fester ;)

Ha nu en mysig Thanksgiving bror, nu ska jag läsa.. sen däcka.. Jag är minsann uppe på övertid idag!

2008-11-27 @ 22:34:02
Postat av: Sis, igen.

Nu har jag julpyntat. Det kanske du skiter i :) Meeen, vet du vad jag har bland mitt julpynt? En jättefin liten duk som du gjort till mig på dagis. Naha så söt den är :)

Såklart har jag den uppe nu Böttis.



Ville bara berätta det :)

Kram Sis.

2008-11-28 @ 16:44:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0