Another day has gone

Hello again...

Snart har ytterligare en dag gatt.
Jag maste saga att morgonen idag var valdigt frustrerande. Jag provade att ringa mina foraldrar men fick inte tag i dem, jag hade behovt prata med dem idag. Det ar iaf bestamt att vi ska prata imorgon och det ar vi overens om.

Jag vaknade flera ganger under morgonen av att nagon av ungarna grat, inte sa skoj. Problemet ar ju det att dem har brakat med varandra valdigt, valdigt mycket. De lyssnar varken pa mig eller deras mamma och jag vet inte om jag star ut langre an tva veckor med samma gnall.
Fast dem brakar bara nar vi ar hemma eller i bilen. Nar vi gor nagonting, som igar spelade dem fotboll och var pa nagon uppvisning som brandkaren holl i. Da var alla lugna. Idag nar vi var pa skidorten och fixade lite och dem fick leka i hoppborgen etc. Da var dem lugna.

Jag gillar verkligen familjen, det gor jag, ungarna ar sa gulliga, nar dem inte brakar. Jag kanner mig verkligen valkommen och hemma har sa det ar skont. Men att hora det gnallandet hela tiden ar oerhort frustrerande. Jobbigt ocksa att alla andra verkar ha kommit till perfekta familjer. Alltsa detta bor ju tolkas ratt for jag tycker ju att det ar skont for mina kollegor att dem trivs. Dock tycker jag anda att det ar lite jobbigt att alla andra familjer verkar sa bra, sa perfekta. Borja undra om antagningsprocessen for mig inte gick lite val snabbt. Framfor allt jobbigt att alla andra har sitt umgange etablerat redan

Men aterigen, jag gillar denna familjen. Dem har fint hus, jag har bil, jag far aka skidor varje sondag, mitt rum ar hemtrevligt och dem har typ alla kanaler man kan ha. Mamman ar jattetrevlig och verkar nojd med mig hittintils. Ungarna ar sa sota sa det kanns som att har finns en del potential sa forhoppningsvis blir det battre. Alla barn har val samre perioder, jobbigt att det blev sa direkt fran borjan far mig bara.

Ah ja, morgonen var jobbig och bilresan till skidorten var jobbig men sen blev det battre och dagen var ratt trevlig under ett par timmar.


Dem hade massa aktiviteter pa skidorten sa barnen utnyttjade alla dem medan jag och susie tittade lite i shopen. Jag behovde ju en del saker for den kalla vintern.

Dessutom hade dem rea sa det var ju bra. Jag fick ett par termobyxor, en underjacka som ska anvandas till skidjackan familjen lanar mig, ett par rejala vantar och ett par vinterstrumpor/skidstrumpor. Allt detta kostade mig 106 dollar vilket far ses som relativt billigt. Nu har jag det mesta jag behover, maste dock hitta en mossa, men det har familjen annars om jag inte hittar nagon.

Efter att jag shoppat lite sa lekte vi lite med barnen. Jag, joey och sammy akte pa en hayride, man sitter pa hobalar pa ett slapp som dras av en traktor. Den tog oss upp pa en liten stig i skogen.

Under tiden malade dem andra en fin pumpa, snart halloween som ar ratt sa stort har ju. Vi akte med liften uppfor baken och ner igen ocksa lekte vi i hoppborgen. Dem hade en hinderbana i en hoppborg sa det blev nagra roliga tavlingar dar:P

Vi kopte ocksa jattegoda karamellpopcorn, verkligen jattegoda och vi spelade lite wiee.

Sedan var det dags att aka hem och barnen var verkligen fascinerade av alla nyckelpigor. Pa vagen hem stannade vi hos deras farmor. Denna trevliga person bodde i ett valdigt fint litet har dar vi "lekte" domino. Hon hade ocksa en gammal kappa over som hon gav till mig. Den kommer garanterat halla mig varm i vinter, valdigt snallt. Kanske inte den vackraste men inte sa ful, far se om jag hittar en egen trots detta. Vi korde inom Sam's club pa vagen hem som ar en motsvarighet till city gross eller ica maxi. Man kan hitta i princip allt har, men dem salde allt i jatteforpackingar, inte enskilt. Sa jag fick kopa tva stora dove som lar racka ett tag istallet for en. Tio dollar kostade den forpackningen.

Jag fick ocksa se var Joey's daycare lag innan vi kom hem.
Susie borjade med maten nar vi kom hem och tur var det for jag var vralhungrig. Efter lite mat och fler tips och rad forsvann jag ner har i min ensamhet vilket var skont efter denna dag.
Nu sitter jag har och funderar pa att bestalla hem en film. Susie jobbar pa ett kabel-tv foretag sa darfor for dem speciella priser och har typ alla kanaler samt en superfunktion kallad on demand. Det betyder att jag kan bestalla hem relativt nya filmer och serier och se dem nar jag vill, gratis.

Tillagg till gardagens inlagg

Pa au pair skolan i New York fick vi hora att folk fran hela varlden reste dit, till new york da eller mojligvis andra delar av usa ocksa, inte riktigt saker. Iaf dem reste dit for att se hosten, se loven byta farg? Vi fran sverige tyckte det var ganska sjukt, inte riktigt lika sjukt som "don't shake the baby". Men idag nar vi akte upp i liften kunde man se tusentals tradtoppar och alla var i olika farg. Kanske inte sa sjukt att man vill se det anda. Tyvarr hade jag inte kameran med.

Nagra svenskar pa au pair skolan tyckte att jag skulle bli komiker?? Vet inte riktigt om det ar mitt yrke.

Dagens punkter

Jag tror jag ska ringa den trevliga killen fran flyget sa att vi kan se hockey nagon gang.

Jag tror ocksa att jag ska boka biljetter till coldplays spelning har i st paul. Sen om jag ser dem eller saljer dem vet jag inte.

Jag tror ocksa att jag ska lagga in lite bilder har pa bloggen. Har lag upp en del pa facebook men kan inte lagga upp fler av nagon anledning, skulle tro att anledningen ar den har datorn.

Jag har facebook

Kommentera mera i bloggen, aven om ni gor ett bra jobb

Mejla garna.

The hardest part


Kommentarer
Postat av: Mamma

Vi får väl hoppas att det går bättre med pojkarna så småningom. Det blir kanske lättare när deras pappa kommer hem. Jobbigt att dom bråkar när ni är ute och åker bil. Du vänjer dig nog. Din roll är ju att vara lite som en extraförälder.



Kram mamma

2008-10-13 @ 14:35:22
Postat av: Mamma

Vad mycket du har att berätta. Det är jätteroligt att läsa om dina upplevelser. Vad det gäller barnen får vi hoppas att det bättre med tiden. Lite jobbigt måste det vara om dom bråkar när ni åker bil. Det blir kanske bättre när deras pappa kommer hem. Din roll är ju lite att vara som en extraförälder. Umgänge hittar du nog snart du får ge det lite tid.



Kram mamma

2008-10-13 @ 15:08:22
Postat av: Sis

Jobbbigt att barnen håller på så, men som tidigare nämnt.. så kan det ju mkt väl vara så att dom försöker att testa dig. Det blir säkert bättre med tiden ska du se! Du får visa dom att det är Bötte som bestämmer.. :)

Vad gäller umgänge så har du ju inte varit där så värst länge, du får kanske ta & börja ngn sport eller ngt? Det ska nog lösa sig det med ska du se!



Tänker på dig.

Kram Sis.

2008-10-13 @ 17:04:22
Postat av: Rebecca

Jag tycker du ska slå pojkarna i huvudet så dom vet vem som bestämmer!



Nej skoja, det är ju skittjobbigt om dom bråkar och håller på.. Visar dom inte Supernanny där på tv? Då kan du ju alltid få lite tips därifrån :P

2008-10-13 @ 18:11:28
URL: http://rebeccasoderstrom.blogg.se/
Postat av: Lina

Du bestämmer :) Och jag håller med föregående talare om att de testar dej. Keep up the good work, I miss you!

2008-10-13 @ 19:05:06
URL: http://linala.blogg.se/
Postat av: Malin

Haha, ja rebeccas råd va ju bäst, kolla på SuperNanny och ta lite tips därifrån. ja men jag har inte facebook så du måste lägga in lite bilder i bloggen ändå! Puss och jag tycker att du ska kolla på coldplay igen jag hade lätt gjort det om jag hade varit du för jag vill se dom igen!

2008-10-13 @ 19:16:31
Postat av: Anonym

Ja, rebeccas råd var ju bäst! kolla på super nanny det kan du ju beställa hem och kolla på, haha och jag tycker att du ska kolla på coldplay igen hade jag lätt gjort om jag hade varit du, jag vill se dom igen! Ps barn brukar vara painpainpain lite då och så, slå dom ;D nej gör itne det ds puss

2008-10-13 @ 19:20:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0