Drop in

Tänkte bara meddela er lite snabb info.

Igår var här 18 grader celsius.

Idag är här tre grader celsius och snöfall. Hyfsad omställning?

Jag missade också brunchen idag eftersom att jag råkade sova. Jag visste ju inte riktigt vilken tid dem skulle sticka. Jag vaknade dock till vid ett tillfälle och hörde susie säga till barnen att ta på sig skorna. Jag kände inte riktigt för att stressa upp då.

Barnen har varit ovanligt lugna så morgonsömnen blev bra. Sömnen under den senare förmiddagen var också otroligt skön eftersom huset var tomt. Jag vaknade inte förrän strax efter tolv och låg kvar och drog mig i sängen till strax innan 13:00 innan jag också pallrade mig upp för att äta frukost.

Efter frukosten fick jag försöka fixa stoppet i min toalett. Tredje gången sen jag kom hit. När det var gjort så lade jag mig framför teven och såg ett program om konspirationsteorier kring 11:e september. Vissa personer kan man ju undra vad dem sysslar med. Trots hundratals vittnen som såg planet krascha i pentagon så hävdade en person att det var en missil. Tyvärr hann jag inte se så mycket av programmet innan friden i huset bröts när man barnen kom hem och snodde min tv för att spela wii.

Därför tänker jag nu städa badkaret så att jag kan bada idag. Jag måste ju bli klar för partyt ikväll också.

Jag sitter också och undrar om vi har skruvat tillbaka klockan inatt:P ? Tydligen verkar vi inte ha gjort det. Jag vet inte, alla klockor jag sett här i huset visar 14:29 iaf och hemma i sverige är klockan 20:29. Vanligtvis brukar det skilja 7 timmar.

Visst blev jag lite irriterad över pappas kommentar igår. Men för att klargöra, det står helt klart även här att ni bara menar väl...Det kan dock vara lite jobbigt att vara på denna sidan jordklotet och höra om hur enkelt allting är eller borde vara, men jag förstår att ni stöttar mig och vill väl

God eftermiddag

Kommentarer
Postat av: malin

haha.. så du utnyttjade mig bara för att få veta exakt tid här hemma? i feel so dirty :D

2008-10-26 @ 20:46:45
Postat av: Pappa

Du har helt rätt, allt jag skriver är egentligen bara mer eller mindre lyckade försök till att få dig till att få det bättre. Oavsett om du stannar hos Chester eller drar vidare. Du skall veta att det är ganska tufft för oss föräldrar också att känna att du inte är helt nöjd med situationen.

Fram till för 3 veckor sedan har man alltid kunnat stötta och hjälpa till vid behov. Det är inte lika lätt nu. Avståndet är långt för oss också.

HOPPAS DU FICK EN RIKTIGT TREVLIG KVÄLL.

2008-10-26 @ 21:27:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0