Lite bättre?

Eller lite bättre?

Hejsan alla, här kommer faktiskt ett inlägg i lite gladare ton.
Eftermiddagen har varit ganska bra. Jag träffade ju som ni vet Susan på target en timme innan jag började mitt eftermiddagspass idag. Jag var ju inte på toppenhumör men när jag kom dit var hon så trevlig och vänlig...Jag ska ju faktiskt erkänna att det ändå är den sidan jag sett mest av hos henne. Bara att dem senaste dagarna varit jobbiga, men hon har faktiskt varit lite annorlunda då och slängt på mig en massa jobb. Så vad jag skrivit innan är inte direkt som jag hittat på.
Ah ja när jag körde därifrån kändes det lite bättre iaf. När jag sen kom hem tog det inte lång tid innan barnen kom hem, då var det standar proceduren igen. Snack, hämta joey, snacks och läxor, the swedish game, middag. Därefter skiljde det faktiskt sig lite. Susie kom ju som vanligt hem i vevan runt middag, men hon stannade inte så länge för hon skulle köra Sammy till boyscouts, så det gjorde hon. Medan hon gjorde det så såg jag till att Joey och Charlie gjorde sig klara för sängen, de var ju baddags idag med så. Jag städade under tiden de badade och det såg faktiskt rätt bra ut. Susie klagade inte på någon städning när hon kom hem iaf. Joey och Charlie spelade tv-spel och tittade på tv. Så medan jag gick omkring och gjorde lite småsaker i huset så pratade Susie också en hel del och det var ju värst vad hon var trevlig, så trevlig har hon nog aldrig varit, eller jo det har hon väl men det var nog det trevligaste samtal vi haft iaf. Hon tittade i något reklamblad från någon affär och började prata lite om min shopping och mina kläder. Hon hittade en jacka som var snygg, hon tänkte på mig när hon såg den eftersom att jag hade en ungefär likadan jacka på mig igår. Sen hittade hon något annat hon trodde jag skulle passa i och hon gillade mina kläder sa hon dessutom. Hon undrade lite hur det kunde vara så mycket billigare här än i Sverige etc. Sen började hon prata om lite annat också, saker jag kunde tänka på, matförslag etc. Så det var en rätt bra kväll. Sammy kom också hem senare och jag fick honom och de andra att krypa ner i säng. De gör ofta det rätt lätt men sen börjar de springa runder när man går därifrån. De leker någon lek nu när en av dem sover med mamma så de två som inte sover med mamma springer alltid in till den som sover med mamma. Ofta skiter jag lite i vilket eftersom att Susie är hemma och jag slutat jobba men idag var Susie lite upptagen och det dunsade som bara den ner till mitt rum. Ibland är det kanske tur att man hör allt i huset så bra.

När jag gick upp för att säga till dem var Charlie och Joey precis på väg att lämna sitt sovrum för att springa in till Sammy i Susies sovrum. Jag tog dem på bar gärning, de såg mig precis när de var på väg genom dörröppningen och vände snabbt igen samtidigt som man hörde dem bägge säga "OHOH"
Jag förklarade för dem hur jag kunde veta vad dem gjorde och sen blev dem liggandes.

Jag tänkte också att det var ett bra tillfälle att prata med Susie om vad jag känner, den sociala biten då.
Jag berätta hur jag kände och om det forsatte så här så skulle jag inte klara av det. Hon förstod precis vad jag menade och fattade att jag behövde vänner och något att göra så det kändes ju faktiskt rätt bra att ha informerat henne om saken. Nu har jag tänkt om lite och jag får se hur det går på söndag och ge det en vecka till iaf. Men jag är ändå inte för optimistisk om stället, det är inte många au pairer som bor särskilt nära och ännu färre som har dagarna lediga. På helgerna går ju många av dem ut som jag redan berättat. Ah ja jag får väl se på söndag vad jag känner, jag tittade lite på andra familjer på cultural cares hemsida samt platsbanken tidigare. Visst är där annat som lockar. Åka till washington där jag redan har en del vänner. Mina vänner har redan träffat andra vänner också vilket gör det lättare för mig. Eller åka till kalifornien och ta hand om en sjuttonårig tjej...Ja och hennes tio åriga lillebror också...Men ändå...
För tillfället trivs jag inte här alls och då är det mycket som lockar.

Tack för mig vad gäller denna dagen.

Just det, ingen skickade in till tävlingen, kan i och för sig förstå varför men gud ni missade ju faktiskt ett trevligt pris.

Dessutom har jag lagt in bilder från New York på facebook..

"Stuck in reverse"

Kommentarer
Postat av: Pappa

Jag tycker du gjorde rätt som talade med Susie, tycker också att du gör rätt som avvaktar ett tag till med beslutet om att försöka hitta en ny familj.

Passa dig för den 17-åriga dottern, det var inte så länge sedan vi hade 17-åringar i huset och de är inte att leka med. Du måste också väga in att "man vet vad man har men inte vad man får". Det är inte alltid gräset är grönare på andra sidan. Att vara under 21 år, innebär det att man inte kommer in på ställena eller 'bara' at man får nöja sig med Coca Cola ? Tänk i så fall på att du blir inte äldre för att du flyttar till Washington.

När det gäller tävlingen så har nog syrran rätt, den blev för avancerad. Fast med facit i hand så borde jag skicklat in, det hade räckt med Tage-monologen. Ha det bra i helgen så hörs vi. När är den stora Halloweendagen i USA ? Samma som här ?

2008-10-24 @ 09:47:35
Postat av: Malin

Ja men se nu var det ju lite bättre iallafall, det kasnke blir ännu bättre sen? men om inte kan du jag alltid byta familj..

2008-10-24 @ 14:38:44
Postat av: Pappa

Det måste väl ändå kännas rätt skönt att ha pratat med Susie så att hon förstår hur du känner det sen är det bara du som kan bestämma hur du skall göra. Du brukar ju kunna vara handlingskraftig när det gäller. Du får ju se hur det blir på söndag.



Ha det bra Mamma!

2008-10-24 @ 14:48:08
Postat av: Pappa

Bara ett enkelt tillrättaläggande. Som de flesta vet så kan vår familj vara lite rörig, den här gången har vi lyckats mixa Mamma och Pappa, men det är jag som är Pappa och jag skriver således inte under med "Ha det bra Mamma".

Det var väl glasklart??

2008-10-24 @ 16:29:10
Postat av: Syrran.

Men Böttis, gör en mer simpel tävling.. som inte pågår under så lång tid.. då lovar jag att fler folk medverkar.. eller iaf jag.. viket är bra om det bara är jag, för då vinner ju jag :)

Släng ut lite sitat under en dag & sätt en dag då man ska ha skickat in.. då blir det inte så mkt att hålla reda på :)

Haha.. kan tro att en familjmed en 17-årig tjej lockar ;)

Men skönt att det känns lite bättre nu iaf, det är nog bra att ge det ett tag till Böttis!

2008-10-24 @ 16:58:47
Postat av: Syrran.

sitat? hur stavar jag? CITAT.

2008-10-24 @ 17:00:12
Postat av: Rebecca

Okej, hon är kanske ingen störd idiot i alla fall då. Men tycker ändå hon ger dig FÖÖÖR mycket ansvar :P

2008-10-26 @ 19:42:32
URL: http://rebeccasoderstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0