Underbar morgon?

Njaa jag skulle nog inte säga att det var en underbar morgon.

Vaknade med täppt näsa, ont i halsen och mådde allmänt dåligt. Inte blev det bättre när jag tände lampan och såg att chester bajsat på mattan i mitt rum.

Sen kommer jag upp och när alla barnen ville ha en speciell sorts flingor räckte det bara till en...Sen fortsätter det med att susie berättar om allt jag ska göra idag och sådant jag redan borde gjort.

Så det var en toppenmorgon...Jag var rätt glad när de lämnade huset och jag kunde gå ner och sova igen.
Ja det är allt jag gör nu, sover och tar hand om barnen och huset. Ingen Chester väckte mig idag, han kanske hade ångest? Så jag vaknade inte förrän tolv, precis lagom för att borsta tänderna och slänga på mig lite kläder. Eller snarare byta kläder, kallt som sören i huset idag så jag hade redan en träningsoverall på mig. Det var ju dags att hämta Joey på daycare och köra honom till skolan.

När jag kom hem satt jag lite vid datorn och ringde mina föräldrar. Det är roligt att få prata med dem också och väldigt skönt dessutom.

Nu sitter jag återigen och bara väntar på att barnen ska komma hem så att jag kan göra slut på denna dagen och få gå och lägga mig igen.
Jag vet att jag sa att jag skulle få lite motion idag men vad ska man göra när förkylningen bara blivit värre, jag tappar nog snart rösten. Dessutom är det typ 5 grader ute och det regnar även.
Tillvaron ser inte för ljus ut här ljust nu men som man kan säga, det löser sig alltid.

Exempel på vad jag ska göra idag.

Städa barnens badrum, tömma väskorna susie haft med till utflykterna, hänga upp ett duschdraperi, tvätta och lite annat roligt.

Jag ska berätta lite mer ikväll, har en ny lista på vad jag måste ta upp. Men en sak kan jag berätta nu.
Bilkörningen måste man anpassa sig till här. Massa filer stundtals, man måste sätta igång lamporna varje gång? eller egentligen bara när det är mörkt eller regnar. Man måste komma ihåg att stänga av lamporna varje gång. Man får köra mot rött så länge man ska höger.

Ah jaa ha det bra Sverige och glöm inte tävlingen.....SKICKA IN!!!!!!!!!

Kommentarer
Postat av: Malin

du är kass björne, och elak.. du vet varför

2008-10-22 @ 22:07:21
Postat av: Rebecca

Okej, du verkar inte ha det så megasuperduperkul för tillfället och tyvärr har jag inga tips på vad du kan göra. Jag tror att det enda som kan få dig på bättre humör är att tröstäta, det brukar funka, dessutom så blir du inte tjock så det är bara att feta i dig vad du vill, så mår du bättre..



Nä Björnen, jag hoppas du förstår att jag skojar. Jag försöker bara hitta på nått kul att skriva så att du får ut så mycket som möjligt av din kommentarsläsning you know..

2008-10-23 @ 03:55:00
URL: http://rebeccasoderstrom.blogg.se/
Postat av: Pappa

Dina bloggar blir deppigare och deppigare, naturligtvis måste du snart göra någonting åt det, tror dock att du måste kämpa ett tag till för att verka trovärdig när du vill byta Familj/ort/ land eller vad du nu önskar. Men vad vet jag, sitter hemma i vår trygga vardag och har eg. riktig aning om hur du har det just nu. Du måste själv ta dina beslut men vi stöttar dig vad du än gör.

Ha det bra så hörs/läses vi snart igen.

2008-10-23 @ 08:10:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0