Var tvungen att fortsatta

Hahahaha efter att jag publicerat forra inlagget borjade jag lasa kommentarerna till de andra inlaggen.
Gud jag fick mig ett par goa skratt faktiskt. Det ar jatteskont och roligt for mig att ni kommenterar och gor det garna lite lustigt som nu:)

Det far mig pa battre humor och jag var lite deppig nu ikvall igen men det blev mycket battre nar man laste allt stod och smaironiksa inlagg, allt fran klargorande om tavlingen, superduperfamiljer och snusdosor, till onskemal om att jag skulle bli en biff fran familjen, halsningar, rad fran vanner, slakt och oro for blodande utslag fran kollegor.


Har kommer lite feedback till er

Malin...Vi vet ju vem som var bast i skolan hela tiden, kommer du ihag nar jag fick over 100 poang mer an dig pa ett prov. Sa jag tror det hanger pa dig och inte mig att du inte forstar tavlingen ;p (vet? eller hoppas? att du skojar) Jag sag harry potter fem forresten...

Moster...Jag vet inte om kyrkan ar nagot for mig, inte ens konfirmerad :) Men jag far val prova svenska institutet istallet...

Karin m.fl...Sa lange dem inte ber mig doma har, extremt (!?) tidigt en lordag eller sondag (morgon!?) sa ar jag ratt nojd. Fraga robin stolt tycker jag, da blir han nog glad.

Rebecca...Du kommenterar lika flitigt som min familj, jatteroligt och det kan nog vara nagot lurt...Rebecca lilla:)

Johanna..(och andra au pairer?) Roligt att du hor av dig fortsatt garna med det sa kan jag fortsatta kolla kurser och hora av mig jag ocksa...Ja men visst ar det skoj med bilder, jag gillar den med dockorna. Det har slutat bloda.

Nille...Hahaha nej snusdosan beholl jag inte, men chipspasen gjorde jag, forvanad? Kul att du kommenterar sa mycket. Jag saknar tycho och bilturer as well.

Lina...Hahaha lycka till med korkortet ar val allt jag har att saga till dig:)...nej tack for ditt stod, saknar dig med.

Louise (den heta?)...Dina kommentarer kanns ratt vardefulla med tanke pa din egen au pair erfarenhet, keep up the good work. Pa tal om nagot annat, vad skrev jag i din studentmossa forresten? Kommer inte ihag, kan darfor inte heller veta om bloggen ar ett lampligt stalle att namna det pa, annars har du min e-mail:P

Mamma, pappa, syster...Jag uppskattar era tankar valdigt mycket ocksa och det var verkligen skont att prata med er. Vad galler gymkortet sa far jag val losa det. Folk fran au pair skolan kan kanske intyga att jag inte ar linnemanniskan(men det var vaaaarmt). Jag ar inte linnemanniskan...annu? Halsa davidoff att han inte behover passa sig pa ett tag.


Jag saknar alla dar hemma (och i usa) och det ar jatteroligt att ni kommenterar, jag saknar aven er som inte kommenterar

Dags for en ny avslutning fran varldens basta band, med varldens basta lat(ar)

"Lights will guide you home"

Kommentarer
Postat av: Malin

Nej ajg förstår inte riktigt, får väl läsa igenom tävlingen igen.. -.- och jaa, konstigt det var ett spanska prov.. inte mitt bästa ämne!



And I will try to fix you

2008-10-15 @ 11:32:06
Postat av: friend

Hey Bjorn...



Hang in there buddy. Experience's that are not calculated on every day basis are the best and will increase your confidence for each day :)











2008-10-15 @ 16:31:14
Postat av: Rebecca

Haha du är rolig du :)



Ja men om kommentarer får dig att bli lite gladare de dagar allt inte känns toppen så kommenterar jag mer än gärna. Kan bara tänka mig in i situationen att vara i ett helt annat land och inte direkt har någon att vara med på fritiden.. Men jag tror säkert att du snart kommer hitta någon, du är ju översocial själv!



Finns det inga andra ungdomar i området?

2008-10-15 @ 17:22:58
URL: http://rebeccasoderstrom.blogg.se/
Postat av: Syrran

Roligt att du gillar att vi kommenterar, för jag tror nog att jag kommer att göra det varje dag :)

Roligt de där med biffen & folk du ska pryla.. du vet vad jag menar.. men då hälsar jag att allt är lugnt ett tag till :)



Gå nu i kyrkan & fin en sann vän Böttis :)

2008-10-15 @ 20:33:05
Postat av: Syrran

Jag ska framföra att folk inte behöver vara orolig för biffen Björn än :)

2008-10-15 @ 20:34:28
Postat av: Malin (Filosoferar)

Känns ändå sjukt att det typ är morron hos dig nu. Din dag som har börjat nästan nu har redan varit här.

2008-10-15 @ 21:59:13
Postat av: Moster

Björn tro nu inte för guds skull, he he he, att jag gick till svenska kyrkan i London för att jag gillar att gå på gudstjänster! Det var ju endast för att träffa svenskar. I London så var det en samlingsplats för bland annat au pairer att träffas en viss kväll i veckan. Blev lite svettig ett tag att du trodde att jag var troende! :-)

Ha det gott! Cecilia

2008-10-15 @ 22:18:17
Postat av: Jennifer

Visste inte att du hade blogg! Men nu ska jag också slänga ett öga här då och då! Hoppas du har det bra Böttis! Jag hoppas också att du förser dina barn med vitaminer genom en Multipop då och då :)

2008-10-15 @ 22:43:56
URL: http://jennidear.blogg.se/
Postat av: Carolina

typiskt av malin (filosofen)att skriva så som hon gjorde :P Kul att du skriver så mycket :) att du tar det seriöst.. trodde inte att du skulle göra det. Men du får lägga in bilder björn! Här hemma undrar man hur allt ser ut.. :) haha plus så får du fota alla dina inköp! ett måste björn!

2008-10-16 @ 19:38:39
Postat av: Anonym

hahaha jag tänkte nästan att du skullle skit i snusdosan:P, haha kul att du sparade dchipspåsen:D, ja det är inte riktigt samma sak utan dig:/, hade chill bötte// Nille

2008-10-18 @ 01:50:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0