All out of love

Hej hej.
Jag ber om ursäkt för att jag inte bloggat under hela helgen men där finns lite förklaringar.
Faktiskt så var det så att jag inte mådde så bra efter min heldag med min kusin i lördags. Skulle tro att jag faktiskt nästan fick lite solsting, eller så tålde jag helt enkelt inte landskronafolket längre. Iaf, jag somnade typ direkt när jag kom hem.

Igår mådde jag bra efter en dag med min kusin och emma men då funkade inte bloggen.

Jag har iaf haft en underbar helg, verkligen jätteroligt och jättetrevligt har det varit. Åkte in till NY i lördags morse i shorts och t-shirt då värmen var gaaaalen. Alltså inte bara gaaaaleen utan GAAAAAAAAALEEEEEN! Det var inte bara sommarvärme utan det var värm sommarvärme. Lätt över 30 grader. Kom till grand central iaf och efter att ha väntat ett tag så var han iaf där, kusin martín. Kändes ju märkligt att stöta på honom i NY som det första bekanta ansiktet på sju månader men trevligt var det.

Vi spenderade ett par timmar i den galna värmen i NY, väldigt mycket promenerande i jakt på strandpromenenader, lunch, toaletter och annat men det var en roligt dag. Vi hann också med en liten picknick i bryant park med en smoothie från jamba juice som satt fint i värmen. Tog en titt på FN-huset och gick ner till hudson river gjorde vi också där vi åt lunch. Promenerade ett tag längs vattnet innan vi tog oss upp mot stan igen och hoppade på vars en tunnelbana. Martin och emma skulle på grillfest och jag skulle tillbaks "hem" så vi skildes vid fyratiden redan men det var rätt skönt faktiskt då jag haft huvudvärk, varit yr, trött och illamående halva dagen. Så jag åkte hem och lade mig och tittade på serier på datorn innan jag somnade klockan åtta för att vakna tolv timmar senare. Kunde kanske druckit och ätit lite bättre under dagen vilket kan ha haft en del med det hela att göra.

Söndagen gick jag upp tidigt igen och fixade och donade lite innan jag återigen promenerade till tågstationen (promenerade och promenerade, får alltid springa till tåget oavsett hur tidigt jag går upp). Var återigen löjligt varmt, vid 9 var det 25 grader i skuggan. Så shorts och t-shirts på igen och tog mig in till the big apple där jag ännu en gång fick stå och vänta på martin och emma. Vi körde en repris på lördagen då vi tog en ny smoothie i bryant park innan vi återigen gick skilda vägar då de promenerade till museum of national history och jag gick till 26 street där jag träffade Linnea och Ida. Vi skulle ju sitta i publiken på söndagsparty med filip och fredrik så vi gick in och fick sitta i typ ett väntrum i 1.5h innan vi blev insläppta i studion för att där få reda på att just våra platser blivit borttagna så vi fick typ stå utanför scenen eller studion i en trång liten "korridor" som ledde till studiotoaletten och kika in på sändningen. Vi fick välja mellan att stå där och titta, gå ner och sätta oss i väntrummet, dricka vin och titta på det på tv eller gå hem. Vi valde att stå kvar trots att vi inte var helt nöjda med det. Som kompensation ska vi dock få vip-biljetter till annan valfri söndag.

I alla fall, trots lite missnöje blev våra platser rätt så intressant trots allt. Vi stod ju som sagt mitt i korridoren till toaletten och jaa vem susar förbi där mitt i allt om inte torsten flinck omringad av några ur filmteamet snubblandes till toaletten. Fem minuter senare gick han upp i direktsändning och det kändes väl inte som att allt stod helt rätt till, såg helt enkelt ut som om han vore packad och det förvånar mig inte efter den närgånga passeringen av oss om han vore det. Var både roligt och pinsamt att se. Filip och Fredrik gick och skakade på huvudet i paus, Björn Skifs tittade mycket märkligt på honom under intervjun, halvt skrattandes och nu kommer nog det bästa. Torsten somnade i soffan i reklampausen förresten. Det var väldigt underhållande att se den showen faktiskt. Filip och Fredrik är ju riktigt grymma, gillar dem skarpt. Tur då att vi ska få se dem igen, som VIP-gäster.
Efteråt gick jag ut i den varma New York luften, jag hade tydligen skippat den värsta varmen under mina fyra timmar inomhus mitt på dagen.
Visade Ida var en affär låg innan jag halvt sprang 40 kvarter genom staden för att ta mig till central park där jag mötte martin och emma igen. Då bestämde vi oss för att traska 18 kvarter tillbaks mot det hållet jag kom från, vi gick upp mot times square där vi hittade kvällens restuarang Chevy´s. En mexikansk restaurang som var väldigt god, hyfsat stora portioner kan man väl säga. En trevlig middag var det, efter middagen promenerade vi tillbaks mot bryant park där martion och emma tog tunnelbanan hem medan jag fortsatte mot grand central där jag tog tåget hem.
Mycket nöjd med helgen är jag, har varit väldigt trevligt. Det mesta lutar åt att jag åker in till city igen på fredag kväll och bor med martin och emma till söndag (på söndag kommer för övrigt malin p och hennes syrra hit)

Nu ska jag försökna vakna till liv idag och göra något av dagen, ta mig upp i duschen och gå till banken. Är fortsatt vackert väder idag så blir kanske en stund i solen sen.

Några bilder från helgen kommer ikväll.

Kommentarer
Postat av: Lotta

Roligt inlägg Böttis. & du.. Thorsten MÅSTE ha varit packad.. vem beter sig så annars? Synd bara att man inte fick se dig i publiken :)

2009-04-27 @ 18:23:51
URL: http://whenyoutrytocatchastar.blogg.se/
Postat av: Pappa

Låter som en fantastiskt trevlig helg, fick du det du önskade av Martin, eller ska vi skicka någonting ?

2009-04-28 @ 16:26:19
Postat av: pappa

jag förmodar att Fredrik o Filip var en upplevelse för en kändisjägare som dig. Då hoppas vi på bättre platser nästa gång. I övrigt verkar dina dagar i Ny rätt så hyfsade, inte utan att man är lite avis, men framför allt börjar det bli mer och mer spännade med vår egen tripp.

2009-04-28 @ 16:36:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0