Angels on the moon

God kväll...

Skriver till min syster som verkar vara enda läsare. Eller iaf enda som kommenterar efter att min far misslyckats totalt nu.

Idag kära syster har det varit en ganska vanlig dag. Tog en lite promenad i eftermiddags efter lunch. I den väldigt varma solen tog jag mig ner till affären och tänkte köpa mig en trisslott. Efter att ha först fått visa leg då jag inte såg ut att vara över 18 kunde jag sen inte betala med kort så jag blev inte miljonär idag. Typiskt.

Tog mig en titt på mina The Killers biljetter som kom igår, såg att det var rad ett, sektion tre. Så jag kollade upp var sektion 3 var, misstänkte att det var längs bak. Nej snarast tvärtom visade det sig. Sektion var allra längst fram vilket betyder att jag sitter så jävla nära scenen man kan komma. Hur underbart är inte det?

Efter att ha köpt mig en smoothie med passionsfrukt och massa andra goda tropiska smaker så promenerade jag hem igen och avnjöt den väldigt goda smoothien på trappan in till huset där ingen vind nådde mig utan bara strålande sol. Var fan helt sjukt varmt där...Smoothies är förresten något annat vi kan testa när ni är här.
Gick därefter ner utan jacka ner till skolan och hämtade barnen. Efter ett snabbt mellanmål körde vi till deras fotbollsträning där jag fick pratat med coachen som skulle se om han kunde fixa så att jag också kunde spela...
Hem och donade med middagen innan jag tog med mig Ace tillbaks till fotbollsträningen där jag promenerade med honom ett tag. Återigen ber jag om ursäkt till alla djurvänner då Ace nog från och med idag ser mig som hans framtida mördare. Nej kanske han inte förstod att det var mitt fel idag. Iaf, han satt i framsätet och rätt vad det var höll jag på att missa svängen och fick bromsa. Då halvt flög Ace rätt in i instrumentbrädan. Ah ja han blev inte skadad eller något men hoppade upp på mittpanelen för att få tröst av mig.
Kom sedan att tänka på vad jag mer gjort mot den stackars hunden. Jo jag har ju glömt honom ute i kylan i typ en timme. Sen har jag jagat honom med dammsugaren så att han ramlade och kanade rätt in i trappan. Fast det var ju mest på lek. Han är fullkomligt livrädd för dammsugaren men ändå intresserad av den så jag sprang efter honom med den i handen och han kuta som en galning, så snabbt att han ramlade.
Ah jaa, till mitt försvar så är det ju inte medvetet jag försöker skada hunden men han måste ju ändå vara helt traumatiserad.

Körde hem med barnen och jag lagade mat i två omgångar och de gjorde läxor och åt. Vi fick också bevittna värsta dramat på gatan utanför då polisen stoppade typ 5 bilar. Varav de flesta tillhörde en au pair kollegas familj. Min au pair kollega var också på plats. Samt hans värdföräldrar vars barn går i samma klass som mina värdbarn. Hela den familjen var iaf inblandad. Eller nästan, au pairen, mamman, pappan/dottern. Samtliga körde vars en bil och blev alla stoppade. Vet inte vad det handlade om.

Kastade lite baseboll ikväll fram tills att J blev arg för att jag och P "fuskade" och han kastade därför sin basebollhandske i ryggen på mig...
Massa drama alltså.

Sett ett avsnitt Without a trace nu ikväll till middagen vilket är en trevlig show.

Hundtricket tror jag kan funka förresten ;)

Kommentarer
Postat av: Lina

Djurplågare. Stackars hund ;)

2009-04-17 @ 13:46:42
Postat av: kamilla

näää är det front row tickets ???? som du skrev i malins blogg :) Ljug inte nu!

2009-04-17 @ 15:46:48
URL: http://kamillap.blogg.se/
Postat av: kamilla

näää är det front row tickets ???? som du skrev i malins blogg :) Ljug inte nu!

2009-04-17 @ 15:46:58
URL: http://kamillap.blogg.se/
Postat av: Malin

hahahah, skrattade när jag läste det med Ace, hahaawe, stackars hund. Men thekiller biljetterna är ju hets STRÅLANDE!

2009-04-17 @ 18:02:35
URL: http://malinprevolnik.blogg.se/
Postat av: Pappa

Förstår nu varför du redan efter en dag sålde din andel av Åke till din syster. Han hade förmodligen gått ur tiden ännu snabbare annars.

2009-04-17 @ 20:04:02
Postat av: Pappa

Med hundtricket kanske du kan fånga någon trevlig Tyska.

2009-04-17 @ 20:04:55
Postat av: Lina

Bebistricket är ännu bättre. Fast det kanske du har inte har tillgång till, du får helt enkelt köra med de lite äldre pojkarna.

2009-04-18 @ 09:30:24
Postat av: Lotta

Haha som jag skrattar när jag läser delen om Ace. stackars lilla hund.. men jag förstår att du inte gör det medvetet, såklart.. dock är det himla skoj!

Tror inte att hunden kommer satt sakna deig sen iaf :)

Gött att du hittat mer "skräp" vi ska trycka i oss där. Det tycks vara det enda vi ska göra i Darien.. ÄTA!

Kanske bästa tt vi tränar lite oxå då? Annars kanske jag rullar hem till Sverige :)

2009-04-18 @ 11:29:08
URL: http://whenyoutrytocatchastar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0