Figure it out

Vet ni vad duktig jag har varit. Jag har knappt spenderat några pengar den senaste veckan eller så, kanske till och med mer. Det senaste jag kommer ihåg att jag köpte var en kaffe på Grand Central i lördags. Jag spenderade för övrigt bara sju dollar i NY i lördags.

Jaja då, nog om det.
Imorse begav sig kusin till flygplatsen i Köpenhamn och vid lunchtid landade han här i NY. Jag har ju ännu inte fått träffa honom men på lördag så...
Jag undrar lite hur det kommer kännas, jag har faktiskt inte funderat så mycket över hela det här besöket men på lördag så kommer jag för första gången på över ett halvår få se ett välkännt ansikte.

Iaf, idag har varit en skön dag. Slapp framför teven idag och en god lunch var väl det jag hann med innan jag behövde hämta barnen i skolan. De åt mellanmål och gjorde sig klara så att vi ganska strax efter att vi kommit hem kunde köra till fotbollsträningen. Lämnade av dem där innan jag körde hem igen och fixade lmed lite saker innan jag behövde hämta dem igen. Körde dem direkt till baseballträningen. Ja vi fick ju stanna till hemma snabbt och hämta deras baseballskor också. Lämnade sen av dem på deras skola där de hade baseballträning idag. Körde hem igen och fixade med dubbel mat så att den skulle vara redo när barnen och föräldrarna kom hem. Slängde ihop en potatisgratäng idag, lite mycket grädde och ingen lök men det blev gott ändå. Till det hade vi fläskfilé som vi efter att vi ätit hälften av upptäckte att den var gammal. Bara fem dagar men ändå, kanske inte helt bra.

Fick också köra till affären för att plocka upp lite saker innan jag återigen begav mig ner till skolan för att hämta upp barnen, väl där träffade jag JJ och M så jag kunde efter ett snabbt besök köra hem igen och se till att barnens mat var så gott som klar när de kom hem,
Nu till maten tittade vi på The Daily Show with Jon Stewart på kanalen comedy central. Det är lite som en variant av David Letterman eller Jay Leno fast baserat på humor. Idag hade de ett långt inslag om Sverige vilket jag givetvis uppskattade, det var faktiskt förbannat roligt. De träffade bland annat Sveriges kung, ja inte den riktiga kungen men den de tyckte var kung, ABBA-Björn och de pratade bland annat om socialism, girighet och hur det var orsakat av ABBAs "The Winner Takes it All" och "Money money money"

" -You say one thing that´s good with Sweden and I answer with somethings that´s just as good with America"

" -Free healthcare"

" -Baconaisse" (Mayonaisse mixat med bacon)

De använde också svenska blondiner för att visa hur regeringarna bara tog ens pengar och killen i inslaget tvingades ge bort tre av sina fem blondiner i skatt men sedan fick tillbaks en i skatteåterbäringen. Killen i inslaget var sen väldigt glad att lämna Sverige, han var trött på jämställdheten m.m Inte kunde man väl bo i ett land med fri vård? Tyvärr hittade han ett IKEA precis utanför flygplatsen (faktiskt rätt roligt, något av det första man ser om man landar på Newark är faktiskt ett IKEA) och där var det igen, de förbannade Sverige.

Efter ett lite långt inlägg kommer här de tio sista bilderna från förra veckans NY tripp.

     

     

 

Så, där var alla bilder. Idag fick ni se lite bilder från blandade platser som Hudson River, Bryant Park och Broadway.

Ha det så bra, tjingeling.

Kommentarer
Postat av: Lina

Oh NY NY, vilken stad!!!! Lyllo dig!!!

2009-04-24 @ 10:33:41
URL: http://linala.blogg.se/
Postat av: kamilla

Haha jag har sett det klippet av the daily show :D skratta riktigt mycket :)

2009-04-25 @ 17:01:05
URL: http://kamillap.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0