Just the way you are

God kväll...
Klockan är nu 21:17 och jag sitter på verandan i shorts och t-shirt. Hur underbart är inte det? Solen har gått ner för ett tag sen och det är trots allt lite blåsigt idag men jag sitter ändå i shorts och t-shirt här ute och lyssnar på JJs gamla godingar. Ska också påpekas att jag är rätt frusen, det betyder alltså att det är varmt. Fem dagar i rad i shorts och t-shirt och det är bara april, vad händer i sommar tänker jag?

Jaja, imorgon ska det bli svalare iaf, och det ska regna. Men men får väl vara nöjd ändå.

Ja alla ni som undrar, Torsten var full, han såg inte full ut bara, han var full. Han snubblade för mig bokstavligen fem centimeter ifrån mig och det luktade inte helt nykert kan jag väl säga.

Idag var P som väntat hemma från skolan, så jag jobbade lite längre än vanligt imorse, sen fick jag en liten paus innan jag började jobba igen vid 11. Ah ja, var inte så farligt, vi såg på tv i princip hela dagen, såg lite Harry Potter och Austin Powers vilket ju är bra mycket bättre än vissa av de andra tecknade serierna som det också tittades på. Jag gick sen och hämtade J och när han kommit hem gjorde barnen lite läxor och vi tittade på champions league. Efter det gick vi ut i trädgården, i det underbara vädret ett tag vilket var skönt. In igen och gjorde middag åt barnen. Efteråt var det mer läxor och sen åt jag, JJ och M middag. Lite lax och crab cakes samt en god sallad intogs här på verandan i det ljuvliga vädret och här sitter jag nu kvar alltså.

Som sagt så ska jag kanske till nöjesfältet six flags här i närheten senare i maj. Fick idag höra från J att ett av six flags nöjesfälten har världens snabbast berg och dalbana. Ja och jo, det var ju fint nog det nöjesfältet jag skulle till som hade den. 0-205km/h på 3 sekundern sedan 150m rakt upp i luften (90 grader), vänder på en femöring och stupar 150 rakt ner mot marken (återigen 90 graders lutning) där man hinner med en twist innan man planar ut och färden är över. Ja, jag tänker pressa mig upp i den, verkar ju helt enormt. Sen att jag mycket väl skulle kunna göra på mig är en annan sak.

Rangers åkte precis ut ur slutspelet, synd, hade hoppats på lite hockeyfeber i stan i helgen.

Här kommer lite bilder från helgen:
Beskrivningar finns till bilderna idag, håll muspekaren över bilderna för att se beskrivningar, klicka på bilderna för att få dem större.

FN byggnaden, utan alla flaggor av någon anledning  Chrysler Building  Lite av NY från east river vid FN-huset  Grand Central

Bryant Park  Bryant park och vyn från den, den höga byggnaden är bryant park hotel. På förra bilden syntes New York City Public Library (där Carrie gifter sig i sex and the city, på denna bilden syns gatan där hon kastar blommor på Big)  En annan vy från Bryant Park  Manhattan från Hudson River

En annan vy från Bryant Park  Och en sista vy från Bryant Park  Nej förlåt, här kommer sista bilden från Bryant park

Ja, det blev ju en del bilder från Bryant park idag men så kan det bli :p

Imorgon kommer bilder från Fille och Fredde.

God natt

En timme senare:

Nej nu blir jag arg, fick precis ett sms från min kusin. De hade precis sett förbannade Brad Pitt på stan, jaja men okej. De har varit här i fem dagar och sett två kändisar. Jag har varit här i över 3 månader och kanske sett Angelina Jolie, va fan alltså. Som att jag är dömd att inte se någon kändis och alla andra ska se hur många som helst.

Kommentarer
Postat av: Lina

hehe, jadu. Ligger på Timmermansgatan, vid Don Pedro typ. 48 kvadrat, rymlig 2a med balkong. Jättefräsch! Älskar den :) Vadå 2 inflyttningsfester, vems mer missar du? Jag ska ha en egen fest för dig när du kommer hem snusmumrik! Saknar dig jättemycket. Men du lever livet i NY. Vissa har det bra. Kan du hälsa F&F från mig eller?

2009-04-29 @ 07:31:24
URL: http://linala.blogg.se/
Postat av: Lina

Jag har fått deras mobilnummer av Jennifer. ;)

2009-04-29 @ 07:32:17
URL: http://linala.blogg.se/
Postat av: Pappa

Snusmumrik ?

2009-04-29 @ 08:10:35
Postat av: Lotta

Haha du har det inte lätt du, som missar alla kändisar ;) Men när jag kommer dit så SKA vi se en massa!



Nu ska jag bege mig hem till familjen & testköra vrålåket :D

2009-04-29 @ 17:26:39
URL: http://whenyoutrytocatchastar.blogg.se/
Postat av: Louise

Six flags är jättekul!! och jag har åkt den snabbaste o högsta bergodal banan i hela världen!! Ngt som jag rekomenderar, men ärligt det var läskigt ;) de andra bergodal banorna är också jätteroliga!! kan rekomendera nitro o bizarro!!

Kram

2009-04-29 @ 19:09:17
Postat av: Lina

Ja, visst är snusmumrik eller gulligt ord? :D

2009-04-30 @ 16:15:49
Postat av: Lina

ETT gulligt ord ska det vara. Jag har nog fått solsting här i värmeböljan..

2009-04-30 @ 16:16:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0