Miss America

Miss America enligt min åsikt får nog vara någon av de kändisar jag stöta på i hissen på Waldorf :P

Idag har varit en skön dag igen, började morgonen med en hyfsat lång promenad. Först fram och tillbaks till skolan med hunden Ace där jag lämnade av barnen. Sedan fortsatte jag min egen vandring in till  "centrum" där jag handlade mer av det underbart goda brödet. Promenerade tillbaks igen och bredde mig tre riktigt goda smörgåsar, kalkonskicka, "vanlig" skinka, philadelphiaost, tomat och peppar på alla tre mackorna. Till det drack jag lite god apelsinjuice och åt lite melon. Tidigare hade jag också ätit lite flingor förresten. Sen slappade jag bara framför tv, ser Las Vegas varje dag nu, helt underbart. Älskar den serien, men vilket jävla skitslut dem ger till hela serien. Det irriterar mig något fruktansvärt. Har följt serien i fem säsonger sen bara slutar den mitt i, inget avslut ens. Imorse/förmiddags/tidig eftermiddag så sysslade jag också lite med tvätten och försökte fixa med den här ordern på mina solglasögon för tydligen är de nu slut. Får väl se var det hela slutar.

Hämtade barnen som på vägen hem började bråka av någon anledning, ohh alltså de kan bråka en del och Patrick är då sur typ halva eftermiddagen och så var han även idag, riktigt förbannad och man kunde typ inte prata med honom på två timmar för allting var så orättvist. Jag spelade då lite fifa med Jack igen, idag var det Sverige-Australien där Sverige vann två matcher och Australien en. Sedan blev Patrick på lite bättre iaf när vi lekte lite med Ace och hade lite krig innan det var dags för mat. Därefter spelade vi lite hockey i källaren innan jag själv åt en riktigt god middag med värdföräldrarna nu ikväll. Lammkotletter tror jag att det var, i någon riktigt god sås med potatismos och massa goda grönsaker. Sjukt gott så nu är jag sjukt mätt. Får bli lite träning imorgon igen, började med den igår förresten.

God natt!

Vädret har förresten varit raka motsatsen mot igår, grått och tradigt hela dagen samt typ bara 5 grader. Vilket skit. Ska regna halva helgen också, jag som tänkt åka till the big apple.

Kommentarer
Postat av: Pappa

Här är vädret underbart idag och förhoppningsvis hela helgen, ska idag spela innebandy med mina gamla Viktorianer. Hur går det med vikten ?

2009-04-03 @ 08:49:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0