Radar

Hej...

Idag var allt som vanligt igen. M var tillbaks på kontoret idag vilket betydde att det inte var någon annan än jag hemma när barnen lämnats på skolan.

Tog väl det som vanligt rätt så lugnt under förmiddagen.
Hämtade barnen i duggregnet och när det slutat och vi alla ätit lite grann så gick vi ut och spelade fotboll, rätt roligt i blött väder. Känner dock för att spela fotboll på riktigt och inte bara i trädgården. Får se vad vi kan göra åt det.

Gick in igen och barnen gjorde läxor medan jag gjorde mat till dem och strök lite kläder, hängde tillbaks lite tvätt etc.

Efter maten gjorde dem mer läxor så jag strosade omkring ett tag innan det var dags att börja med "vuxenmaten". J och M var lite sena hem idag efter tågproblem så jag fick se till att barnen blev klara för säng, det gick bra idag. Har varit en rätt skön dag även om Liverpool kvitterade så sent man bara kan (det var ju ett bra resultat ändå).

Idag och igår har det alltså varit mycket läxor för barnens del men dem behövde få lite gjort av veckans planering. Från och med imorgon börjar det ju igen med Baseball, på torsdag och fredag är det fotboll, lördag och söndag fotboll och baseboll.

Jaja, här får ni lite fler bilder iaf.

     

     

Så ja, då var Central Park temat avslutat. De första sju bilderna är från Central Park men den sista är från baseballmatchen nere vid hudson river.

Kommentarer
Postat av: Pappa

Du har det rätt gott, njut !!!

I morgon sticker din lille kusin iväg.

2009-04-22 @ 12:46:05
Postat av: Pappa

Om Lina sagt något i fötroende så missbruka inte det fötroendet.

2009-04-22 @ 18:36:58
Postat av: Lotta

Vad härliga bilder! Idag sa vi hejdå till din kusse. Var jag avis eller?

2009-04-22 @ 20:59:50
URL: http://whenyoutrytocatchastar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0