Shawty got me excited

God morgon.

Jag ursäktar mig för att jag inte bloggade igår men det var ju faktiskt så att internet inte fungerade på kvällen.

Så jag får väl berätta om gårdagen nu istället.

Det var en rätt vanlig dag, egentligen skulle ju barnen ha fotbollsträning typ direkt efter skolan men den blev inställd på grund av planerna var för blöta, alltså snälla? Det känns som att man letar efter anledningar till att ställa in sport och skolor här. Snöar det i en kvart så ställer man in skolan, i onsdags regnade det en kvart, inget regn igår. Då ställer man in fotbollen.
Jaja, det var sjukt fint väder igår igen så vi tog på oss shorts och t-shirts och spelade fotboll i trädgården istället. Igår vann Sverige med 20-19. In och åt middag och gjorde läxor innan vi spelade hockey i källaren. Sedan var det dags för mig att se till att barnen duschade och kom i säng. Mina värdföräldrar var ju inte hemma så jag hade ansvar för det igår...Det gick smidigt så när det var gjort så gick jag själv ner och satte mig och tittade på tv.

Imorse har jag tagit hand om barnen som vanligt, sedan har jag tvättat och ätit min egen frukost och nu ska jag dammsuga och rymma undan lite i "barnrummet". Planerar nog också att köra iväg till banken och kanske någon affär när jag är klar här hemma. Ikväll ska barnen ha både fotbollsträning och match men eftersom att det regnat en del inatt, fortfarande regnar lite och ska bli storm i eftermiddag så tvivlar jag starkt på att det blir av. Konstigt det här med vädret. Tisdag var det skitfint, onsdag var det skittradigt, torsdag var det skitfint, idag är det skittradigt?

Ha det så bra.

Kommentarer
Postat av: Pappa

Hoppas att du får ordning på vädret tills att vi anländer, så ojämnt vill vi inte ha det.

2009-04-04 @ 11:41:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0