Vertigo

God kväll...

Idag har varit en rätt bra dag. Barnen har inte haft mycket läxor så det har blivit mycket lek, de hade en kompis över i eftermiddags och vi lekte ett långt krig i källaren, vilket kan vara skoj ett tag men kanske inte i två timmar.
Sen åt de middag och de gjorde därefter läxor. Efter att läxorna var klara så gick vi ut i det blöta vädret (har regnat hela dagen idag igen) och spelade lite fotboll en kort stund innan vi gick in och spelade hockey i källaren.

I eftermiddags när jag hämtade barnen i skolan så följde jag med J upp till hans skåp eftersom att vi behövde leta efter ett usb-minne som han blivit av med. Vi hittade inget usb-minne men däremot hittade vi gammal lunch från flera månader tillbaks. Typ helt gröna, ruttna och mögliga mackor och tomater. Usch, var jättevidrigt och luktade jättevidrigt. Sån är J, ibland glömmer han sin lunchlåda och när han kommer ihåg att ta med den hem flera veckor senare så visar det sig att han glömt äta brödet i lunchlådan, så det har då förvandlats till typ knäckebröd. Fräscht det med.

Basebollträningen blev inställd idag på grund av regnet, tradigt med detta regn. Tredje dagen nu. Imorgon ska kusin Martín ta med sig det fina vädret iaf. Hockeymatchen fick vi avbryta när jag armbågade J i huvudet.
På tal om hockey så leder Rangers just nu den fjärde matchen med 2-0. Står de sig så leder de med 3-1 i matcher. Hade hellre sett att Capitals vann denna matchen för då hade matchen på söndag definitivt blivit av och eftersom att jag och kusinen kanske ska gå och se den så vore det ju trevligt om den spelades.

Imorgon kommer som sagt kusinen hit så hela helgen ska spenderas i NY. Väldigt roligt ska det bli.
Nu är det mat så ha det så bra.
God natt.

     

     

 

Jag har nu lämnat Central Park och flyttat mig några kvarter bort. Dessa bilder är tagna nere vid vattnet, Hudson River.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Låt nu icke kusinen inleda dig i frestelse, du vet hur det kan sluta. Jens hälsar så gott. Heja Bois !!

2009-04-23 @ 18:39:19
Postat av: Lotta

Haha.. nej håll dig borta från frestelser när din kusin är med.. det spårar ju alltid ur då!

2009-04-23 @ 20:03:51
URL: http://whenyoutrytocatchastar.blogg.se/
Postat av: Moster

Fina bilder! Ha det så kul i NY med Martin!

Cecilia

2009-04-23 @ 21:51:40
Postat av: Pappa

Fredag morgon och ingen ny blogg, besviken.

2009-04-24 @ 07:34:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0