Wednesday Nights

Det var ju en sådan igår...

En rätt trevlig sådan...
Kunde dock inte blogga igårkväll eftersom internet klabbade.

Igår var allt som vanligt på morgonen förutom att P försökte typ tjata sig till en feber, termometern visade nog fel enligt honom. Eller nej han sa nog att han gillade termometern i skolan bättre eftersom att den  visade lägre temp än vad man verkligen hade.
Jaja, inte helt oväntat ringde han vid 10 och ville hem så M som jobbade hemifrån då hon ännu inte kände sig bra körde och hämtade honom och jag fick börja jobba vid 10:30 istället för 14:30. Hur sjuk han egentligen var kan man väl undra men han fick komma hem och vilade hela eftermiddagen iaf så idag är han i skolan igen....

J kom hem och jag promenerade sedan honom till en kompis där han lekte ett tag medan jag faktiskt fick chansen att kolla lite på United...Som ju vann,,,YEES! Satan vad nervös jag var i slutet dock. Gick och hämtade J igen och började sedan med middagen, efter middagen gick vi ut och kastade lite baseboll, ja hör och häpna baseboll, ännu en sport till "meritlistan". P kom också ut ett tag och det var rätt roligt med lite baseboll faktiskt.

Inne igen var det dags för mig att äta med föräldrarna och jag ber nu alla djurvänner att skippa detta stycket då nästa del nästan till och med äcklar mig lite grann. Jo igår åt jag nämligen något lite ovanligt. Jag åt kanin...Kanin? Det lilla söta hoppande djuret åt jag upp igår. Nästan lite hemskt. Såg två väldigt bra avsnitt house efter det innan jag somnade sött i min lilla säng.

Promenerade barnen till skolan imorse och efter det somnade jag ett litet tag på soffan. M är fortfarande inte helt bra och jobbar därför hemifrån igen, vilket innebär fjärde dagen denna veckan. Då hon jobbar hemifrån imorgon också, kommer jag alltså inte ha haft en enda ensam dag denna vecka...

Nu ska jag planera lite inför kusins ankomst nästa vecka...Ha det bra!

Kommentarer
Postat av: Lotta

Jag är GRYM på att kommentera! Men usch Björn, kanin.. nu blir jag lite ledsen på dig.. Hur smakade det då?

2009-04-16 @ 20:16:50
URL: http://whenyoutrytocatchastar.blogg.se/
Postat av: Lina

Kanin är gott.. Smakar som kylling..

2009-04-17 @ 13:45:52
Postat av: Pappa

Kanin ingår i en av de absolut roligaste Lindemän som gjorts. Leta upp och njut av Kaninjägaren malte Lindeman, det är stor humor.

2009-04-17 @ 23:07:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0