Mandarin Oriental och Miami Beach

Hejsan alla...

Då var vi här, resan är snart över efter några underbara veckor och massa fantastiska resmål.

Nu har vi checkat in på vårt lysande hotell i Miami, mandarin oriental. Ett helt otroligt hotell som vi är mycket nöjda med.

Igår njöt vi först ett tag vid den underbara utsikten vid poolen innan vi på kvällen promenerade en kort sträcka till Brickell Village där vi åt en mycket mycket trevlig middag och hade en underbar kväll. Kanske en av de trevligare på hela resan.

Väldigt god mat, krabbpasta för min del och underbar och ovanlig dricka, i alla fall för min del då det dracks lite öl, vin och prosecco. Att man hade sällskap av sin härliga familj i en behaglig värme gjorde inte livet sämre. Just du undrade man faktiskt hur mycket bättre livet kunde bli och blev plötsligt mycket tacksam över livet man har. (peppar peppar...)

I förmiddags har vi fortsatt njuta av poolen men nu börjar det bli dags att röra på sig igen så vi ska snart ta en taxi till Miami Beach där vi har fått lite tips på bra ställen och upptäcka lite spännande saker där med och få lite nya intryck på den fantastiska resa innan allt är över imorgon,

Hörs imorgon igen då jag är tillbaks i Darien igen!

Kommentarer
Postat av: Faster

Roligt att kunna följa dig/er även på resan nu hoppas vi att du får det bra i Darien den sista tiden du har kvar där. Till dig säger vi ha det så bra tills vi ses i oktober och er andra vi ses i veckan. Njut och ha en bra sista dag/kväll i Miami.

2009-08-10 @ 22:17:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0