Fallen

Dagens titel blev fallen.
Vet inte hur jag ska tolka det idag. Eller man kan väl säga att "I have once again fallen for shopping".
Jag var nämligen och shoppade idag, på marshalls som är en mycket trevlig affär, eller egentligen mycket tradig men deras priser är ju jättebra så affären blir ju automatiskt rolig.

Blev lite besatt när jag väl kom dit idag och jag kan inte förstå att jag inte shoppat kläder på över en månad. Skönt att jag får lön på fredag för vi kan väl säga att där inte är mycket kvar av lönen från i fredags.
Jag tänkte ett tag handla en klänning till min syster idag. Det var en jättefin klänning och det bara slog mig att jag borde handla den till henne, jaa där finns ju inte så många andra damer i mitt liv för stunden. Fast sen insåg jag ju att jag inte var säker på om den skulle passa, det är åtminstone vad jag påstår. Mitt riktiga argument för att inte handla till min syster var nog att jag istället insåg att jag själv behövde ett eller två par nya skor...
Så jag inhandlade två par skor, ett par Calvin Klein och ett par Ed Hardy, allt för mycket överkomliga 90 dollar.
Man måste väl bara älska USA?

Det absolut bästa hade dock varit om de två par jeans jag provade hade passat mig. Jag kunde köpt två par jeans för 25 dollar, det hade ju varit helt galet, men tyvärr passade dem inte...

Idag har vi spelat basket ute på uppfarten. Tyvärr hann vi inte spela så länge, min handled gjorde nåt så in i h---et-s ont, utan någon anledning egentligen. Dessutom började Patrick och Jack bråka rätt rejält. Patrik tyckte att jag knuffade honom och när Jack inte höll med så hoppade Patrick på Jack och slog honom innan Jack slog tillbaks och sen kom en ny våg från Patrick innan jag fick ta i honom. När jag höll fast honom slänger sen Jack basketbollen på Patrick. Jag tror att situationen äntligen är över, vi är på väg tillbaks till huset och jag ber dem be om ursäkt och då vänder sig Patrick om och spottar på Jack.
Herregud alltså, bortsett från det var det en normal dag.

16 läsare idag, bottenrekord. Knappt lönt längre med bloggen. Lika bra att sammanfatta mina dagar i mail till min familj istället....Det kan man ju förresten också koppla till dagens låttitel.

God natt


Kommentarer
Postat av: pappa

Ge inte upp bloggandet, men jag tror också att det är viktigt att du bloggar varje dag. Det har varit lite hopp emellanåt, det kanske drar ner intresset.

2009-02-12 @ 09:14:43
Postat av: Pelle H

Håller med den gamle,alltid kul att se hur din tillvaro är.

2009-02-12 @ 12:44:50
Postat av: Faster

Fortsätt gärna att blogga, även om det inte är så ofta man komenterar så är det roligt att läsa om vad som händer dig. Jag vet inte om det är ett tecken på att du trivs för du verkar inte "tröstshoppa" så mycket längre, det verkar som du har det bra iallafall. Sköt om dig, vi hörs.

2009-02-12 @ 19:17:47
Postat av: carro

neej björn!! blogga!!.. jag har återigen blivit en trogen läsare! men du måste förstå att det är roligare att läsa när det finns lite bilder..man undrar ju hur allt ser ut där borta..det är ett tips till fler läsare.

2009-02-12 @ 19:21:37
Postat av: Faster

Hej, fortsätt gärna att blogga, även om man inte kommenterar det så ofta så är det roligt att följa vad som händer dig. Du verkar trivas bättre iallafall eftersom du inte "tröstshoppar" så mycket längre, ha det bra och sköt om dig.

2009-02-12 @ 19:27:42
Postat av: carro

hm! va konstigt.. skrev precis en kommentar men den syns inte, skumt! men ja,. ialla fall så skrev jag att du itne ska ge upp ditt bloggande, för att jag har återigen blivit en trogen läsare! men du måste förstå att det är roligare att läsa när det finns lite bilder, så att man får en uppfattning om hur allt ser ut där borta...

2009-02-12 @ 19:31:33
Postat av: Sis

Givetvis ska du fortsätta att blogga Böttis. Bloggen kommer att ha sina ups and downs.. förhoppningsvis har du snart en massa läsare igen. Men jag håller med Carro.. lite fler bilder skulle inte skada!

2009-02-12 @ 20:27:04
Postat av: Malin

Nej sluta inte blogga förtusan! Jag läser ju! Men saknar lite bilder. Du får iallafall fotta mycket i NY och lägga in bilder :)

2009-02-12 @ 20:33:23
URL: http://malinprevolnik.blogg.se/
Postat av: Moster

Neej sluta inte att blogga det är jätteroligt att läsa! Även om jag inte ger kommentarer så är jag inne ett par ggr per vecka och läser ikapp. Alla trogna läsare är säkert inte inne varje dag så då varierar ju antalet från dag till dag. 16 st är ju många tycker jag! Sköt om dig! Cecilia

2009-02-12 @ 21:23:06
Postat av: Gerry

Hej Björn! Längesedan jag kommenterade, jag läser så fort jag får tid, så slute INTE att blogga! Kan en sån sladd vara så dyr, har ni inte Claes Ohlsson i USA? Kollade med google på kamerasladd, oj så många träffar på folk som förlorat sin sladd, måste vara en står marknad för att sälja sladdar! Hamnade på en där en anna aupair i USA gade samma problem. På svar på hennes sida fanns ett svar "Hej, är du aupair i USA?

"Min syster är det i florida, men trivs inte alls bra. Hon letar nu efter en ny familj. Kanske du vet någon familj som söker en nu ? Eller kanske känner familjen som du är hos någon familj? " Du var inte ensam Björn! Roligt att det funkar så bra nu! Gerry



2009-02-13 @ 08:27:20
Postat av: Mazze

NEJ!!!! Sluta inte blogga

2009-02-15 @ 01:08:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0