No Regrets

Nej idag har jag inget att ångra. Har varit en bra dag...

Lite besviken är jag trots allt. Förra veckan kommenterades det flitigt i bloggen men nu verkar alla ha lagt av med det igen. Dessutom så svara inte min far på mina mail längre. Kanske har han fullt upp att njuta av ett tomt hus då mamma och syrran är i sthlm och morbror, moster och kusinen...

Ja som jag sa så var det en bra dag idag...

Barnen började tidigt så det var ett snabbt morgonpass.
Fick sedan köra och köpa både bröd och skinka så att jag kunde äta min frukost, gott med nybakat bröd till frukost. Åt min goda frukost, fyra mackor och apelsinjuice. Tog mig sedan upp till badrummet på ovanvåningen för en dusch innan jag gick ner och gjorde mig klar. Pär kom sen hit och vi tog bilen till Stamford Mall. Första besöket på det köpcentrat och även om jag inte tänkt köpa något så kan väl alla gissa hur det gick. En tröja senare (en mycket fin Ralph Lauren, 55% rea) för min del och någon t-shirt för Pärs del drog vi vidare.
Vi hann dock med en kort kaffe innan vi körde vidare till trevlig butik som jag tydligen missat tidigare. En butik likt den där Marshalls jag tidigare pratat om.

Väl där hittade fyndade jag också en del...Hade ju tänkt köra till Marshalls imorgon för att handla kalsonger och strumpor, behövs nog inte nu även om risken finns att det sker ändå.
Letade och letade och till slut hittade jag ett par kalsonger i storlek small som jag ville ha, hittade också tre par strumpor innan jag begav mig till kassan. Lustig nog var både strumporna och kalsongerna Ralph Lauren, känns som att jag bara köper ralph även om jag tittar bland massa andra märken också.
Väl i kassan hittade jag sen ytterligare ett par kalsonger. Var ju tvungen att köpa dessa också eftersom att jag spenderat 10 min letandes efter just detta paret tidigare. Två par kalsonger och tre par strumpor fick jag alltså med mig innan vi körde hem igen. Bra pris dock. Fick alla dessa kalsonger och strumpor till priset av vad jag skulle fått enbart ett par kalsonger i Sverige.

Så fort jag kom hem fick jag reda på att besöket i huset ville till stationen och att jag kunde köra dem. Besöket berättade också för mig att dem skulle laga mat ikväll och att jag därför kunde köra och handla åt dem.
Körde dem iaf men handlade inte utan segade framför tv:n ett slag innan jag gjorde lunch istället. Ringde också en signal till Stockholm och pratade med moster cia, syrran och morsan.

Jag gick och hämtade barnen och de åt sitt mellanmål innan vi återigen passade på att njuta av friheten och spelade basket. Tyvärr hann vi bara 1.5 match i vår bäst av tre serie för sen blev Patrick arg på Jack och gick in. Gud alltså, jag måste säga. Patrick kan bli sjukt arg, nästan över ingenting faktiskt. Idag sa Jack till honom att inte skjuta och Patrick sa då att Jack kunde börja passa, Jack svarade att det gjorde han ju och då blev Patrick sjukt irriterad. Igår var det lite likadant. Då hällde Jack ut en vattnet ur sin vattenflaska i trädgården och Patrick blev då också sjukt irriterad eftersom att Jack slösade på vatten i sådana kristider som nu...USA kunde ju faktiskt bli som Australien där dem har begränsad tillgång på vatten. Kanske rätt tanke men gud han blev arg och gick...

Jaja, dem lugnade ner sig sen iaf och spelade sina spel ett tag innan besökarna kom hem igen från sin lilla utfärd och undrat om jag varit och handlat. Nej det hade jag ju inte och jag fick då se till att pojkarna började med sin läxa medan jag tog med mig frun i besökarsällskapet och körde till affären. Lite lustigt för tidigare idag, när jag frågade vad besökarna skulle göra under sin utflykt så svarade dem att dem inte visste, pappan sa också att dem kunde ju iaf plocka upp vad dem behövde för kvällens matlagning men då sa mamman, nej det behöver vi inte, det kan Björn göra sen. Sen när blev jag deras au pair?

Efter affären var det dags att laga mat iaf och det gjorde jag, serverade pojkarna och plockade undan efter dem innan jag själv åt. Därefter kom Madonna och John hem och jag stack iväg till ett au pair möte, mitt första här faktiskt.

Rätt trevligt litet möte på ett fik i Norwalk. Träffade lite nytt folk vilket är skönt, en del svenskar verkar finnas här omkring också till och med. Många märkliga historier fick jag också höra. Bland annat om en au pair vars familj då hade en au pair samt också två nannys och housekeepers. En annan hade au pair bodde i en familj där ingen av föräldrarna arbetade...Många andra au pairer hade antingen mamman eller pappan utan jobb. Ofta mamman, de var alltså hemmafruar.
Det har jag hört om Darien också. Madonna har berättat att det typ bara är 5% av kvinnorna i Darien som jobbar...

Hemma igen och jag meddelar nu er om min dag...Nu är den i stort sett över, den sista timmen ska spenderas sovandes så ha det så bra...

Kommentarer
Postat av: Pappa

Du har rätt,har inte läst några hemmamail sedan frun försvann, det beror dock mest på ett tekniskt problem samt en utekväll med arbetskamraterna i onsdags. Du skal få dina svar i kväll.

Hur länge ska gästerna stanna och vad är det för några. Det har jag missat.

2009-02-27 @ 08:09:11
Postat av: Lina

Nu är jag kanske ute o cyklar, men råkade se lite av På Spåret för ngn vecka sedan. Kan det möjligtvis avra så att de filmade från dina gamla hemtrakter? Mall of America filmade de, och det vat tydligen USAs största. har för mig att det var där du var? Ett helt tivoli inomhus iaf, det som fick mig att heja till, för det har du sagt :P Rätta mig nu om jag har fel. I övrigt så fyller vi fan snart 20 Böttis. Jag tisdag och du fredag.. Synd att vi inte kan fira tillsammans! Men jag tänker på dej, de ska du veta :)

2009-02-27 @ 08:12:58
URL: http://linala.blogg.se/
Postat av: Syrran

Jag måste erkänna att vi har varit dåliga på att både läsa & kommentera de senaste dagarna. Kan bero på att vi befinner oss i Sthlm där vi har fullt upp med vår lilla busiga kusin. Nu har vi dock uppdaterat oss & ska försöka att skärpa oss med kommentarerna här :)

Du shoppar & shoppar som vanligt.. det ska vi minsann också göra idag.. tag 6 betala för en 1.. fint :)

2009-02-27 @ 11:47:36
Postat av: Faster

Hej Björn, ja du kan tro att din far är ute och svirar nu när han är ensam hemma, ta igår tex. då såg vi honom minsann på Infarten(undrar om han köpte grillat) ja,ja när katten är borta dansar råttorna på bordet. Jag undrade också precis som Lina om det var det Mall of America som du handlade på vi såg på Spåret.Jag vet inte om jag slarvläst den senaste tiden men vem är Pär, en svensk eller? Ja du nu närmar sig din 20 årsdag med stormsteg, hoppas den blir bra. Jag har pratat med din mor och hon trodde att du önskade dig pengar, de kan väl komma väl till pass om inte annat så när ni ska upptäcka Ammerikat till sommaren. ha det bra så länge, alla hälsar.

2009-02-27 @ 17:08:03
Postat av: Faster

Hej Björn, ja du kan tro att din far är ute och svirar nu när han är ensam hemma, ta igår tex. då såg vi honom minsann på Infarten(undrar om han köpte grillat) ja,ja när katten är borta dansar råttorna på bordet. Jag undrade också precis som Lina om det var det Mall of America som du handlade på vi såg på Spåret.Jag vet inte om jag slarvläst den senaste tiden men vem är Pär, en svensk eller? Ja du nu närmar sig din 20 årsdag med stormsteg, hoppas den blir bra. Jag har pratat med din mor och hon trodde att du önskade dig pengar, de kan väl komma väl till pass om inte annat så när ni ska upptäcka Ammerikat till sommaren. ha det bra så länge, alla hälsar.

2009-02-27 @ 17:11:44
Postat av: Faster

Ojdå, ja det var problem att skicka så nu har du fått dubbel uppsättning. Det var kanske inte så du menade när du efterlyste fler kommentarer eller?

2009-02-27 @ 17:13:22
Postat av: Pappa

Vill bara upplysa alla intresserade att det inte köptes något grillat på IN i torsdags, däremot några nya batteri till Musen, den hade nämligen dött, den också. Men i morgon skall staden vältas av mig och Flebbe, vi skall åtminstone få den till att luta lite grann.

2009-02-27 @ 23:19:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0