Pinch Me

Nu har jag stulit en idé från en ex au pair kollega. Nämligen att välja min rubrik genom att slumpa en låttitel i itunes.
Idag blev det pinch me.
Haha kan ju av vissa anledningar stämma rätt bra också:P

Söndag idag och jag är sjuukligt trött.
Barnen hade sitt kalas igår, övernattningsparty. Så huset var fullt och kaotiskt kan man väl säga, 10 ungar, herregud säger jag bara. Att ingenting gick sönder eller att inte fler skadade sig är ett mirakel. Det är nog ett mirakel att jag klarade mig undan också.
I och för sig så startade ju alla tio ett krig mot mig där de attackerade mig med allt de kunde hitta men jag överlevde faktiskt.
De sov ju dock 5 meter utanför mitt rum, det är ju inte direkt ljudisolerat så man ska väl inte säga att jag fick för mycket sömn inatt. Ni kanske förstår att barnen inte sov särskilt mycket utan tyckte det var roligare att prata eller knacka på min dörr.

Så idag har varit en mycket slapp dag där jag sett united, ringt till Sverige och fortsatt planera sommarens semester och sen har jag väl egentligen inte gjort något speciellt förutom att slå barnen i basket.

Nu är det middag om en minut och sen blir det väl lite tv-tittande innan tidig läggdags idag

Såå hej på er.

Kommentarer
Postat av: Pappa

Det var kanske inte så konstigt att du så sjukligt trött ut, du var ju uppenbarligen sjukligt trött när vi talades vid. Ser med spänning fram emot den fortsatta planeringen av vår tripp.

2009-02-09 @ 08:43:07
Postat av: Sis

Jag tycker att Pinch me passar in alldeles utmärkt just nu :)

2009-02-09 @ 20:25:40
Postat av: Sis

Jag tycker att Pinch me passar in alldeles utmärkt just nu :)

2009-02-09 @ 20:26:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0