Bötte packar!

Hej hej.
Idag var jag frisk igen, såå då var det jobb igen. Lugnt lugnt, jobbade bara i 12.5h.
Reglerna säger att man max får jobba 10h om dagen men som ni kanske börjat förstå så saknas "följer" mellan Susie och regler.
Ah ja, fick väl ta igen mig för två missade arbetsdagar.
Jobbade alltså inte måndag-tisdag. Gick upp 6:30 för att åter börja jobba. Det visade sig att Charlie var sjuk och skulle stanna hemma från skolan, vem vet om jag smittat honom?

Därefter jobbade jag alltså från 6:30-19:00 även om det var relativt lugnt under dagen. En sjuk unge är lite lättare att hålla koll på än tre friska.
Dessutom vill både Sammy och Joey leka hos samma kompis så de försvann i två timmar på eftermiddagen också vilket betydde att det bara varit jag och Charlie nästan hela dagen.

En liten mirakelbotare jag är, man blir väl frisk bara i min närvaro antar jag för Charlie är redan frisk och ska till skolan imorgon så då blir det återigen som vanligt.

Kallt som sören är nu också, igår när jag var sängliggandes hela dagen hade det tydligen varit minus 28 grader celsius på morgonen.
Idag var det bara minus 20 grader dagtid men fyy f-n vad kallt det är. Biter i hela huvudet. Frös i bilen trots dubbla långkalsonger, byxor och termobyxor.

Susie orkade inte köra till jobb imorse på grund av trafiken så hon jobbade hemifrån en timme innan hon stack. Under den timmen fick jag faktiskt köra till UPS för att hämta en "flyttlåda" Trots att jag var där 20min efter öppningstid var där inte öppet.
Istället fick jag återvända vid lunch när jag lämnade Joey på skolan, farfar tog då hand om Charlie.

Något annat som visade sig imorse var att det tydligen inte tvättats någonting under mina sjukdagar vilket ledde till mindre kaos i tvättrummet för min del.
Dock löste jag det snyggt med lite "kompromissande" i färgsorteringen och jag klarade mig på två överlastade maskiner.

När Susie kom hem blev jag sen fri och gick ner och började packa. För guds skull alltså, fan galet.
Trots att jag planerar att skicka ca 25kg med UPS till Darien så är jag ändå inte säker på om jag klarar mig undan övervikt på planet. Får nog ta mig en rejäl funderare på detta.
Kanske lika bra att skicka hem de 25kg istället för att skicka till nästa familj? Mest sånt jag inte använder så frekvent i den lådan ändå...
Fast det kan bli dyrt och kan jag lösa billigare frakt hem på annat sätt, som min plan är;) så kanske jag lika bra ska chansa på det.
Där är trots allt en del mindre i resväskorna nu än vad där var när jag flög till USA så förhoppningsvis bör jag klara mig undan övervikt.

Vi får väl se var det slutar.
Förresten, från början såg det ut att vara mycket billigt att skicka härifrån till NY, typ bara 35 dollar. Sen behövde jag ju en liten låda för 17 dollar sen tänker jag att jag nog måste försäkra möget också. Det kostar 1.50 per 100 dollar. Problemet är att innehållet troligen är värt 3000-4000dollar vilket innebär att slutsumman då kan hamna kring 100dollar. Jaja, det hade ju varit minst lika dyrt på planet och nu slipper jag bära på skiten....

Ciao

Kommentarer
Postat av: Pappa

Vi försökte verkligen att stoppa dig redan hemma.

Det kändes fullkomligt vansinnigt att ta med sig 58 kilo kläder, då vi alla visste att shoppingBötte skulle handla misnt lika mycket innan hemfärd.

Men just då var du inte till att tala med.

Sista arbetsdagen i morgon ? Då kan du väl bjuda Susie på de 2,5 timmarna extra.

2009-01-15 @ 08:27:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0