Njutbart!

Idag var det åteigen en mycket skön dag, så att säga en njutbar dag...

Måndagar och fredagar så slipper jag ju köra och hämta Joey från dagis och köra honom till skolan mitt på dagen under min lediga tid.

Så jag får alltså lite mer fritid dessa dagar och jag har ingen tid att passa före 14:30.

Idag uttnyttjade jag tiden till ganska mycket sömn faktiskt.
Min säng är underbar och det känns som att jag sover mycket djupt men det är ganska ofta som jag vaknar mitt i natten, ofta flera gånger eller som jag inte kan somna. Inatt var en sådan natt och därför var bötte trött imorse.
Något jag också märkt som jag nog tidigare nämnt är att jag drömmer hur mycket som helst. Jag drömmer kanske 5 olika drömmar varje natt. Om helt olika personer varje gång.

I alla fall, efter min skönhetssömn satt jag och lurade lite vid datorn innan jag pallrade mig till banken för att sedan köra hem och invänta barnen.
Sammy har bara en läxa på fredagar och det är att läsa. Idag ville han läsa i en hel timme, så jag skickade ner Charlie för att spela Wii sen satte jag också mig och läste ett tag.
Vi hämtade upp Joey och lekte ett tag innan Susie kom hem och eftersom att dem hade gäster idag så meddelade hon mig att jag inte behövde jobba längre och klockan var då 18:30, stack till YMCA för att träna, kom hem igen och förstörde träningen genom att äta pizza och brownies.

Dagarna nu har alltså varit mycket sköna, jag ser verkligen fram emot att byta Minnesota till NY och förhoppningsvis blir det bra.

The killers spelar i Minneapolis nästa måndag och jag måste få biljetter.
På ren chans kollade jag sen också om Glasvegas har några spelningar och de spelar i NY senare i vår, underbart.
Även Katy Perry spelar i NY i vår, kanske får se henne också, mest för att jag tror att hon är en helt skruvad artist att se live.

Sovmorgon imorgon så nu ska jag njuta av min fritid. God natt

Kommentarer
Postat av: Pappa

Jag hade också sovmorgon idag, vaknade inte förrän 05.55. Men man skall inte klaga, damen (tjejen) i bageriet som också haft sovmorgon hade börjat jobba kl. 03.00

Låter som hyfsade dagar så där på sluttampen, när sticker Mark iväg. Trots allt positivt att Susie påstår att hon hade båhållt dig om du velat stanna.

Har du löst bagagefrågan till N.Y ?

Nu skall jag ut och se vad det är för en BKL-trupp som jag lovat hjälpa till att basa över.

Ännu ingen Norén i sikte så hör av dig när det passar.

Håller med syrran, det är ett nytt spännande kapitel som öppnar sig för dig, passa på och njut och upplev så mycket som möjligt. Säkert en massa fin musik som du får möjlighet att njuta av även om det är för mig så gott som okända talanger.

Var tog Bertil Boo vägen ?

2009-01-10 @ 10:48:06
Postat av: Moster

Gud vad kul att det blev klart, ett stort grattis!!!

Här är rean igång för fullt Thomas fyndade på NK i veckan halva priset på allt Eton skjorter Boss kostymer you name it!! Thomas såg en kille som kom in och köpte 4 st Boss kostymer på en gång!! Han verkade vara en stor kund eftersom personalen sa att strl ... motsvarar en 52:a men du har ju 54:a ska du inte byta?? Jag tar hem och provar och då sa som att på rean kan man inte göra så men killen sa jag tar hem och provar så då sa dom javisst det är ok att komma tillbaka imorgon! Ha ha power eller!!

Sköt om dig och lycka till med den nya familjen det blir ju säkert helt super!!

Cecilia

2009-01-10 @ 14:42:07
Postat av: Sis

Skönt att du verkar vara lite mer positiv nu, ett miljöombyte kan nog bara vara bra för dig!

Förresten så kanske vi ska döpa om dig till KonsertBötte nu :)

2009-01-10 @ 14:48:47
URL: http://whenyoutrytocatchastar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0