Bada bastu

Mitt rum är varmt...Fy fan vad varmt det är. Helt sanslöst, AC:n har slutat fungera så då kokar jag i mitt rum...Givetvis har ju AC:n bara slutat på nedanvåningen så alla utom jag klarar ju sig.

Trodde jag skulle avlida i natt, var galet varmt. Sen skulle det tydligen bli bättre idag men tydligen funkar inte skiten idag heller. Så jag får väl förbereda mig på en natt i bastuvärme igen. Om jag nu inte smyger upp till gästrummet förstås. Antingen det eller så får jag slå av larmet så att jag kan öppna fönstret.

Jaja, medan jag sitter här och kokar ihjäl kan jag ju i alla fall berätta vad jag har gjort idag.

Jo idag har jag umgåtts med Pär. Jag gick upp tidigt imorse, enligt M så hade hon aldrig sett mig uppe så tidigt på en helg (08:30), aldrig någonsin. Där var ju förstås ett syfte med den tidiga tiden. Efter att ha gjort lite nödvändiga stopp påbörjade vi sedan vår utfärd till Clinton Premium Outlets.

Det visade sig vara ett mycket trevligt litet ställe så där gick vi runt i solen och spenderade lite pengar. Pär köpte en sjukt snygg väska som jag nog också hade köpt om där varit fler.

Istället fick jag köpa en annan väska, som ju givetvis också var mycket snygg. Den hittade jag superbilligt på Calvin Klein. Inne på Calvin Klein hittade jag också ett par shorts och två par kalsonger. Förutom en väska, ett par shorts och kalsonger från Calvin Klein så hittade jag också ett paraply, tre par strumpor och en skjorta på Tommy Hilfiger samt en väldigt skön tröja och ett par kalsonger på Ralph Lauren. Så jag måste säga att jag är mycket nöjd med dagen och mina inköp då jag fick allt detta för runt 200 dollar. Enbart väskan skulle väl kostat 200 dollar i Sverige så jag ska därför välja att se det som att jag har sparat pengar idag.
Intressant nog så var mitt paraply på Tommy Hilfiger dyrare än skjortan jag köpte där. Antingen var då skjortan ruskigt billig eller paraplyet väldigt dyrt. Det var faktiskt så att skjortan var väldigt billig. 16 dollar. Förstår ni vilket kap det är?

Bilder på dagens inköp kommer en dag, en dag när jag inte kokar ihjäl.

När jag kom hem har jag segat lite, skulle egentligen till Pär men det blev inget så jag har spelat tv-spel med barnen istället.

Godnatt

Kommentarer
Postat av: Fredrik

ja men ditt huvud då? seriöst din bild är fan likadan:P, sitter och tittar bort som alla andra:P

2009-07-19 @ 08:58:05
URL: http://mortuivivosdocent.blogg.se/
Postat av: Pappa

Det är ju skitbra handlat, allt detta för endast 200 dollar. Det är inte klokt så billigt. Och alltihopa otroligt nödvändiga prylar som man bara inte kan klara sig utan. Jag riktigt längtar till att få shoppa loss.

2009-07-19 @ 11:30:30
Postat av: Lotta

Tur att Pappa inte är dryg då.. haha :)



El Hoochies bröllop gick mkt bra.. supervackert!

2009-07-19 @ 12:29:17
URL: http://whenyoutrytocatchastar.blogg.se/
Postat av: Lina

Jag diggar din pappas kommentarer, och nej jag förstår inte hur billig den där där tröjan var... Haha och då är jag själv lite smått shoppingberoende.

2009-07-19 @ 20:18:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0