Day 2 with the family

Jaha, då har vi klarat av vår första hela dag tillsammans som en samlad familj.

Vaknade ju tidigare än tidigt imorse när mamma och pappa kom in och börja fråga hur man kokade kaffe och skit och mög. Men men, har man inte sett sina föräldrar på närmre tio månader så får man väl stå ut med sånt. Tänkte somna om efter ha hjälpt dem men det gick inte så strax efter 06:00 gick jag upp och åt frukost.

Pappa och jag tog sen på oss och promenerade en sväng till Darien där vi handlade lite bröd samt en hel del andra varor vi behöver för vår vistelse här.

"Jo men det klarar vi, inga problem, inte så långt att gå"
Så lät det när vi stod i affären och diskuterade om vi handlat för mycket för att kunna bära hem det.

Tio minuters ansträngade promenad senare så gav vi upp och tog en taxi från stationen och hem. Normalt tar det mig 7-8 minuter att gå från stationen, det hade tagit oss 30 min att gå hem med alla påsar.

Efter en andra frukost var det sedan dags för sightseeing i darien för hela familjen, varmt och skönt var det och en kall dricka på någon uteservering var välbehövligt.

Därefter har dagen bara spenderats i lugn och ro med härlig familjetid i trädgården. God mat, god dryck, gott sällskap, fint väder och en pool så klarar man sig ett tag. Det vill säga, fram tills att verkligheten kom ifatt oss, den tidiga morgonen började göra sitt och därför gick vi alla och sov middag i tre timmar.

Har varit en otroligt skön och avslappnad dag och det går inte att beskriva hur märkligt det känns att ha familjen här...

Kommentarer
Postat av: Lina

Nu ska vi inte vara sånna. Cola light är gott. Nu sticker jag till jobb, hälsa the family!

2009-07-26 @ 06:47:45
Postat av: Sis

Så vaknar man till en ny dag i Darien. Just nu ligger du & sover, medans övrigaa familjen ska ta tag i frukost.. helt utan din hjälp.. :). Sen får vi väl se vad denna regngråa dag har att erbjuda.. Hur som helst så är underbart att hela familejn är samlad, även om ditt rätta jag lös igenom igår ;)

2009-07-26 @ 13:18:01
Postat av: pappa

Som alla övriga påpekat, det är skoj att ha alla samlade igen. Björn uppträder som en riktig passopp, men det går nog över ganska snart. Bortsett från detta är han sig lik. Vi är för närvarande även hundvakt vilket sätter sin prägel på hela familjen.

2009-07-26 @ 14:39:49
Postat av: Lina

Jag vill höra mer om Böttis rätta jag.. :)

2009-07-27 @ 14:53:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0