Fairytale of New York

God kväll!

Så då var denna dagen gjord. Familjen är på plats efter ett känslosamt återseende på JFK ikväll.

Nu kan den familjen Wikströms egen fairytale of New York börja.

Ja, även om jag jobbade ett par timmar imorse så förstår nog alla vad denna dagen gick ut på. Efter att min värdfamilj åkt härifrån blev jag ledig och tog mig in till Darien för en klippning och ett besök på banken innan jag promenerade hem igen och gjorde mig redo. Sedan tog jag tåget in till New York och därifrån tog jag buss till JFK terminal 7 där Icelandair flight 615 anlände från Reykjavik 18:35 lokal tid. Efter en dryg väntan och hundratals passerande så kom de till slut. Där stod kära mor, far och syster ännu gången. Familjen var samlad igen efter flera månade apart.
Mamma tjöt nog så att det hördes hela vägen till terminal 1.

Efter ytterligare lite väntan kom sedan vår bil som körde oss hem till huset här hemma och äventyret var igång. Blev dock inte ett särskilt långt återseende ikväll då resten av familjen har ett antal timmars flygning i kroppen och de sover nog gott här ovanför nu.

Är otroligt tacksam för en hel del i livet nu. Denna resan till att börja med, den är jag otroligt tacksam för och det känns så skönt att vara en samlad familj igen. Tänkte lite på det igår och jag måste säga att jag har mycket att vara tacksam för här i livet. Förutom att jag är mycket tacksam över min familj, min släkt och mina vänner så är jag otroligt tacksam över alla möjligheter jag har och har haft här i livet och att mina vänner, släkt och familj ger mig dessa möjligheter.

Får ju passa på och hälsa tillbaks till alla som skickat hälsningar till mig idag genom familjen.

Framför allt vill jag hälsa till några speciella.

Mormor vill jag hälsa till, världens bästa mormor. Kan inte förstå att jag varit utan henne så länge, hon betyder så mycket för mig.

Sedan vill jag också hälsa till familjen åhfeldt. Jag hoppas att ni vet att ni alla betyder väldigt mycket för mig och och jag sänder er mina tankar nu.

Hela dagen har känts mycket konstig, har liksom inte riktigt förstått det ännu och känslan av att se familje på flygplatsen igen var obeskrivlig.


"& Lillebror.. NU är det snart dags.. GUD vad jag längtar efter vårt möte på flygplatsen, vi ses där.."
(Citerar syrran, från hennes blogg)

& Och nu syrran (mamma, pappa), nu är vi här. Ögonblicket vi pratat om i månader och åter månader är över. Familjen är samlad och nu har vi ett par veckor på oss att bara umgås och njuta

Kommentarer
Postat av: Malin

Åh vad kul för dig. Vad snabbt tiden har gått! Ha nu så kul björnen! :D

2009-07-25 @ 14:12:09
Postat av: Faster

Skönt att höra att ni är återförenade! Tack för omtanken, här är det är efter omständigheterna ganska bra, vi tänker på dig också ska du veta. Nu får ni ut och uppleva och vi ser fram emot att följa er här på bloggen. Ha det så bra, idag har det ännu så länge varit uppehållsväder så vi chansar på att grilla ikväll. Sköt om er!

2009-07-25 @ 15:00:20
Postat av: Sis.

Ja Lillebror nu sitter vi här hemma i 'ditt kök' och väntar på dig och Pappa som visst kom just nu när jag skriver detta.. Så jag får väl ta och avsluta nu.. allt jag ville säga var att det känns helt overkligt, men fantastiskt att vi nu är åteförenade för ett tag.. Lycka.

2009-07-25 @ 15:13:14
Postat av: Lina

Jag skulle också vilja återse dig vännen. Men jag håller ut! Njut nu rejält!!! Ha så kul ni bara kan.

2009-07-25 @ 21:37:01
Postat av: Pappa

kan bara instämma i allt som nina barn skrivit. Samöade i värdfamiljens trädgård i strålande solsken och med var sitt glas gott vin. En läcker känsla. Idag, söndag, ska vi njuta av en regning dag i väntan på att Bötte ska ta tag i middan. Har en känsla av att vi vaknar lite för tidigt för att passa junior. Men det får han ta.

2009-07-26 @ 14:48:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0