I can´t see the sun or the moon

Hej...

Tidig blogg idag igen då jag passar på att njuta av lite fritid nu när barnen inte är hemma. De är ju, som ni borde veta vid det här laget, på fotbollsträning just nu.

Har varit en skön dag idag igen faktiskt. Att vädret är grymt underlättar en hel del. M jobbad hemifrån idag så jag fick dessutom lite sovmorgon imorse. Efter lunch tog vi sedan tag i oss själva och gick ut till poolen i trädgården, som idag var sjukt varm. Där spenderade vi sedan resten av tiden tills att det blev dags att köra barnen till fotbollsträningen.

Efter att ha lämnat av barnen så körde jag sedan hem och har bara segat lite vid datorn. Eller jag har ju i och för sig varit lite kreativ och tömt poolen på vatten. Vi måste nämligen flytta den lite då den inte står så stabilt nu. Det märkte jag innan när jag nästan ramlade över två kanter, först poolkanten och sedan stenkanten. Så då hjälpte jag M lite och skickade 8000 liter vatten ner i trädgården. Nog bra för gräset?

Måste ta mig upp i duschen nu innan jag ska hämta barnen igen.
Senare ikväll blir det film med Pär, som hörde av sig idag istället.

Har förresten glömt att berätta...Förra veckan så ringde Cultural Care mig och frågade om jag ville förlänga...
Idag fick jag ett mail från Cultural Care där de bad mig meddela dem vilken dag jag ville flyga hem. Nu är det alltså nära, var en liten tankeställare faktiskt att få det där mailet idag. Börjar verkligen närma sig nu. Lite planering återstår sedan kan jag meddela far min när han ska möta mig på kastrup.
Behöver dock lite hjälp från er, vad tror ni är bäst, att komma hem en helgdag eller veckodag?

M var också med Ace hos en hjärtspecialist idag och det var tydligen inte så illa som befarat med honom. Han hade i alla fall inget hål i hjärtat och risken att han skulle trilla ihop och dö vilken stund som helst var minimal.

Tjing

Kommentarer
Postat av: Lina

Kom hem en helgdag. Tidigt! Sen partajar vi fast du har jetlag.

Mobba inte min Aqua, longboards and all the boys!!! Tyst med dig med andra ord. Jag lever livet ;) Tycker du inte att jag passar på en longboard ?!

2009-07-16 @ 01:57:39
Postat av: Lina

Vad menar du förresten med Lina robinho Olofsson?

2009-07-16 @ 02:01:10
Postat av: Pappa

Och vad f-n är en, ett eller flera longboards för någonting. Kom hem en Onsdag så är du i balans inför en tuff fredag/lördag.

2009-07-16 @ 09:28:30
Postat av: Fredrik

hämnden kommer vilken dag du än kommer hem:D

2009-07-16 @ 09:49:00
URL: http://mortuivivosdocent.blogg.se/
Postat av: Lina

Okej, vid närmre eftertanke håller jag med far din om hemresedag. du vill ju säkert umgås med familjen när du kommer hem också.

2009-07-16 @ 18:02:16
Postat av: Lotta

Men visst är det bra "Skapa Dagen" ist för det uttjatade "Fånga Dagen".. tycker faktiskt att det är himla fint!

Bra att du gör i ordning poolen till oss Lillebor, för SNART kommer vi.. jisses vad man längtar nu! COUNTDOWN!

& du.. förläng INTE!

2009-07-16 @ 22:17:38
URL: http://whenyoutrytocatchastar.blogg.se/
Postat av: Fredrik

klart jag vill att du är här transan, ja du det kanske du får reda på sen;) haha måste fan vara drygt som fan:P håll på med ungarna istället eller är dom för stora för att du ska kunna få ner dom?:P Haha

2009-07-16 @ 23:36:26
URL: http://mortuivivosdocent.blogg.se/
Postat av: Anonym

Nej förläng INTE för guds skull. Jag tycker ändå att du ska köra på en vardag. Varför är det fem dagar senare? kör på vardagen. Puss på dig. Lina

2009-07-17 @ 01:00:00
Postat av: Lotta

Eller hur är det ljuvliga bilder? Man längtar! Just nu sitter jag & är smått nervös inför morgondagen.. Sis ska ju vara tärna på din bästa vän Carros bröllop då :)

2009-07-17 @ 22:14:14
URL: http://whenyoutrytocatchastar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0