"I had a couple of glasses of sangria"

Hejsan alla!

Gumman får tills vidare förbli hemlig för alla utom den exklusiva skara som redan vet...

Idag har det varit en ganska vanlig och lite seg dag.
Barnen kände inte för att göra så mycket idag så vi har bara varit hemma hela dagen kan man säga.

Direkt efter att jag hämtat upp dem på skolan så körde vit trots allt till den lokala marknade dem har här i Darien på onsdagar. Där plockade vi upp lite färska varor som jordgubbar, björnbär, majs, ägg, sallad, tomater och lite annat.

Därefter körde vi hem och hade lunch, P blev på dåligt humör i bilen för att J sagt något till honom så han skulle bara titta på tv hela dagen.

Efter lunchen fick jag sedan köra tillbaks till marknaden och köpa kakor åt barnen (och mig). P gillade inte kakan han beställt, han tog en liten tugga och bestämde sig sedan för att hans "lemon square" var för sur. Tur var väl det, för jag älskade den, så nu kunde jag äta mer av den.

Vi provade sedan att spela basket, vi skulle spela den längsta matchen vi någonsin spelat på uppfarten. 4 gånger 12 minuter, precis som på riktigt. När M kom i första pausen blev P dock sjuk, han mådde inte bra och skulle inte spela längre. Istället gick jag och J ner till centrum och köpte en kortlek samt lite tuggummi åt barnen. J ville nämligen ha något att göra när basketen blev inställd.

Sedan har vi bara tittat lite på tv. Fast det är klart, jag och J var ute och spelade fotboll i några minuter medan P var med M och hämtade hunden Ace hos veterinären. Han har nämligen varit där hela dagen och testats för en massa grejer. De trodde att han hade hjärtfel nämligen, han blir jättelätt anfådd och har lite problem.
Efter ett par timmars diagnoserande så står det nog klart att han har ett hål i hjärtat. Ni kan ju själv tänka er att det inte är helt lätt att fixa på en hund så barnen är lite oroliga över den otroligt söta hunden Ace´s hälsa.

Vi vet mer när han varit hos en hjärtspecialist men det står väl ganska klart att det inte var några bra nyheter så nu måste vi hålla honom lugn, han får inte springa, leka, bli uppspelt, vara ute, tja han får knappt göra någonting för då finns risken att han trillar ihop och dör.

Väldigt sorgligt.

Med dessa sorgliga nyheter avslutar jag dagens blogg.

Åt förresten en god middag på terassen idag. Allihopa, lax, pommes och massa grönsaker.
Mor, till listan av ätbara grönsaker har jag nu lagt till zucchini och squash.


Kommentarer
Postat av: Gumman

Tack för du nämner mig, men alltså du ska ju inte försöka skämma ut någon med din bakgrund, jag har nog ganska rätt att du har klätt ut dig i syrrans kläder och sminkat dig? Stämmer detta Lotta? Mvh Lilla Gumman

2009-07-09 @ 09:23:23
Postat av: Fredrik

Tack så mycket för förtroendet.

:), men ska vi snacka storlek så tycker jag synd om dig mer än på ett sätt:)

2009-07-09 @ 17:04:59
URL: http://mortuivivosdocent.blogg.se/
Postat av: Lotta

Lilla Gumman har alldeles rätt, det finns t o m bildbevis på det :)

2009-07-09 @ 18:06:18
URL: http://whenyoutrytocatchastar.blogg.se/
Postat av: Lina

Haha, mamma själv som erbjuder mig mat hela tiden! Jag menar man tackar ju inte nej :) Är det inte fina namn?! du måste älska dem. Haha.

2009-07-09 @ 20:29:58
Postat av: Pappa

Det förflutna hinner alltid ifatt en.

2009-07-10 @ 10:00:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0