The land of the free, and the home of the brave

Hejsan alla glada!

Känner att dagarna börjar bli lite väl monotona här borta i staterna.
Har dock varit en skön dag idag, solen tittade fram, varm och fin, i förmiddags och poolen var lite varmare än igår. Faktiskt så varm att jag kunde hoppa i och stanna i ett bra tag. Så jag måste säga att det var en väldigt skön förmiddag idag. Efter lunch gick då dock lite utför men vi hade trevligt ändå.

Solen gick i moln så vi orkade inte bada längre, istället gjorde vi smoothies som vi drack vid "the resort", som J kallar det.

Precis som igår var det sedan dags för för tre timmars fotbollsträning i Norwalk för ungarna. Denna gång såg jag till att jag tog med mig allt jag behövde så att jag kunde göra min läxa idag. Så när barnen startade träning så startade jag min dryga läxa. Kan ni tänka er att skriva en sketen uppsats om en person ni inte känner överhuvudtaget, det enda jag vet är det jag fick reda på när jag intervjuade henne i typ tre minuter. Då fick jag reda på sådant som favoritfilm, favoritmat, favoritresmål. Baserat på detta skulle jag sen skriva en biografi om henne. Jaja, det blev gjort i alla fall.

Hemma igen efter fotbollen var det att jag efter lite middag skulle mött upp med Pär men han hörde aldrig av sig så vi får väl skjuta på det någon dag.

Just nu önskar jag bara att jag kan vinna lite pengar eller något. Skulle behöva shoppa av mig igen, även om det inte var längesen jag spendera med än nödvändigt. Nu är det tyvärr så att jag måste spara lite så att jag kan åka till Kalifornien sista månaden. Illa, shoppingen är nämligen något av det jag kommer sakna mest med USA och det skulle vara skönt att shoppa av sig. Den här datorkraschen satte sina spår trots allt.

Ska bli skönt att få hit mina föräldrar i alla fall. Det blir ett trevligt avbrott i vardagen, bara nio dagar kvar nu :D

Kommentarer
Postat av: pappa

Kom ihåg att du har mycket mer information om den här tjejen än vad de flesta kvällstidningsjournalister behöver för att skriva en hel bok. Det är bara till att låta fantasin flöda.

Man kan inte shoppa sig ur alla lägen här i livet.

2009-07-15 @ 12:59:23
Postat av: pappa

Tänk på att du har mer information om den här tjejen än vad de flesta kvällstidningsjournalister behöver för att skriva en hel bok.

Man kan inte shoppa sig ur alla lägen här i livet.

Fast det måste du väl ha förstått, du har trots allt provat ett antal gånger.

2009-07-15 @ 13:02:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0