Don't look back in anger

Nej, det ar val nagot som passar mig idag?

Idag ar det den trettonde juni....Det betyder att det ar exakt ett ar sen jag tog studenten, sjukt, mycket sjukt. Idag ar aven dagen da min kara media klass har re-union pa ven, skulle varit kul att vara dar, mycket kul...

Har varit en lite jobbigare helg denna, igar var det ju studenten och da skulle jag garna varit hemma och firat alla vanner. Idag var det media re-union och da skulle jag ocksa garna varit hemma...J undrade varfor jag inte var hemma denna helgen...

Kanske hade varit vart det anda, men nar jag tittade var det nog lite val dyrt att komma hem.

Forutom att helgen var tuff redan innan sa skulle jag ju ocksa forstora min dator denna helgen...
Var och tittade pa nya datorer idag, alskar ju min HP sa det for nog bli en HP aven denna gang...

Hemforsakringen har tacker inte min olycka, garantin tacker inte heller. Sa pa mandag far jag ta reda pa om min au pair forsakring tacker och min pappa far ta reda pa om min svenska forsakring tacker det. Om inte far det val inhandlas en ny dator. Tittade till mitt svenska konto idag och jag undrar om det ar mina skattepengar som kommit...Beloppet var inte helt ratt och meddelandet var konstigt, stod tva bokstaver och en massa siffror. Om det inte var skattepengar sa var det val nagon som tyckte synd om mig och ville vara snall och gav mig lite pengar till en ny dator.

I eftermiddags var jag och tog en lite fika pa egen hand har i Darien. En javulskt god kanelkaka med en annu godare vaniljlatte till...

Ikvall hade vi besok har hemma. Nagon van till JJ och M fran Australien ska spendera natten har och vi har atit god tre ratters idag. Visste inte om det nar jag at det men tydligen at jag sniglar som forratt.

Nu vantar val bingen.

God natt.

SP05Me <3

Laste forresten nyss att serien Privileged ska borja pa tv i sverige nu pa sondag (idag, imorgon?). Ni inbitna blogglasare kanske kommer ihag att jag rekommenderade denna serie for mer an ett halvar sen. Usch, Sverige ar sa efter? Flera av de filmerna jag sett har i staterna pa bio till exempel. Som de jag sag nar Martin och Emma var har eller nar Malin och Kamilla var har, de har ju for guds skull premiar i Sverige strax eller kanske nyligen.

Kommentarer
Postat av: Pappa

Det är helt okay att vara efter i sådant som rör filmvärden, lyckligtvis är vi före i så mycket annat.

T.ex har vi ett socialförsäkringsskydd värt namnet.

Förresten, kan du inte stämma rullgardinstillverkaren eller vad den nu var som ramlade ner, på ett par 100 miljoner för datorskadan ?

Förstår att du skulle vilja vara hemma just den här helgen, tyvärr är det så hela livet att man kan inte vara överallt. Studenterna hade max otur med vädret, spöregn hela fredagen men solsken igår.

2009-06-14 @ 10:22:38
Postat av: Lotta

Kan förstå att denna helgen har varit lite jobbig, men det är som Pappa säger.. man kan inte vara överallt, tyvärr.

& det är väl vid sådana speciella tillfällen som man längtar hem, kan jag tänka mig.

Privileged ska jag såklart se idag.. verkar bra!

Sniglar säger du.. hur smakade det?



Sköt om dig Lillebror!

2009-06-14 @ 13:36:18
URL: http://whenyoutrytocatchastar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0