If you never try you never know

Kocken har slagit till igen!

Först gjorde jag (och J) hemmagjord kyckling och pasta-soppa som blev väldigt god. Sen provade jag ytterligare ett nytt recept åt oss vuxna. För er som vill prova det så gjorde man så här, mycket enkelt: Doppa kyckligfiléer i lite vispade ägg, kruta in dem i brödsmulor? Kommer inte på vad det heter på svenska... Sen tar ni lite krossade tomater, blandar dem med en påse taco-kryddmix sen kletar ni ut det äver kycklingfiléerna och kastar in det i ugnen i ungefär 50min, ca 180 grader.
Till det kan ni servera en god sallad och pasta eller ris till exempel. Lite creme fraiche vid sidan är inte heller fel.

Har varit en trevlig dag idag. Kunde dock varit väldigt mycket trevligare om det inte vore för allt förbannat regn.
Imorse åt vi först frukost, sedan såg jag och P lite på Star Wars medan J spelade spel. Sedan packade vi med oss i princip all sportutrustning dem har här hemma och packade med lite lunch sedan satte vi oss i bilen och körde till en liten park där man kan göra allt möjligt. Tyvärr började det ju regna så fort vi kommit ut ur huset men vi trotsade regnet och det slutade rätt snabbt. Tanken var att vi skulle äta en trevlig lunch, spela basket, baseboll, fotboll, fotbollstennis och ha en trevlig dag helt enkelt men det satte regnet stopp för. Vi hann bara med tennis och lite, lite baseboll samt en lunch under träden där vi var skyddade från regnet.

Istället fick vi köra hem och spendera dagen framför teven och Spanien-USA som USA överraskande nog vann. Sen har alltså stora matlagningskvällen intagit resten av kvällen. Blev gott allting så då får man väl vara nöjd.

Nu är det exakt en månad kvar, 30 dagar. Fan vad underbart...

Ska avsluta dagen med dagens, veckans, kanske månades absolut bästa citat. Fan vad jag garvade alltså... Kommer dock inte förklara det, för det är det inte värt, så ni kommer nog inte skratta lika mycket, eller alls.

"That´s fourteeen, dickhead!"

Kommentarer
Postat av: Pappa

Läser ingenting om krämpor längre, har du gått o blitt frisk eller tar du inte i.

Dina kockinsatser lovar mer o mer. Har ni gått om Chickens i USA ?

OBS, Räntesatsen ännu ej fastställd. Vågar du gambla ?

En dag på 90-talet var den 500 %



2009-06-25 @ 17:31:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0