Let it be...

Nej pappa, gårdagens rubrik "42" stod inte för antalet dagar det är kvar tills ni kommer.
42 är titeln på en coldplay sång...

Det är fortfarande 44 dagar kvar (onsdag) tills ni kommer...

Idag skulle jag nog masat mig till barnens skola för att titta på något event de höll där men som så mycket annat i detta landet så blev det inställt eftersom att det hade regnat (igår). Var nere i källaren och försökte träna imorse men faktum är att min axel inte klarade det, trodde den skulle vara bra vid detta laget men icke sa nicke.

En snabb städrunda och en liten maskin tvätt blev det imorse samt lite slapperi slappera...

Fick förresten hem mina tre t-shirts idag. Helt invaderade av myror eftersom att vår brevlåda för tillfället är ett myrhem. Jaja, myrorna gick ju att skaka av, det viktiga är att tröjorna var sjuuukligt snygga...Ska nog slänga upp lite bilder imorgon... Passade också på att skriva färdigt mina vykort och måste nu bara införskaffa lite frimärken...

På tal om imorgon, det är ju en lite speciell dag kan man kanske säga. M är i Tokyo och imorgon innan vi andra vaknat så lämnar JJ hemmet för en tur till New Haven där han ska stanna över natten vilket betyder att från någon gång imorgon bitti till någon gång på fredag efter middag är där ingen annan hemma för att ta hand om barnen. Det enda speciella egentligen är väl att varken M eller JJ är hemma över natten, men det ska nog gå bra ser ni....

Idag då...Jo hämtade barnen och såg till att de blev klara för fotbollen och när deras två lagkamrater lämnats av här hemma så begav jag, JJ och de fyra barnen oss iväg till Trumbull för deras fotbollsmatch. Ingen skönfotboll direkt men barnens lag vann till slut i alla fall. De gjorde 3-2 med dryga minuten kvar så lite spänning var där allt.
Hemresan var hyfsat jobbig måste jag säga då det var fyra väldigt exalterade och uppjagade barn som satt i bilen. Fan, var ju helt slut när jag kom hem...Såg Yankees förlora mot Red Sox även idag, inte bra. De var åtminstone lite närmre idag och det kan väl alltid vara någon tröst. Måste bli vinst imorgon tycker jag.

Nu är det sängen, somnade till redan under Yankees så jag längtar nu efter redig sömn.

Tjo på er


Kommentarer
Postat av: Malin

Avundsjuk jag är! älskar den vita tröjan med ett hjärta! ;(

2009-06-11 @ 21:28:56
URL: http://malinprevolnik.blogg.se/
Postat av: Pappa

Myror är inget vi har problem med här och nu, de har förmodligen drunknat allihopa.

2009-06-12 @ 09:52:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0