Live forever

Hejsan!

Har varit en skön och jobbig dag idag.

Imorse hade ungarna något event på gång i skolan så då begav jag, JJ och M oss ner dit för att titta.
Alla femteklasser skulle sjunga lite låtar och priser skulle delas ut och man ropade upp alla som gjort något bra för skolan i år eller alla som deltagit i olika evenemang etc. Det var så jävla amerikanskt, aulan var smockfull med uppklädda föräldrar som alla applåderade som dårar och fotograferade med sina systemkameror eller filmade med sina videokameror. Alltså, "föräldrarkulturen" är så enormt stor här i USA. Föräldrarna måste vara med på precis allt barnen gör, oavsett om det gäller sport eller en helt jävla vanlig presentation av ett skolarbete eller projekt. Ni får väl tycka vad ni vill, jag tycker det är löjligt och överdrivit. Allt ska vara så viktigt och formellt, kändes så jäkla amerikanskt.

Efter att barnen sjöng så hade J sen en presentation, precis som resten av klassen, och då samlades istället alla föräldrar där uppe. Ja, där skulle det i och för sig också delas ut lite presenter till lärarna och berättas lite historier samtidgt som man fikade men återigen var det så amerikanskt.

Hämtade barnen senare på eftermiddagen och ganska snart efter att vi hade kommit hem så körde jag dem till en kompisen. Kompisen hade tidigare en svensk au pair som jag hängde lite med och nu hade han kommit tillbaks igen efter att ha åkt hem för en månad sen ungefär. Denna gången jobbar han i och för sig som au pair svart och får där med bättre lön. Han bor hos samma familj och ska vara deras au pair över sommaren innan han ska åka hem och vända för att sedan komma tillbaks för att bo med familjen igen och fortsätta jobba som deras au pair och för detta så betalar de hans utbildning vid ett lokalt college här i närheten.
Stannade kvar och snackade lite med honom innan jag körde hem via apoteket. Ett tag senare körde jag tillbaks igen och snackade lite mer med honom innan jag tog barnen med mig hem.

Nu börjar det jobbiga, när vi kom hem var J jättetjurig och han har varit riktigt djävlig, jobbig och odräglig ikväll. Precis som han var stora delar av dagen igår. Både han och P är nog lite uppspelta, oroliga och lite annat möjligt eftersom att de på fredag slutar den trygga skolan och nästa år är de minst igen. Dessutom har de try outs för Everton på fredag vilket de nog är lite oroliga över. Vi gick därför ut och tränade lite fotboll ikväll, det gick bra ett tag tills J blev lite arg och P överreagerade och sa att J förolämpade honom, så han började gråta och gick in. Så jaa, J har mest varit trubbel idag.

Längtar efter sömn ikväll då de tre timmarna från 18-21 var väldigt jobbiga med allt tjurig gnäll och bråk.

Blir förhoppningsvis bättre nästa vecka när allt är över och de bara kan njuta av sitt sommarlov.

Har förresten shoppat lite idag. Efter mycket om och men så köpte jag en parfym från Calvin Klein idag och fick därmed en förtjusande Calvin Klein Weekend-bag på köpet. Valde mellan det eller en Ralph Lauren parfym och en Ralph Lauren bag. Hade fruktansvårt svårt att välja. Kan hända att jag köper en ralph parfym också...:P

FREE Duffle Bag with your $60 Purchase of Calvin Klein Men's Fragrances!
Fin va?

Kommentarer
Postat av: pappa

Hur blir det nu när ungarna ska vara hemma hela dagarna, långa sovmornar, sena nätter ??

2009-06-18 @ 15:33:55
Postat av: Lina

Sök bara på Jennie Hammar - Glamourbloggen!! Kram

2009-06-18 @ 16:50:23
Postat av: Malin

IP adressen... plus om det inte var rebecca vem skulle det då vara? ;)

2009-06-18 @ 20:38:26
URL: http://malinprevolnik.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0