New York Yankees

Blev en liten spontan rubrik idag...Tittar på Yankees just nu så därför blev det så.

Vaknade väldigt trött imorse och inte blev det bättre när jag fick reda på att P var sjuk idag och skulle stanna hemma från skolan. Brukar ofta vara väldigt jobbigt att jobba hela dagar när man är trött. Många av er kanske tänker "vadå, det är väl ofta man är trött när man jobbar, dessutom har vi ju det lite tuffare på våra jobb än vad Björn har när han jobbar. Han sitter ju bara och tittar på tv och spelar tv-spel"

Det är ju kanske sant får jag väl säga men det är ju värre att vara trött när man tittar på tv, det är ju då man somnar om man är trött, man somnar inte om man jobbar med ett "vanligt jobb".

Måste säga att det inte blev så farligt ändå. Åt frukost tidigt och fick lite socker i mig, drack också en kopp kaffe och tröttheten höll sig borta tills senare på eftermiddagen.

Jag och P har iaf haft en trevlig dag, han har inte varit jättesjuk utan bara lite krasslig så vi har ändå kunnat hitta på lite.
Vi tittade på lite tv imorse och sen spelade vi lite tv-spel. Därefter skickade städerskorna bort oss från "tv-spelsrummet" så vi fick byta rum och då tittade vi lite på film. P valde och han valde star wars idag. Förra gången han var sjuk valde han Austin Powers så jag måste säga att han lyckas välja fullt godkända filmer. På tal om P och Austin Powers så har han med hjälp av den filmen kommit på ett litet osmakligt skämt om min kära syster...
Nästan så osmakligt att det inte nämns här i bloggen, åtminstone inte till en början. Först ska jag se om jag har någon inbiten Austin Powers fantast som kan klura ut P:s lilla skämt.
Om ni säger min systers namn på engelska så låter det väldigt likt förnamnet på en av karaktärerna i en av Austin Powers filmerna. Släng sen på karaktärens efternamn till min systers "engelska" namn och ni har hittat lösningen. Osmakligt men faktiskt ganska roligt om man känner P i alla fall. Det är väldigt typiskt honom att komma på ett skämt som detta. Han är helt otrolig med att minnas scener och roliga delar från filmer och serier och kan återberätta det i minsta detalj.

J har inte varit hemma så mycket idag, ganska direkt efter skolan så körde jag honom till en kompis och han lekte där ett tag. Läxor och dubbel matlagning skedde ikväll innan jag gick ner och tränade efter maten då jag inte kunde göra det imorse.

Som kvällens sista lilla del så kan jag berätta att jag och M kom till att prata lite sådär om trivsel igår. Jag nämnde att tiden gått väldigt fort här och hon sa att då måste jag trivas. Visst gör jag det sa jag, jag trivs mycket bra.
En timme senare frågade hon mig om jag funderat på att förlänga min vistelse här. Vilket var rätt skönt för det måste ju betyda att de är nöjda med mig?
Jag berättade att jag inte tror att jag hade kunnat hamna i en familj men att jag inte är redo att stanna borta ytterligare 6-12 månader. Som det ser ut idag är jag redo att komma hem i oktober och en förlängning känns avlägsen, i dagsläget.

Det får vara allt för mig idag.

Ha det bra!

Kommentarer
Postat av: pappa

Då det inte är mina favoritfilmer du nämner så förstår jag inte heller skämtet.

Det är förmodligen lika bra det.

2009-06-02 @ 09:28:52
Postat av: Lotta

Det är frågan om man ens vill förstå det skämtet..

Den filmen är då inte heller en utav mina favoritfilmer.. :)Roligt att dom är nöjda med dig broor, men jag tycker minsann att det är dags för dig att komma hem i Oktober!

2009-06-02 @ 18:52:41
URL: http://whenyoutrytocatchastar.blogg.se/
Postat av: Lina

Jag tycker också det är dags för dig att komma hem i okt.

2009-06-02 @ 21:07:34
Postat av: Lina

Haha, det Böttis måste våga (för några inlägg sedan) är helt enkelt att återuppta sitt beroende av Greys Anatomy. I vanliga ord = börja se det igen!! :)

2009-06-02 @ 21:09:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0