Whispering words of wisdom

God kväll...

Ska börja med att förklara för min far...

Det är faktiskt inte jag som har planerat min resa sista månaden.

Nej risken finns att jag får åka själv och istället för att åka till massa ställen själv så har jag nu letat upp detta bussbolag som har specialiserat sig lite på au pairer och erbjuder oss bättre priser. Där har jag sen valt en av deras organiserade turer. Vilka inkluderade en hel del och blir bra mycket billigare än min egen turné.

P var hemma sjuk idag, eftersom att han inte valde någon bra film idag så blev dagen lite segare idag. Lite längre liksom, men rätt slapp. Nästan lite för slapp vi ett tillfälle, framför allt för att jag inte fick någon bra sömn inatt. Somnar aldrig i tid på söndagkvällarna, kan inte somna helt enkelt.
Blir därför lite återhämtningssömn idag.

Var med P hos doktorn också, var ett litet märkligt besök, han konstaterade aldrig riktigt vad han trodde att P hade utan sa att han bara skulle fixa någon medicin. Sen pratade han om hur viktigt det var att barn drack mjölk i fem minuter kanske. Helt utanför ämnet liksom...

J kom hem och vi har haft en rätt lugn eftermiddag, en liten tur i trädgården med fotbollen och sedan en match fifa, lite matlagning och tvätt. Lugn dag överlag...

P stannar nog hemma imorgon också...

Ha det gut kära vänner.


Jo förresten, glömde att en massa personer försökte döda mig inatt, de hade omringat mitt hus som de placerat sprängladdningar i och stod bara där utanför och väntade på att jag skulle dö. Var väldigt hemskt, framför allt eftersom att personerna utanför var mina vänner. Kommer bara ihåg Lina och Melker idag, för de var de ledande personerna. Som tur var hade jag kusin Martin på besök i mitt lilla hus och han hjälpte mig att hitta alla sprängladdningarna så tack vare Martin så överlevde jag :)

Glömde förresten också att berätta att jag glömt ge tillbaks tågkortet till JJ vilket gjorde att han fick betala sin biljett på tåget till och från jobb idag. Detta kostade mig onödiga 26 dollar.

Glömde också att berätta att M flög till Tokyo imorse...Kommer tillbaks på fredag.

Kommentarer
Postat av: pappa

Känns som en väldigt läcker trip

(som du mycket väl kunde ha planerat, inget illa menat, tvärtom)

2009-06-09 @ 08:27:55
Postat av: Lina

Hinner inte tyda nu, haha! Men ska ge det ett försök imorrn. Jag och Melker är snälla människor.... Det krossar mitt hjärta att du drömmer sånt om oss. Samtidigt så skrattar jag en smula :)

2009-06-09 @ 17:14:48
Postat av: nille

vi reser björn, vad som än vägarna bär oss så ska vi fan resa och njuta av livet:D, bryr mig inte om jag ska leva på knäckebröd och vatten men visst fan ska vi resa!

2009-06-10 @ 01:08:13
URL: http://mortuivivosdocent.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0