You and me babe, how about it?

Hejsan alla!

Var uppe med tuppen imorse och pratade med mina föräldrar...
Haha, nej inte riktigt tuppen kanske. Klockan var ju faktiskt 10:00 så det var ju inte så himla tidigt.

Blev ju en del shopping igår så idag tänkte jag mig att det inte skulle bli så mycket shopping, mest något roligt från Marc Jacobs, typ en t-shirt. Visste i och för sig att risken fanns att kanske skulle komma att handla en del på Urban Outfitters.
Så blev det inte, nej nej nej.

Tänkte mig idag att jag skulle åka härifrån 11:42 och vara i NYC vid 12:35. Istället var jag i New York vid 14:00. Först var Pär seg och sköt upp vår träff ett tåg, sen kom inte det tåget och vi fick vänta på ytterligare ett. Det i sin tur var försenat i ca tjugo minuter. Vilket klabb det var alltså, tågen brukar aldrig vara försenade men idag fick vi till och med byta sida på perrongen och grejer innan tåget kom. Sen kom det precis efter att jag lagt mig ner i solen på en bänk. FY!

Jaja, vi kom iväg i alla fall. Träffade Pär och hans tjej Sanja på nästa station och vi tog oss till NY. Herregud vad vi promenerat idag, promenerade hela vägen från Grand Central ner till Soho där vi letade efter Marc Jacobs butiken som vi till slut hittade men då var det ju fel butik. Istället hittade vi Armani Exchange där jag råkade köpa ett par shorts. Efter en snabb latté på starbucks råkade vi sedan, helt oplanerat, springa rakt in i Ben Sherman butiken som jag önskat besöka ett bra tag. Där inne råkade de också ha rea samt jeans i min stil. Har ju som sagt sjukt svårt att hitta Jeans i USA då alla är helt vida och breda. Detta gjorde att jag lämnade den butiken med två par nya jeans och en ny kort-ärmad skjorta.

Sedan gick vi vidare i jakten på Marc Jacobs affären, vi hade nu tagit reda på var den låg, och råkade då springa rakt in New York Pride Parade. New Yorks gay-parad alltså för er som inte hängde med. Jävlar i helvetet vad där var mycket människor som kommit för att titta på homoparaden. Var nästan lite studentkänsla över det hela med lastbilsflak med dansande bögar och lesbiska samt hög musik. Var ju förstås en hel del gåendes i paraden också. Faktiskt rätt fascinerande att se måste jag säga trots allt. Pär och jag blev smiskade på bakändan också, av några i publiken, som lyckligtvis var tjejer. De hade nämligen delats ut speciella "smiskpinnar".

Jaja, vi tog oss förbi allt det i alla fall och kom till Marc Jacobs affären där jag inte kunde hålla mig utan jag var ju bara tvungen att handla ytterligare ett par jeans.

Jag är ändå nöjd med dagen trots att jag spenderade bra mycket mer än vad jag räknat med. Vad ska jag göra, jag hittar liksom väldigt sällan jeans som passar mig i detta landet. När jag då till slut hittar jeans så blir jag liksom helt i extas. Dessutom är det väldigt svårt att få på dessa jeans som jag köpte idag i Sverige. Så jag är nöjd, har förresten inte kollat kontot ännu, kanske inte är lika nöjd då ;P...

Därefter tog vi oss till tåget, via subway (maten) och hem...
Var en lång dag och jag och mina fötter är helt slut.

Just det, hittade förresten en check på 750 dollar i provrummet på Ben Sherman idag. Synd att det inte var kontanter då det inte riktigt går att lösa in en check som inte är utskriven åt en själv. Ärlig som jag är så lämnade jag in den till personalen. Skulle kanske tagit den själv och letat upp personen den var ämnad för och fått en hittelön...

Kommentarer
Postat av: Pappa

Du skriver att det är svårt att få på jeansen som du köpte idag i sverige, innebär det att du måste kasta dem när du ska lämna USA? Eller tänker du sälja dem till någon svensk som kan få dem på sig.

Att du kan få på dem i USA, har det med tidsskillnaden att göra ?

2009-06-29 @ 16:58:02
Postat av: Pappa

Skrev en lång kommentar om ditt problem med att få på de nyinköpta byxorna i sverige, men det tycks ha försvunnit och nu har jag inte tid.

2009-06-30 @ 08:44:32
Postat av: Anonym

Hahaha.. Pappa är som vanligt fruktansvärt dryg, men rolig!

Bra att du shoppar lite, så att man vet att du är densamme.. men det var ju snygga grejor du köpt!

2009-06-30 @ 18:08:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0