Constant Craving

Jaja men jaja. Då var söndagen också avklarad. Det känns som att tiden bara rinner iväg när man ser tillbaks på dagarna. Jaja, det har jag ingenting emot för tillfället.

Lite sovmorgon imorse även om jag varje morgon störs av ungarna. Mitt rum ligger väldigt dåligt till och det är svårt att sova på helgmorgnar om familjen är hemma.

Tog mig upp iaf, segade ett tag i sängen efter frukost innan jag gjorde mig redo och promenerade ner till Starbucks med min dator. Köpte en vaniljlatté, en cream cheese chocolate muffins och slog på datorn. Satt sedan där ett bra tag, över en timme, kanske närmre två timmar faktiskt. Skönt. När jag sedan kom hem var barnens kompis fortfarande kvar och de lekte krig med varandra fram till att jag attackerade dem. Då enade de sig och attackerade mig istället, lekte ett bra tag faktiskt, ända till kompisen försvann hem igen. Då gick vi ut och spelade basket istället, vi spelade ändå tills Patrick blev skadad för typ sjätte gången gillt och då var det nog spelat för honom. Han hade för ont för att fortsätta.
Då gick vi in istället och strax efter serverades en god middag i form av kyckling.

Jag har några roliga månader framför mig nu faktiskt, om någon vecka är det skidsemester, strax därefter kommer kusin Martíin och innan han ens hunnit åka hem kommer Malin P och hennes syster. Veckan efter att dem åkt hem är det dags för Coldplay (NEJ LINA, NEJ NILLE VARKEN METALLICA ELLER HÅKAN ELLER NÅGOT ANNAT BAND ÄR BÄTTRE!). Veckan efter det är det redan juni och bara ett par veckor kvar till min egen familj kommer. Allt detta ska ju givetvis bli skojsigt. Sedan har dessutom Nille, Fridman och Melker sagt att dem hoppas kunna besöka. Förhoppningsvis kan någon av dessa komma sista månaden då många av mina andra tänkta resekamrater försvunnit.

Imorgon är det au pair möte förresten, bowling klockan 21:00 så jag får se om jag orkar blogga efter.

Vi säger väl det för denna veckan.

Tittade igenom alla mina bilder idag så här kommer två äldre bilder.
Mich und mein parents

Jag och gutte i calella

Kommentarer
Postat av: pappa

Tacksam att du skrev "äldre bilder" istf

"bilder på äldre"

2009-03-23 @ 13:07:20
Postat av: Björn

Tanken slog mig

2009-03-23 @ 14:24:57
URL: http://botteinamerika.blogg.se/
Postat av: Lotta

Jag vet inte vad felet är.. kanske våra datorer.. eller BP.. kommer du ihåg att vi hade samma problem innan? Ska testa det igen.. annars får du ett nytt av mig.. om du nu tror att jag pajat det :) Tror snarare att det är fel på spelen..

2009-03-23 @ 18:25:53
URL: http://whenyoutrytocatchastar.blogg.se/
Postat av: malin

Vad glömde du nu? Jo, The Killers!

2009-03-23 @ 19:25:02
URL: http://malinprevolnik.blogg.se/
Postat av: malin

Amen GUD så trevliga vi kan vara då! Trebligt värre!

2009-03-23 @ 19:36:34
Postat av: Nille

nä Björn, coldplay är inte bäst helt enkelt, du har ju Creed, Avanged sevenfold, Bullets for my valentine m.m så hallå, vakna upp och lyssna på lite låtar från dom så ska du se att det inte bara är coldplay som gör bra låtar:d

2009-03-24 @ 19:28:05
Postat av: Lotta

Böttis jag kan inte kommentera ditt senaste inlägg.. men snälla gå inte på Teve Shop reklamar.. vad barnen än säger :)

2009-03-24 @ 20:26:21
URL: http://whenyoutrytocatchastar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0