Hello

Ja det blev dagens låt...
Hello The treble kan vi säga idag. För idag tog United sig ett steg närmre trippeln. Långt kvar att gå det måste man ju säga men man måste ju också säga att det ser bra ut. Nu väntar en ny viktig match på lördag mot Liverpool, detta äckliga Liverpool, usch...

Vad har jag gjort idag förutom att titta på underbar fotboll? Jo vi spelade lite basket, jag och barnen, innan jag körde dem till deras kompis där de lekte medan jag själv tittade på fotboll. När jag sedan hämtat dem var det dags för mat, strax efter att de ätit färdigt började jag med andra omgången av matlagning. Denna gången lagade jag mat åt mig och John. Madonna är i Washington. Visste ju inte riktigt vad jag skulle göra så då körde jag på något säkert, nämligen bacon-lindad kycklingfile fylld med ost och lite annat gott. Det kunde ni väl nästan gissat? Gott var det åtminstone.

Förhoppningsvis visas något bra på tv just nu för det är nämligen vad jag tänker göra nu snart, titta på tv. Först ska jag dock klicka hem en United-tröja. På tiden att jag skaffar en nu, superbra pris för tillfället. Möjligt att det får bli en ny sen i sommar när dem har nya tröjor.


I helgen blir det förhoppningsvis NY igen, då ska jag återigen försöka hålla lite i pengarna så att jag kan köpa nya solglajjor nästa vecka.

Förra veckans budget följde jag ju rätt så bra, visst jag köpte inte några paul frank tee´s eller någon Gant-skjorta men dem hade ju ingen rea längre så jag väntar lite med det. Jag köpte däremot lite mat, kaffe, ben & jerry glass, shampoo och duschtvål. Jag sparade också mer än vad jag tänkt, så jag tycker jag var duktig. Vet ni hur mycket dem ville ha för vanligt dove duschtvål på ett apotek i NY förresten? TIO jävla dollar, 90kr för duschtvål. Är det jag som inte är tillräckligt vuxen och saknar erfarenhet av shampoo-shopping? Eller var det dyrt? Det jag köpte sen kostade bara sju eller åtta dollar.


Jag visste ju också att jag skulle få mig ett par kängor för morgonens inlägg om barnens sämre sidor, till mitt försvar så skrev jag ju också detta.


God Natt!!


Kommentarer
Postat av: pappa

Det skulle i så fall vara den enda form av shopping du saknar läggning för. Jag förmodar att det är märkesshampo du köper. Skillnaden mellan 8 dollar och 90 kronor känns inte speciellt avgörande idag.

2009-03-12 @ 17:39:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0