One

Jaha, då var lördagen också i princip avklarad. Idag blev det lite jobb för min del faktiskt.
Första gången jag jobbat en lördag sen jag lämnade Minnesota.

Min värdpappa är ju inte hemma och värdmamman ville bygga lite i källaren så då fick jag passa barnen ett par timmar. Fast jag fick ju sovmorgon, började inte förrän tolv. Dessutom var det inte så mycket läxor och matlagning som vanliga dagar så vi hade en rolig eftermiddag. Det var väldigt bra väder här idag så vi var ute en del. Spelade lite basket och lite street soccer med mera.

Nu på kvällen åt vi en god middag som BARNEN HADE LAGAT! Jo, jag övervakade bara, de gjorde nästan allt och det var gott faktiskt. Efter maten spelade vi sen lite mer basket innan det blev för mörkt.

Det är väl i stort sett min dag.

Jo igår kväll såg jag också Gossip Girl, det har äntligen börjat vissa nya avsnitt igen och fy vad den serien är bra :)

Imorgon gissar jag att det blir en ganska seg dag. Får kanske se om barnen vill spela lite basket eller nåt, kanske lite street soccer igen för det var väldigt roligt. Jag ska nog också promenera ner till Starbucks imorgon. Älskar verkligen Starbucks, goda lattés sen är det ju också väldigt amerikanskt. Igår var första gången jag var på det starbucks som finns här i staden jag bor i och det var väldigt trevligt och väldigt fint. Nog det finaste starbucks jag varit på, så då passar det ju att ta med datorn och spendera en timme på starbucks imorgon. Har redan planerat att promenera ner dit när familjen kommer på besök här i sommar. Det och Dunkin Donuts är vad jag planerat än så länge.

Jaja, nog svamlat. God natt

Kommentarer
Postat av: Pappa

Hur fungerar street soccer =? Är det något vi skall prova när vi kommer över ?

Bara så att jag vet hur jag skall lägga upp min träning. Det där med 21 förstår jag inte, vi var ett helt gäng som var 21 här hemma i fredags och fy vad jag var trött i lördags. Sånt slipper du.

2009-03-22 @ 15:04:38
Postat av: Lotta

Glöm inte bort att vi ska äta B&J glass i maaaaaaassor när vi kommer :)

2009-03-22 @ 22:16:21
URL: http://whenyoutrytocatchastar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0