Excuse me!

Nu får jag återigen ursäkta mig...Jag tänker nämligen inte berätta om helgen idag heller. Nej det får vänta till imorgon, kika in på bloggen kring 1500 svensk tid så får ni nog se om helgen. Jag känner helt enkelt att jag är för trött idag och jag har ingen lust till att blogga nu så för att helgen ska återberättas rättvist så väntar jag till imorgon bitti med att skriva om helgen.

Lite kan jag iaf avslöja...
Det har varit en fruktansvärt trevlig helg och som jag sa förra veckan så hade man ju kunnat bo kvar här för alltid om man fått besök varje helg. Jag hade verkligen skittrevligt denna helgen. Tyvärr sved det lite när jag tog reda på hur mycket jag gjort av med. Det var en sån helg där man bara gjorde massa skit egentligen och det ströddes pengar hit och dit så jag hade egentligen ingen aning om hur mycket jag gjort av med. 250 dollar visade det sig att jag gjort av med, då handlade jag ändå bara kläder för 70 av dem, det betyder alltså att resterande 180 spenderades i princip på mat och dryck.

NY by night en regnig söndag är rätt trevligt. Nästan helt folktomt för omväxlings skull.

Det sved inte bara i plånboken utan det sved lite i mig också när jag sa adjö till kusin Martin utanför Grand Central strax efter midnatt. Man fick ju lite hemlängtan så där på söndagsnatten när man spenderat en trevlig kväll med Malin, Kamilla, Martin och Emma.
Malin och Kamilla får jag nog önska lycka till iaf, jag fick visa dem var deras hotell låg trots att vi var typ hundra meter ifrån det efter att vi ätit middag.

Ja, ni fick ett litet smakprov här iaf, mer kommer som sagt imorgon. Då kan jag lägga upp bilder också, men idag är jag för trött. Blev inte mycket mer än 5 timmars väldigt orolig sömn inatt, sedan en full jobbedag på det.

"Come on Brian, you know America doesn´t like smart women. After all, we elected Bush twice"

God natt på er.

Kommentarer
Postat av: pappa

Förmodligen hade du inte klarat dig utan de 2 par jeansen så se det positivt, dollarn är nu för första gången på länge under 8 kronor.

Är det fortfarande vita dagar som gäller ?

2009-05-05 @ 15:10:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0