Lay lady lay

Godkväll...

Jag ska köra en liten recap av helgen nu tänkte jag och jag ska försöka hålla mig kort. För att det verkligen ska bli kort så tänkte jag bara berätta om fredagen idag.
Körde J till träningen och hem igen i fredags, såg till att han och P åt och gjorde sig redo för deras övernattning. De skulle sova hos en kompis under natten.
Föräldrarna körde dem dit medan jag själv gjorde mig lite redo sen körde JJ mig till stationen så att jag kom till NY. Mötte Malin och Kamilla på stationen, tog en liten sväng i staden. Kommer inte ihåg vad vi gjorde just då men det slutade i alla fall med att vi gick på comedy club vilket faktiskt var väldigt roligt. Det var ju en hel del osmakliga och även en hel del dåliga skämt men det var också en hel del roliga skämt. För er som känner mig så blir ni kanske inte så överraskade om jag berättar att jag två gånger pratade med komikern på scen från min plats i publiken. Den ena komikern pratade om svininfluensan och frågade om någon använde sån där hand-desinfektion. Då sa jag som typ enda person i publiken ja och han började fråga mig någon fråga. Senare när det var en ny komiker frågade dem om där var några som inte var från USA i publiken och jag skrek då Sweeden och fick senare säga till en norsk "jag heter björn" på svenska. Normannen sa sedan likadant fast på norska och med sitt eget namn till en tysk som gjorde likadant till alla amerikanare.

Jaja, när vi kom ut därifrån var klockan närmre tolv och ni kanske kan tänka er att vi gick och lade oss? Nej så var inte fallet. NY har ju en del att erbjuda även nattetid så vi valde att gå på bio. Helt normalt nog så började bion 00:30. Hahaha, kanske enda gången man går på bio mitt i natten. Det var rätt fräckt iaf, bra film också. 17 again såg vi, var ganska bra faktiskt. Ser ut att vara många bra filmer på bio nu, kanske får börja gå lite mer på bio. Tio gånger bättre att gå på bio i USA än i Sverige. Mycket fler valmöjligheter, mycket skönare stolar, valfria platser, bättre popcorn och snacks, mycket mer benutrymme etc. etc.
Därefter började vi gå hemmåt mot Malin och Kamillas hostel för att spendera natten där. Ja även jag spenderade natten där efter att ha smugit in i deras rum. Somnade vid fyra kanske och det var kanske inte så konstigt men ändå lite deprimerande att vi vaknade vid ett...
Imorgon tänker jag alltså fortsätta historien och tar då över vid 1pm på lördagen.

Jag sa att ni skulle få bilder så det ska ni väl få. Men bara en idag, för jag orkar inte lägga in fler. Måste se säsongsavslutningen på House. Hade tänkt se lite Filip och Fredrik men får bli house istället.

Jag har förresten fått reda på vilka som ska gästa F & F på söndag när jag ska dit igen...
Det blir han Carston från Fab 5 (ni vet designergänget som är homosexuella), Johan Palm från Idol, Charlotte Perelli, NHL-stjärnan Anders Ericsson, komikern Jan Rippe och som amerikansk gäst ska Kristin Davis komma på besök (ni vet Charlotte från Sex and the city) 

Jag och Malin i NY!

Kommentarer
Postat av: pappa

Ännu en trevlig helg i NY, får se om jag klarar att se programmet på söndag. Derby på Parken.

2009-05-12 @ 08:03:38
Postat av: Rebecca

Kan inte fatta att horungen Johan Palm ska få träffa CHARLOTTE!!!!!!!!!! Säg till om Sarah Jessica Parker ska dit, då tar jag flyget direkt och så går vi till F & F tillsammans okej?



(Hade jag egentligen velat nu också, men duvet hur det är.. Mycket snack liten verkstad!) :P

2009-05-12 @ 17:38:03
URL: http://rebeccasoderstrom.blogg.se/
Postat av: Lotta

Roligt att se en bild där även du är med Böttis :).

& nej.. varför blir man inte förvånad av att du var med & "snackade" där.. typiskt dig :)



F&F ska jag bara se på Söndag, mest för att du ska vara i publiken, men även för att det faktiskt är såå bra!

2009-05-12 @ 19:03:16
URL: http://whenyoutrytocatchastar.blogg.se/
Postat av: Pappa

Måste instämma med Lotta, det känns som ganska mycket Bötte att kasta sig in i showen.

2009-05-13 @ 15:22:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0