Living in the future

Hejsan!

Hoppas ni alla har haft en trevlig helg...
Det har iaf jag och den tänkte jag berätta om senare. Ikväll, amerikansk tid så alla svenska läsare får väl titta in imorgon för en liten recap...

Nu tänkte jag istället ta tag i mitt lilla liv och skapa mig några dagliga rutiner för att få något att göra...
Måndagar, onsdagar och fredagar ska jag därför köra lite styrketräning i gymmet i källaren. Tisdagar, torsdagar och lördagar ska jag ut och springa en halvtimme. Förutom detta ska jag dessutom göra 150 armhävningar och 300 sit-ups varje dag. Man måste ju vara fit när man ska spatsera på Miami beach och key west i sommar...Lite träning skadar ju aldrig, kanske jag slipper ta igen en massa under vinterträningen med Wormo senare i år/nästa år.

Lite pengar har ju gått denna veckan också så min plan är att försöka hålla i spendera så lite pengar som möjligt under resten av maj.

Jaja, bilder och berättelser kommer ikväll/imorgon som sagt.

Ha det bra. 

Kommentarer
Postat av: Lotta

Ojoj.. 300 situps.. det var värst! Själv är jag nöjd om jag pallar göra 20 st :)

2009-05-11 @ 19:09:47
URL: http://whenyoutrytocatchastar.blogg.se/
Postat av: Pappa

Ni är så duktiga bägge 2, själv är jag numera glad om jag kan räkna till 20. I övrigt ser ditt schema lika ambitiöst ut som vanligt. Du som jag är den borne optimisten, jag gällande tid, du gällande allt möjligt. Det är bra, det är bättre med en optimist som misslyckas än när en pessimist gör det.

Lycka till.

2009-05-12 @ 08:00:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0